Nieuws

 • Wandelvakantie Thailand - Kantharalak

  Twee dagen weinig op internet gedaan, wel wat dringende zaken maar tot een ve...

  Lees meer
 • Wandelvakantie Thailand Nong Khai

  We hebben een keurige kamer en een mooi zwembad in Nong Khai, dus maar eerst ...

  Lees meer
Meer nieuws

Wandelvakantie Zweden Linnémarschen Boras IML-walk

linnemarschen boras zweden

 

Data 21 april t/m 3 mei 2018

Wandelprogramma

21 april 2018

Rit naar Lübeck

’s Morgens vertrek vanuit Weert via station Eindhoven, station Arnhem, station Assen naar Lubeck. Waar in de namiddag aan zullen komen.

We overnachten in het Tryp by Wyndham Luebeck Aquamarin hotel***, niet ver van het centrum ca. 30 min lopen of evt. de bus 10 min.

22 april 2018

Lübeck stadsbezoek 

De Hanzestad Lübeck is een Kreisfreie Stadt aan de monding van de Trave in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein, met 212.958 inwoners.
De historische binnenstad met haar talloze monumenten is een grote toeristische trekpleister.
We maken een wandeling door Lübeck naar Travemünde van ca. 90 minuten.

's Avonds zullen we een welkomstdiner samen gebruiken in de historische binnenstad.

23 april 2018

Rit naar Kopenhagen

Denenmarken Kopenhagen havenNa het ontbijt rijden naar Puttgarden en nemen daar de ferry en rijden door naar Kopenhagen waar we de hele middag zullen hebben.
We overnachten in het Hotel Ansgar***. 
Dit gezellige hotel ligt op slechts 3 minuten lopen van het Centraal Station en dicht bij de belangrijkste straat van Kopenhagen, Strøget.

Maken we een rondwandeling door Kopenhagen zien o.a.de voormalige militaire vesting ’Kastellet’, Rosenborg kasteel, de langste verkeersvrije winkelstraat de Strøget, uitgaanswijk Nyhavn.

Kleine Zeemeermin Kopenhagen

24 april 2018

Rondvaart Kopenhagen en Tivoli

We bewonderen het schilderachtige Kopenhagen vanaf het water tijdens onze 1 uur durende rondvaart inclusief toegang zonder wachtrij tot Tivoli. Stappen aan boord van een rondvaartboot en varen langs de bezienswaardigheden van Kopenhagen aan het water, waaronder het standbeeld van de Kleine Zeemeermin, paleis Amalienborg en de charmante wijk Christianshavn. Daarna kunt u diezelfde dag genieten van toegang zonder wachtrij tot het Tivoli-park vol plezier. Laat u meevoeren in de spannende draaimolens, achtbanen en het reuzenrad, en geniet van minder heftige ritten, voorstellingen, wandeling en parades en restaurants op uw gemak. Blijf zo lang als je wilt in Tivoli — onze ticket is geldig tot het park sluit

25 april 2018

Kopenhagen - Varberg

Sofiero Kasteel Rijden dan naar Helsingør voor de overtocht naar Zweden. Als we terugkijken zien we het prachtige Kasteel Kronborg idyllisch aan de Øresund liggen. Bij Helsingborg brengen we een kort bezoek aan het Sofiero Kasteel en Park.

Hierbij rijden we langs Zweedse badplaatsen en de scherenkust naar het vestingstadje Varberg. Waar we nabij we overnachten in het Clarion Collection Hotel**** Fregatten en ligt op 3 minuten lopen van het strand. We hebben deze dagen half pension in het hotel. (ontbijt en dinerbuffet)

26 april 2018

Kasteel en vesting Varberg

We bezoeken het kasteel in Varberg  en vesting met het museum van Varburg. 
Natuurlijk bezoeken we ook het City Badhuis, welke in Marokkaanse stijl is gebouwd. Hier is ook een sauna in gevestigd waar liefhebbers een tijdje kunnen verblijven. 

