Nieuws

 • WANDELEN DOOR DE HISTORIE OLAV-PAD NOORWEGEN

  Lees meer
 • ONDERWEG NAAR HET LAND VAN DE VIKINGEN!

  Dit is het eerste verslag van Arie Haasnoot, die samen met zijn vrouw Johanna...

  Lees meer
Meer nieuws

Rusland - Vladivostok 5e ASIAPIAD en IML-IVV SUPERCUP

IML IVV SupercupVladivostok 5e ASIAPIAD en IML-IVV SUPERCUP

Datum : 26 juni t/m 8 juli 2020

Verlenging Moskou 

Datum: 24 t/m 26 juni 2020
Een verlenging mogelijk met een bezoek aan Moskou met overnachting.

Trans Siberie Express van Vladivostok naar Moskou

Datum: 7 t/m 19 juli  2020 (afhankelijk van het schema van de treinen)

Dit gedeelte wordt in samenwerking met een specialist op gebied van deze reizen Tiaga Tours gemaakt. Er is een mogelijkheid om in een 4 persoons coupe of 2 persoonscoupe  (toeslag) te reizen.  

Programma  

Voor Vladivostok zal het programma gemaakt worden samen met de wandel Liga Ginseng , dit kan pas als de grote evenementen vast zijn gelegd.  Maar zeker zal de Internationale IVV-2 daagse van Vladivostok opgenomen zijn.

Certificate bij de IMM IVV Supercup wandelevenementen

 

 

 

 

 

 

Omschrijving

Vladivostok

Tijdens deze periode zullen we deelnemen aan de Internationale IVV 2-daagse van Vladvostok van de wandelliga Ginseng, , wandelingen maken in het natuurgebied Tigerland, boottocht en wandelingen op eilanden en schiereiland, Russische ballet en veel meer.

Reisprogramma

 •          TABBLAD         Moskou - Vladivostok Rusland

  vladivostok brug

  vladivostok avondProgramma van Vladivostok wordt gemaakt door IVV en IML-wandelvrienden van deze vereniging aldaar.
  Dit gedeelte van de reis zal nog ingevuld verder worden.

  We hebben er in 2017 en 2018 een geweldige week gehad met leuke en mooie tochten en een overweldige vriendschap.

  Ze hebben er veel zin in ons veel van Vladivostok en zijn omgeving te laten zien.

  Er zullen verschillende wandelingen op het programma staan waaronder ook een IVV wandeling.
  Het programma is nog in concept opzet.

    Maar er zal ook een bezoek aan het Russsiche ballet op het programma staan. Mogelijk twee dagen in de binnenlanden wandelen.

  Helaas is is het door de veranderde situatie tussen Europa en Rusland niet mogelijk visumvrij Vladivostok te bezoeken en hebben we een visum nodig. 
  INFORMATIE VISUM RUSLAND (ik zorg voor de uitnodiging vanuit Vladivostok en bij behoord Engels reisschema, plus reserveringen)


  OPTIE BEZOEK MOSKOU

  Woensdagnacht 24 juni 2020

  Vlucht Amsterdam - Moskou

  Donderdag 25 juni 2020

  Moskou -Rondleiding Rode Plein

  Vrijdag 26 juni 2020 

  Moskou


  Programma

  Vrijdag 26 juni in nacht 

  Amsterdam - Vladivostok

  Lange tussenstop te Moskou van 04.25 tot 15.40 uur.
  Met de trein naar het centrum vergt ca 35 minuten, dus met in het de immigratie en weer inchecken/veiligheidscontrole zal er te weinig tijd overblijven om wat van Moskou te zien.

  Zaterdag 27 juni 2020

  Vlucht naar Vladivostok

  Zondag 28 juni 2020

  Valdivostok kennismaking

  Aankomst vroeg in de morgen in Vladivostok, waarna we naar ons hotel gaan. Accommodatie In het Equator Hotel in Vladivostok.
  We laten ons leiden in de aankomende periode door onze Russische vrienden van de Ginseng Walking Leguae uit Vladivostok.In de avond hebben we gezamelijk een maaltijd en van vriendschap samen met onze Russische wandelvrienden

  vladivostok onderzeebootMaandag 29 juni 2020

  Stadswandeling door Vladivostok - Russische balet of Opera

  Maken onderleiding van onze vrienden een wandeling door deze stad theater.
  De stad Vladivostok omvat het grondgebied van het schiereiland Mier-Amoer , Zand schiereiland, ongeveer 50 eilanden in de Peter de Grote baai (waaronder slechts 6 hebben een oppervlakte van meer dan een vierkante kilometer: Rusland, Popova, Reynard, Rikord, Shkot en Helena).Russische ballet

