Nieuws

 • Internationaal Wandelforum Beijing International Walking Festival te Suining

  Vandaag een lange busrit, we hebben een ruime bus zodat iedereen een eigen ba...

  Lees meer
 • China wandelreis Chengdu Moxi Town

  Ons programma heeft men aangepast voor de komende periode  en we laten o...

  Lees meer
Meer nieuws

TT-Wandelreizen wandelvakantie programma 2018

 VAN ELKE REIS GAAT ER EEN DONATIE NAAR ASIA CARE FOUNDATION

PROGRAMMA VLADIVOSTOK BEKEND

 

 leshan-giant-buddha2  t/m 27 september 2018
IML Beijing Mountains met verlenging mogelijkheden Xian, Chengdu en Vladivostok

IML-Beijing China doet vermoeden wandelen door een grote stad, maar niets minder is waar. De wandelingen worden gehouden in twee natuurgebieden ruim buiten deze metropool.  Als VIP's worden de buitenlandse wandelaars verwelkomt en dagelijks met bussen naar de startplaats gebracht en teruggebracht. pandaTerracota warriorsVooraf kan er gewandel worden over een van de nieuwe 7e wereldwonder de Chinese muur In verlenging van deze reis fietsen we over de oude citymuur van Xián en bezoeken het Terracottaleger en in Chengdu de Panda en Leshan Boeddha.
Verder verlenging met Vladivostok en Trans Siberie Express behoord tot de mogelijkheden.

Tijgerdag vladivostokVladivostok - Rusland - 
15 t/m 26 september 

De IML-wandelaars kennen ze vast wel, de enthousaiste wandelgroep League of walking "Ginseng" Primorsky region, welke je op bijna alle IML-wandelingen wel een aantal treft. Deze groep heeft me vorig jaar laten zien hoe mooi het in de omgeving van Vladivostok is en hoe gastvrij zij zijn, laat de sport ons verbroederen.  Laat hen onze gids zijn tijdens deze periode waar we deelnemen aan de Marathon van Vladivostok (5, 21 of 42km) het feest van de Tijgerdag mee beleven, maar wandelen op een eiland en schiereiland.  Aansluitend de mogelijkheid om Trans Siberie Express weer naar huis te rijden.

 Arlington3 t/m 23 oktober 2018
Texas en Arlington  ANNULEERD  

Helaas zit het er dit jaar niet in, de datum van de US Freedom walk valt slecht met de IML-korea en zou te kunstig worden, zou deze wandeling alweer tussentijds weer moeten verlaten om op tijd in Korea te zijn. Hopelijk dat ze volgend jaar weer een weekje naar voren schuiven waar deze voorgaande jaren ook zaten en is dan prachtig te combineren met de driedaagse van WTTW in Texas.

city muur seoul17 t/m 22 oktober 2018  en  22 t/m 29 oktober 2018
IML Wonju Korea  

IML Wonju - Seoul - Korea is verlengd om meer te kunnen wandelen in de natuurgebieden en over de citymuur van Seoul.  Wandelen langs de stroom(rivier) dwars door een drukke stad, waar de bewoners van Soeul flaneren langs de oevers en hun vermaken. Laten we samen met lokale bewoners genieten aan een van de vele etenskraampjes van een hapje met rijstewijn.  De wandelingen in Wonju voeren je naar de buitenwijken  tussen de heuvels door. In de stad Seoul de paleizen van oude keizerijken en de Bukchon Hanok Village, waar we vele zien wandelen in de gehuurde traditionele klederdracht: hanbok

 

28 okt t/m 6 nov 2018
IML Higashi Matsuyama Japan  


Vooraf aan deze 3 daagse van Japan bezoeken we de wijk Asakusa, vlakbij de tempel Senso-ji en de vele gezellige straatjes. Gaan naar boven op de Skytree de hoogste toren in Tokyo. Wandelen bij Nikko ca.140 km ten noorden van Tokyo in de bergen.  Daar vinden we het World Heritage "Nikko Shrines and Temples" en maken een mooie wandeling van Yumoto via Yataki Falls, naar de  Ryuzu Falls, de plankieren. Waarschijnlijk nog bedekt met oude sneeuw. Maar vooraf nemen we een warm voetenbad in een van de vele hete

watersprings. Higashi Matsuyama is een van de 8 oprichting IML-organisaties die nodig zijn voor het predikaat Intermational Master Walker.