Varberg saunaNa het omhoog gaan via de brug voelt het als een stap in de wereld van Aladdin. Ontegenzeggelijk een mooie uitzichtpunt. 
De sauna : Eenmaal binnen, voelt je meteen. Er zijn geen veilige kluisjes, maar u kunt uw telefoon, sleutels en geld in bewaring geven bij de receptie. 
Kleding kun je niet opsluiten. Vrouwen naar links, naar rechts mannen. Een luchtige kleedkamer die geschiedenis ademt. Een grote sauna met panoramische ramen voor Getterön en de haven, maar je bent zelden alleen. Een beetje kleine sauna met een kleiner venster is als optie verkrijgbaar. In een gezellige omsloten plaatsje, kan je naar buiten gaat om af te koelen in de frisse lucht, of de zee. Het zijn een paar stappen naar het zwembad ladder. Rond de plaats is kleine, gezellige hoekjes met stoelen, evenals bankjes waar je kunt zitten en voel de endorfine uit het lichaam stromen na de duik, om alvorens terug te gaan naar de sauna.

27 april 2018

Varberg 

Na het uitchecken in ons hotel in Varberg rijden we door naar Boras en overnachten in Hotell Sköna Nätter***. Ligt in de rustige woonwijk Östermalm, op circa 1,5 km van het centrum van Borås. Het hotel biedt gratis WiFi, een gratis fitnessruimte, saunafaciliteiten en een tuin.

linnemarschen boras zweden 201828 en 29 april 2018

Boras

Wandelen in de natuur

Linnémarschen 2017 biedt een verscheidenheid van wandelervaringen met zes verschillende routes, elk met een eigen karakter. Het doel is zoveel mogelijk wandelaars te kunnen laten deelnemen en te laten genieten.

Zaterdag 28 april 2018

42 KM MARATHON WALK

Start mogelijk 08:00-09:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: Ongeveer 7 - 10 uur

De Linnémarschen Marathon Walk 42 km is een echte prestatie voor degenen die bereid zijn zich te willen inspannen. De route loopt langs mooie paden en de wegen, tegen de klok in, rond Borås, met een exotische start bij de Borås Zoo. Je passeert vele favoriete plekken, zoals en Svarttjärn het nieuwe Almas natuurgebied.

Hoogte 42 km Marathon Walk

21 KM kype-Ymer

Start mogelijk 08:00-09:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: Ongeveer 3,5 - 4,5 uur

De Linnémarschen 21 km kype-Ymer volgt de route van Marathon Wandeling door de Borås Zoo en Kypeskogen Woud tot Ymergården, over tot 10,5 km punt. Daarna draait de route terug, meestal verloopt downhill zachtjes langs gevarieerde bospaden en de weg in de Kype omgeving. Het laatste deel van een wandeling gaat door het centrum van Borås.

10,5 KM kype

Start mogelijk 08:00-09:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: ongeveer 1,5 - 2,5 uur

De Linnémarschen 21 km kype-Ymer volgt de route Marathon Wandeling door de Borås Zoo en Kypeskogen.

Daarna draait de route terug, meestal verloopt downhill zachtjes langs gevarieerde bospaden en rustige wegen in de kype omgeving. Het laatste deel is voorzien van een wandeling door de stad Borås ..

Zondag 29 april 2018

21 KM RYA asar

Start mogelijk 08:00-10:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: Ongeveer 3,5 - 4,5 uur

Zondag 21 km Rya ASAR is een uitdaging voor degenen die goed voorbereid zijn. De route is zeer heuvelachtig in het begin, dus het kan een goed idee om langzaam te beginnen. Je zal als beloning genieten kunen van de uitzichten op Hestra Klint.

10,5 KM Viskan Wandeling langs de rivier

Start mogelijk 08:00-10:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: ongeveer 1,5 - 2,5 uur

Deze korte 10,5 km route is meer niveau, en volgt mooie paden langs de oevers van de rivier Viskan om de nieuwe voetgangersbrug bij Almenas. De route gaat dan omhoog door het bos, en volgt het puin onder Ryda Klint heuvel naar het pittoreske Ramshulan huisje.