  Bezoeken in de avond het Mariinsky Opera en het ballet theater

  Dinsdag 30 juni 2020

  Tour van het eiland Russisch Tobizina schiereiland en Aquarium

  Maken een wandeling over het schiereiland Tobizina.  Zwemmen in de zee en een strandlunch  en in de avonds bezoeken het  Aquarium.

  zeemuseum vladivostokWetenschappelijk en educatief complex "Primorski Oceanarium" . De totale oppervlakte van de binnenruimte is groter dan 37 000 m²: bijna vijf voetbalvelden zijn verborgen in een gebouw dat lijkt op een open witte schelp. vladivostok kustHet Oceanarium van de zee is het op twee na grootste oceanarium ter wereld. In de linkervleugel van het Oceanarium bevindt zich een hoofdtank met een onderwater tunnel van 70 meter. In de rechtervleugel is er een dolfinarium met een zwembad-Arena en tribunes, die geschikt voor 800 toeschouwers. Met vind hier fauna van de kust en van alle oceanen en klimaatstreken van de aarde.

  Woensdag 1 juli 2020

  Vertrek naar de Hasan district wandeling op het schiereiland Jankowski.

  schiereiland Jankowski.Jankowski schiereiland is gelegen in het westelijke deel van de Golf van Peter de grote.  Het scheidt de baai van Slavische uit de ondiepe lagune Lebyazhaya en de baai van Narva. De naam van vandaag het schiereiland is ter ere van een grote lokale grondbezitter en onderzoeker van de late 18e eeuw Mikhail Jankowski. schiereiland Jankowski. In het noordwesten, wordt het schiereiland verbonden met het vasteland door een lage drassige landengte. In het oostelijk deel van het schiereiland is de baai  Huck, in het zuidoosten-een kudde baai, in het zuidwesten-de baai van Minonosok. Het uiterste noordelijke punt van het schiereiland-Kaap Brinera, de Oost-Kaap Kupriyanov. Ten zuiden van het schiereiland bevinden zich de eilanden Gerasimov en Sidorov, en naar het Oosten-het eiland konijn. het hoogste punt van het schiereiland ligt op een hoogte van 248 m. het reliëf van het schiereiland is vooral bergachtig. De kusten zijn overwegend steil, rotsachtig; In het Noord-Westen-vlakte en gedeeltelijk overspoeld.  Op het schiereiland Jankowski wordt vertegenwoordigd door bossen en grote ruimtes, overwoekerd gras. Van Planten Primorje Hier groeien ginseng, Amoer fluweel, Aralia, enz. In de buurt van het schiereiland is er een reserve "ceder helm", waar van zeldzame Animal Primorje Er zijn tijger, luipaard en anderen. Schilderachtige De kust met talrijke, geschikt voor het baden, baaien, is een ideale plaats van het maken van wandelingen.

  Donderdag 2 juli 2020

  Hasan district - Wandeling op het schiereiland Gamovo

  Poluostrov Gamova is gelegen in het zuidelijke deel van Peter de grote baai. Het schiereiland Gamova begint met het dorp Vityaz. Het uiterste zuidelijke punt van het schiereiland Gamova-de zelfde-naam Kaap Gamova, waar de vuurtoren die in het register van bakens van Rusland onder nummer 1 personeel wordt gevestigd.

  De verlichting van het schiereiland is bergachtig, een heuvel vervangt de andere, en de heuvels oversteken van de valleien en beken. Hoogste top Gamova schiereiland -Mount Foggy, hoogte 506 meter, is goed zichtbaar bij de ingang van het dorp Vityaz met de pas van de ridder. De kust van het schiereiland heeft zowel zacht als rotsachtig. In de kustwateren zijn de eilanden van Taranceva, Aleksejev, Astafyeva, ontmoet rotsen, onderwater en oppervlakte.

  Residentiële nederzettingen van het schiereiland Gamova- Het dorp Vityaz en de vuurtoren Gamow. Het oostelijk watergebied van het schiereiland samen met de 500 meter buffer kustzone zijn onderdeel van het Verre Oosten State Marine Reserve.