Zhuilu-Old-Trail-eye4 t/m 13 november 2018
International Two Days Happiness marching Taipei Taiwan

Taiwan de IML wandelingen worden gehouden in Taipei in het buiten gebied, deze tochten wandlen door een heuvelactig terrein en langs de rivier. Wij gaan ook twee dagen wandelen en rondkijken in de Taroko kloof , werd in 1986 een nationaal park en de op twee na grootste in Taiwan. Het staat bekend om zijn spectaculaire bergen en marmeren vallei. Miljoenen jaren van winderosie werden de marmeren rotsen blootgesteld en gevormd door de Li Wu rivier.
Voor de liefhebbers indien tijdig opgegeven de mogelijkheid te wandelen over de Zhuilu-Old-Trail. Daarvooor moet tijdig een permit voor worden aangevraagd.

Diverse data

11 nov t/m 27 november 2018 - 
Verlenging Bali 26 november t/m 6 december 2018
Zonder safari Malang - Bromo 11 t/m 22 november 2018

alleenI VV-IML tocht 14 t/m 20 november 2018

10e Internationale Jogja Heritage Walk Indonesië (IML & IVV-CUP)

De 4e ASIANPIAD wordt gehouden in Yogjakarta, Indonesia op November 17-18, 2018 dit IVV - IML event, is tijdens de 10e Jogja International Heritage Walk.

Deze wandelingen gaan door de landelijke gebieden van Yogjakarta en men ontmoet gastvrije mensen langs de kant, schoolkinderen die je enthousaist toejuigen.  Maar ook het ontvangst en farewell party in de verblijven en in bij zijn van de sultan  of een familielid. De Royal Gold Medal, die elke wandelaar na afloop van deze tocht krijgt uitgereikt.

Naar deze wandelreis heeft meer, het moerassig plateau dat de vloer van een caldera op het Dieng Volcanic plateau.  De Sunrise Borobudur Sun Rise mee maken op dit tempelcomplex. Met jeeps op safari naar de bromo vulkaan het Blue Fire van de Ijenkrater. 

Of verleng en wandel ook nog mee op Bali de Sambangan trekking naar de verborgen watervallen en de Campuhan Ridge Walk. Maak mee de extase van de Kecak Ramayana Trance en Fire show, relax aan het zwembad van onze luxe villa.  Ga mee dolfijnspotten en nog veel meer.

Wandelreis cambodja februari 2019
Rondreis door Cambodja

Laten we samen Cambodja verkennen, bezoek oud Kmer tempels soms verstop in de oerwouden. Vaar mee over de rivieren en zie hoe men hier leeft.Maar zie ook de tragedie van de tijd van de Rode Kmer, die grote indruk op je zal maken. 

Januari 2019 te combineren met Thailand
Rond wandelreis door Thailand met wandelvrienden

Booking.com

Nieuws

 • Internationaal Wandelforum Beijing International Walking Festival te Suining

  Vandaag een lange busrit, we hebben een ruime bus zodat iedereen een eigen ba...

  Lees meer
 • China wandelreis Chengdu Moxi Town

  Ons programma heeft men aangepast voor de komende periode  en we laten o...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Daelenbroek 32
6002 VN Weert

+31 (0)6 52 78 88 06
 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer
 • routeyou

  Routezoeker

  Routezoeker en makers

  Lees meer
 • Wandelsportvereniging OLAT

  wsv OLAT

  wsv OLAT

  Lees meer
 • Wandelagenda

  Wandelagenda

  Wandelagenda Nederland

  Lees meer
 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden
 • Rentalcars

  rentalcars

  autohuren

  Een auto huren
 • Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Lees meer
 • Wandel programma 2019

  Wandel programma 2019

  Programma bekijken

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.