30 april 2018

Gotenburg

GotenburgVandaag vertrekken we vroeg voor onze rit naar Gotenburg. Waar we een rondwandeling door zullen maken. Waarbij bezoeken we ook de kathedraal in het midden van Göteborg is een centraal punt sinds het begin van 1600, in eerste instantie als een parochiekerk in de nieuw opgerichte stad, daarna als steeds belangrijkere in het groeiende Göteborg. Dagelijk worden naast de kerkdiensten ook concerten gegeven.

In het stadsdeel Haga beklimmen we een heuvel. Het is een oude vesting/uitkijktoren gebouwd in principe ter verdediging van de stad, maar waarschijnlijk nooit gebruikt in een gevecht. Het is gelegen op de heuvel met uitzicht op de hele stad, een zeer mooi panoramisch uitzicht.

De Botanische tuinen in Göteborg is een mooi park om doorheen te wandelen en om vervolgens de historische glazen kassen in te gaan en te genieten van inheemse plantensoorten! We bezoeken verder Slottsskogens Zoo is een van de oudste in Zweden. Het is het hele jaar geopend en is gratis te bezoeken. Met een focus op de binnenlandse en wilde Nordic dieren, Zoals de eland en rendieren, maar je zal er ook aantreffen de Humboldt-pinguïn.

Overnachting in Gotenburg in Center Hotel***, dit centraal gelegen Gothenburg hotel ligt op enkele minuten lopen van de Göta Alv rivier en de Rosenlund Ferry Stop. Het biedt gratis WiFi, verfrissingen gedurende de hele dag en wafels in de middag

stena line1 mei 2018  

Frederikshavn - Billund 

FerryIn de ochtend gaan we om 09.00 uur met Ferry van Gotenbrug naar Frederikshavn. Daar vandaan rijden we naar een hotel Gregersminde in de omgeving van Billund. Hier beschikken we over 1 cottage en verder twee persoonskamers. Deze hebben een keuken met een koelkast, een magnetron en een eethoek. De kamer beschikt ook over een flatscreen-tv en een gemeubileerd terras. We zitten 3,5 km van Lego-land

2 mei 2018

LegolandBillund -Legoland

Bezoeken aan Legoland

3 mei 2018

Billund -– Nederland

Na het ontbijt rijden we terug naar Nederland waar we in de avond aankomen.

Reisomschrijving

 20 april t/m 3 mei 2018  
Rondreis Zweden en wandelen
vervoer v.v. vanaf Weert - Eindhoven Arnhem of Apeldoorn, ontbijt,lunch en 5x diner, excursies
€ 1445,- *
Toeslag eenpersoonskamer indien gewenst €  390,00

* afhankelijk van aantal deelnemers aan deze wandelreis. 


Inbegrepen

 • Vervoer personenbusje vanaf opstapplaatsen Weert - Eindhoven - Arnhem - Apeldoorn v.v.
 • 11x hotel ***/****  overnachtingen tweepersoonskamer met ontbijt en lunch in zelf maak picknick of lunchpakket vorm
 • 2x dinerbuffet Varberg
 • 2x overnachtingen in appartementen
 • Tol en veerpont overtochten
 • Ferry Götenburg - Fredikshaven inclusief maaltijdbuffet
 • Inschrijfgeld wandeltochten Boras
 • Rondvaart Kopenhagen en entree Tivolipark
 • Bezoek Sofiero Kasteel en Park
 • Bezoek Legoland inclusief entree
 • Welkomst koffie en diner
 • donatie aan Stichting Asia Care Foundation


Niet inbegrepen

 • eventuele museum toegangsgelden
 • diners
 • consumpties
 •  
 • verzekeringen
 • persoonlijke uitgaven


Aanmelden  

dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 800,- over te maken op Bankrekening  NL79 INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met vermelding Zweden. 
Restant van de reissom dient steeds 6 weken voor vertrek voldaan te zijn.


Meld je aan

Booking.com

Nieuws

 • Wandelvakantie Thailand - Kantharalak

  Twee dagen weinig op internet gedaan, wel wat dringende zaken maar tot een ve...

  Lees meer
 • Wandelvakantie Thailand Nong Khai

  We hebben een keurige kamer en een mooi zwembad in Nong Khai, dus maar eerst ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Daelenbroek 32
6002 VN Weert

+31 (0)6 52 78 88 06