  Het schiereiland Gamova fascineert iedereen die ooit dit land heeft bezocht. Water van verbazingwekkende schoonheid, bizarre rotsen, zeldzame vogels en planten zijn hier te vinden bij elke stap. In het voorjaar bloeit hij op het schiereiland.

  GamovoDe zee van Japan voor de kust van het schiereiland in de zomer wordt verwarmd tot + 23 graden, het water is hier zeer schoon, de onderwaterwereld is rijk. In een baai Alekseeeva een plaats van permanente bewoning van zeehonden-Larga. De omgeving van de Vityaz baai is rijk aan rasp en Kempten, garnalen en Sint-jakobsschelpen, aktinijami en mosselen. In deze wateren, is het heel gebruikelijk om te voldoen aan een haai, net voor de kust van het schiereiland was de eerste haai aanval op een man in Primorje in de zomer van 2011.

  In de baai van Vityaz, in de buurt van de eilanden Taranceva, zijn er habitats van Octopus doflejna. Het is een gigantische Pacifische Octopus, het gewicht is meestal 20-25 kilogram, maar er zijn ook 50 kilogram specimens. Octopus is een van de attracties van dit deel van Peter de grote baai.

  Het is in het zuiden van Primorje levende vogels en dieren en groeien planten, opgenomen in het Rode boek. Het is Amoer tijger en dragen Himalaya, Gevlekte herten en reeën, wasbeerhond en Oessoeri kat, zeldzame vogelsoorten-Mandarijn, uil Iglonogaja, Daur en Japanse kranen. Zeldzame soorten vlinders zoals pyri Artemis en Hvostonosec Spring zijn hier te vinden. Linden en eiken, berken en Aralia groeien in het bos in de buurt van de dennenboom; Lelies en irissen, Valeriaan en kamille en andere taiga, evenals subtropische planten bloeien.

  De rotsen hebben een mooie vorm en als hangen. Het landschap is uniek, ziet er ongelooflijk majestueus en brengt een aantal gedachten. Bovendien, één meer eiland grenst aan de baai. De lokale bevolking noemde het het eiland wegkwijnen hart. " Een dergelijke romantische naam die hij ontvangen als gevolg van de aanwezigheid van een natuurlijk fenomeen-in een rots bad is een steen, die in de stormachtige weer begint te bewegen, botsen met andere stenen, waarom het geluid is geboren, vergelijkbaar met het kloppen van het hart. Er is een legende dat als de plaats om een wens te maken, zal het zeker een realiteit geworden.

  Dit is een van de meest favoriete vakantiebestemmingen.

  Bezoek aan het nationale park van het Luipaard land.

  LuipaardNationaal Park van het land van luipaarden, gevestigd in Primorski kraj op 5 april, 2012 met het belangrijkste doel-om de bevolking van de zeldzaamste grote kat in de wereld te bewaren en te herstellen-de Luipaard van het Verre Oosten, het waarvan aantal in Rusland nu slechts ongeveer 70 individuen is. Tot op heden, meer dan de helft van hen wonen op het "land van de Luipaard." Daarnaast is er ook nog een andere kat, hoewel in de rode boek-Amoer tijger.

  Vrijdag 3 juli 2020

  Bootocht naar de eiland Shkot

  Maken een boottocht en een wandeling op het eiland, waar we zwemmen en zullen picknicken aan het water.

  Zaterdag 4 juli 2020

  1e dag International 2 Daagse League of walking "Ginseng" Primorsky 5e  ASIAPIAD en IML-IVV SUPERCUP

  Marathon vladivostokNa zijn eigen racetraditie gebouwd te hebben, is Vladivostok al lang succesvol in de voorhoede van het land en droomt ervan om een ​​centrum te worden van de marathonbeweging in de Aziatische Pacific. Het aantal races en marathons in de hoofdstad van de kust groeit, en de Vladivostok International Marathon wordt als een van de hoofdruns beschouwd. 
  Er zijn drie afstanden voor mensen met verschillende niveaus van training, motivatie en uithoudingsvermogen: 5 km, 21,1 en 42,2 km. Deelnemers komen uit Japan, Korea, China en andere landen - om nog maar te zwijgen van buren uit regio's in het Verre Oosten in het Verre Oosten. Het evenement biedt een spectaculair uitzicht op Vladivostok in de beste tijd van het jaar in de stad - zoalsen maximaal comfort en een veilige omgeving voor de deelnemers: verzekering, sanitaire voorzieningen en bijvullingspunten om de 5 km, gezonde en voedzame maaltijden, speciale voertuigen voor reisafstanden en andere tekenen van aandacht.  Elke persoon  bepaald zelf rennen of wandelen.

  Zondag 5 juli 2020

  2e dag International 2 Daagse League of walking "Ginseng" Primorsky 5e  ASIAPIAD en IML-IVV SUPERCUP

  Maandag 6 juli 2020

  Safari Park - Shamora en de baai van Glass Oessoeri Bay - Afscheidparty van de Vriendschap

   glasstrandHet Safaripark aan zee is aangelegd. De dieren zijn op een stuk bos met een mooie opluchting. Het gebied van het Safaripark is 16 hectare.  Veel van de tv-bedrijven in de wereld, waaronder BBC, my Planet, de oproep van de taiga, enz. Vele malen gefilmd Wildlife Safari Park voor hun films over dieren in de natuur. Tijgers van Safari-Park Amoer en taiga werden gefilmd in de speelfilm Tiger Trail. Bezoekers kijken uit de bruggen, zonder roosters voor de ogen van tijgers, luipaard, grote Himalaya beren, Kabarog en andere herten. In het Safaripark is er een groep van rode wolven (dieren die verdwenen uit de fauna van de kraj Primorski). Bezoekers observeren de zeldzaamste dieren zonder een barrière voor hun ogen.Volgens het tijdschrift "De wereld rond"de zee Safari Park, de enige in Rusland, is een van de twaalf beste dierentuinen in de wereld. Het analytische bureau schat  Turstat  De Seaside Safari Park is opgenomen in de top tien van de beste thematische Parken in Rusland. 

  Dinsdag 7 juli 2020

  Vertrek Nederland of Trans Siberia Express verlenging

  Vertrek van de Trans Siberia Express of voor de andere afhankelijk van hun vlucht mogelijk nog een dag in Vladivostok 

  Bezoek  aan een speciaal strand, wat bezii lijkt met allemaal edelstenen maar het is gepolijst glas van flessen van een stortplaats van glas, het glasstrand, eten aan het strand en wandelen door een natuurgebied en bezoeken Botanische tuinen Vladivostok

  Woensdag 8 juli 2020

  Aankomst in Nederland

   

   

   

 •          TABBLAD         

  TRANS SIBERIE EXPRESS INFORMATIE

  VERLENGING TRANS SIBIERIE EXPRESS

  I.s.w. met Tiara Tours de specialist vvor de Trans Siberië Expres.

  Kijk voor de mogelijkheden op de website TRANS SIBERIA EXPRESS

  ROUTE & PROGRAMMA (Let op een voorbeeld, dit schema is gemaakt voor september 2018)

  Dag 1 
  In de late avond transfer naar het station voor vertrek naar Irkutsk.

  Dag 2 
  Het treinschema:
  01.23 uur vertrek Vladivostok trein #99

  Dag 3 
  Verblijf in de trein.

  Dag 4 
  Verblijf in de trein.

  Dag 5 
  03.17 uur aankomst Irkutsk.
  Transfer naar het hotel.
  Verblijf in Hotel Victory (of vergelijkbaar) op basis van logies/ontbijt.
  Optionele excursie Listvianka aan het Baikalmeer (join-in)
  Bezoek het machtige Baikalmeer, het diepste en grootste zoetwatermeer ter wereld. In Listvianka, het typisch Siberische dorpje direct gelegen aan het meer, kun je heerlijk wandelen, een schitterende boottocht maken of de populaire Omul vis proeven. Ook is er een uitkijkpunt die schitterende panorama’s biedt.
  € 72,- p.p. (prijs op basis van 4 personen)
  Incl. Engelssprekende gids en vervoerskosten

  Dag 6 
  Verblijf in Irkutsk.
  Transfer naar het station voor vertrek naar Jekaterinburg.
  Het treinschema:
  17.00 uur vertrek Irkutsk trein #69

  Dag 7 
  Verblijf in de trein.

  Dag 8 
  Hotel Chekhov22.06 uur aankomst Jekaterinburg
  Transfer naar het hotel.
  Verblijf in Hotel Chekhov op basis van logies/ontbijt.

  Dag 9 
  Verblijf in Jekaterinburg.

  Optionele stadsexcursie Jekaterinburg
  Het is de hoofdstad van de Oeral en de stad die vernoemt is naar de vrouw van Tsaar Peter de Grote, natuurlijk
  Jekaterinburg.
  Al wandelend maak je kennis met deze stad die voornamelijk haar bekendheid dankt aan de dramatische moord op de Romanov familie. Je bezoekt de plek waar de Romanovs vermoord zijn, maar waar nu een prachtige kathedraal is gebouwd, de Kathedraal van het verspilde bloed. De gids verteld voluit over de stad en haar geschiedenis terwijl je door het historisch centrum loopt. Je ziet standbeelden van de grondleggers en communistische leiders van Jekaterinburg, het plein van de revolutie en het plein van de Red Army. Je hebt een prachtig uitzicht vanaf de 'heuvel van Hemelvaart'. Kortom tijdens deze 3 uur durende excursie ontdek je de veelzijdigheid van Jekaterinburg.

  € 19,- p.p. (periode: 16-03-2018 tot 15-10-2018)
  (prijs op basis van 4 personen)
  Inclusief: Engelssprekende gids, entreegelden
  OF
  Optionele excursie Romanovs & Eurazië
  Even een moment om stil te staan bij de tragedie rondom de moord van de Romanov familie. Met een bezoek aan het klooster opgedragen aan de vermoorde familie herleeft een stukje geschiedenis. Op deze plek zijn de lichamen van de overleden familie in een oude mijnschacht, Ganina Yama, verborgen geweest. Vandaag de dag is deze plek een bekend Russisch Orthodox pelgrimsoord. Naast het bezoek aan het klooster bezoek je ook de zeven houten kerkjes, elk gemaakt voor één lid van de familie en elk toegewijd aan een Russische heilige.
  Je laat het klooster achter je en zet koers naar de Eurazie grens. Daar aangekomen zie je een obelisk die deze grens symboliseert, hier weet je dat je met het ene been in Europa staat en het andere been in Azië. Deze bijzondere ervaring wordt dan ook gevierd met een glas Russische bubbels.

  €62,- p.p. (prijs op basis van 4 personen)
  Inclusief: Engelssprekende gids, vervoer, glaasje bubbels
  Transfer naar het station voor vertrek naar Moskou.
  Het treinschema:
  23.14 uur vertrek Jekaterinburg trein #69

  Dag 10 
  Verblijf in de trein.

  Dag 11
  04.11 uur aankomst Moskou
  Transfer naar het hotel.
  Verblijf in Hotel Maxima Zarya op basis van logies.
  Optionele excursie Moskou (join-in)
  In één dag begeleidt de Engelssprekende gids je langs de absolute hoogtepunten van de Russische hoofdstad. Maak kennis met het beroemde Rode Plein. Vanaf het plein zie je het Kremlin, de Basilius-kathedraal met de typische kleurrijke uienkoepels, het Historisch Museum en het schitterende warenhuis GUM.
  De gids vertelt je uitgebreid over de historie en het huidige leven in Moskou. Een bezoek aan de mooiste metrostations en een boottocht over de Moskou Rivier maken deze excursiedag compleet (het is mogelijk dat de boottocht in verband met de kou wordt vervangen door een bezoek aan een museum).
  Vanwege de verkeersdrukte in Moskou wordt deze excursie per metro uitgevoerd. De metrostations in Moskou zijn een musea op zich.
  Wil je graag het Kremlin van binnen bekijken? Dat kan. Vraag je reisspecialist naar de mogelijkheden.
  € 75,- p.p. (prijs op basis van 4 personen)
  Inclusief: Engelssprekende gids, openbaar vervoer, entreegelden

  Dag 12
  Transfer naar de luchthaven.

  Prijs per persoon ca. € 1125,-

  Prijsopgave van 2018

  Trans Siberië Express Andersom op maat € 4.396,00 / bij 4 pers = ca € 1100,00
  Calamiteitenfonds (per factuur) € 2,50
  Reserveringskosten (per factuur) € 30,00
  Exclusief visumkosten  
  Totaal bedrag voor 4 personen € 4.428,50 / bij 4 pers = ca € 1125,00

  INCLUSIEF
  * Alle transfers
  * Overnachtingen
  * Treintickets incl. plaatsreservering in de 2e klas, verblijf in 4-persoonscoupés


  TOESLAGEN 2-PERSOONSCOUPÉ
  1E KLAS 2-PERSOONSCOUPÉ OF 2E KLAS 4-PERSOONSCOUPÉ VOOR 2 PERSOONSGEBRUIK (OP BASIS VAN BESCHIKBAARHEID)

  Vladivostok - Irkutsk € 249,- p.p.
  Irkutsk - Jekaterinburg € 273,- p.p.
  Jekaterinburg - Moskou € 149,- p.p.

  KOSTENOVERZICHT
  Reisduur:   12 dagen
  Startdatum: 24-09-2018  Einddatum: 05-10-2018

  VISA
  LET OP; VOOR DEZE REIS GELDT EEN VISUMPLICHT!
  Visumdienst YourVisa regelt graag jouw benodigde visa, zie deze link voor meer informatie en prijzen.
  Voor deze reis geldt een visumplicht. Dit kan geregeld worden via onze partner Yourvisa (dit wordt apart gefactureerd). Zij zullen na boeking alle informatie over de procedure toesturen. De aanvraag kan vanaf 3 maanden voor vertrek gestart worden. Hiervoor is het originele paspoort benodigd, de visa worden namelijk in het paspoort bevestigd. Belangrijk punt: het paspoort dient na thuiskomst nog 6 maanden geldig te zijn. Mochten de visa op eigen gelegenheid aangevraagd gaan worden, check dan op voorhand goed wat er allemaal aangeleverd dient te worden. De visumprocedures bij aanvraag in het buitenland kunnen afwijken. Je bent zelf verantwoordelijk voor het in bezit zijn van een geldig paspoort met de benodigde visa.

   

 • Reissom - Inschrijven

  Reissom en inschrijven

  Omschrijving  Prijs 
   Wandelreis   incl. vliegtickets ,hotels of lodge op 2 pers kamer, vervoer , overnachtingen incl. alle maaltijden, de excursies, Nederlandse begeleiding,  entreegelden van de genoemde  excursies. inschrijfgeld Walking festival 20 km, fooien   tour gidsen en chauffeurs. (excl. visumkosten Rusland ca. 130,-,  consumpties, andere fooien)  € 1995,00
   Optie Moskou Hotel 2 nachten plus ontbijt en rondleiding met Engelstalige gids ca. € 220,-  
  1 persoonskamer toeslag op aanvraag  
   Trans Siberie Express 2e klasse 4 pers coupe vanaf € 1375,-
   Trans Siberie Express 1e klasse 2 pers coupe Toeslag € 675,- p.p.
     

  Inschrijven* Deze prijs is nog totaal geschat aan de hand van vliegticket op 1 oktober 2018 

  De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers.

  Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-   over te maken op Bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding Ruslandreis.
  Restant  van de reissom dient  6 weken voor vertrek voldaan te zijn.
   

  Meld je aan

   

Reissom en inschrijven

Omschrijving  Prijs 

Wandelreis   incl.. vliegtickets ,hotel lodge op 2 pers kamer, vervoer in Rusland, overnachtingen incl. alle maaltijden, de excursies, Nederlandse begeleiding, Engelstalig gids, entreegelden van de genoemde   excursies. inschrijfgeld Walking festival, fooien   tour gidsen en chauffeurs. (excl. visumkosten Rusland ca. 130,-,  consumpties, andere fooien)

 

 € 1995,00

 


 

 Verlenging Moskou  € 220,-
 1 persoonskamer toeslag op aanvraag  
 Trans Siberie Express 2e klasse 4 pers coupe (excl.  excursies) vanaf € 1125,-
 Trans Siberie Express 1e klasse 2 pers coupe Toeslag ca € 675,- p.p.
   

Inschrijven* Deze prijs is totaal geschat aan de hand van vliegticket op 1 oktober 2018 

De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers.

Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 2000,- over te maken op Bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding China reis. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.
 

Meld je aan

Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 2000,- over te maken op bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding  Vladivostok. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.

Meld je aan

 

"A Smile is the Same in Every Language"  "Leef nu morgen kan het misschien niet meer"

Deze website is door mij de grootste zorg samengesteld, desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud ervan.

Booking.com

Nieuws

 • WANDELEN DOOR DE HISTORIE OLAV-PAD NOORWEGEN

  Lees meer
 • ONDERWEG NAAR HET LAND VAN DE VIKINGEN!

  Dit is het eerste verslag van Arie Haasnoot, die samen met zijn vrouw Johanna...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+31 (0)6 52 78 88 06
 • De hele wereld verbonden via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Lees meer
 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer
 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden
 • Wandel programma 2019

  Wandel programma 2019

  Programma bekijken

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.