Nieuws

 • Reünie en Contactdag 2019 TT-wandelreizen

  Ook in 2019 zal ik een contactdag organiseren waar we een wandeling zullen maken en een hapje zullen doen.   Datum 23 mei 2019

  Lees meer
 • Een terugblik met blik op de Bali Zee

  Terwijl ik uitkijk rond halfzeven vanaf het terras van de villa over de ...

  Lees meer
Meer nieuws

Reunie en Infodag

Booking.com

DATUM : Donderdag 23 mei 2019

PLAATS :   BUSSUM-ZUID

Afstand wandeling  ca. 15,5 kilometer

Ook in 2019 zal ik een contactdag organiseren waar we een wandeling zullen maken en een hapje zullen doen.  
De datum is vastgesteld op donderdag 23 mei 2019, deze ligt tussen mijn wandelreis Japan-China en de IML Chantonnay in Frankrijk.

Graag neem ik jullie mee op deze mooie door wandelkennis ontworpen route, welke ik vorig jaar onderleiding van haar gewandeld heb vooraf aan de contactdag in Hollandsche Rading.

"Vanaf het station lopen we over de Fransche Kampheide richting Zanderij Cruysbergen.In de 19e eeuw is hier zand gewonnen voor Amsterdam, daarna werd het ingericht als akkerland. Tegenwoordig is het gebied heringericht door de vruchtbare bovenlaag te verwijderen. Daardoor komen hier allerlei bijzondere planten voor. Via het park van de Hilversumse Meent komen we op de Melkmeent uit, waar we onze eerste koffiestop houden.

We vervolgen onze weg naar het Laarzenpad van het Naardermeer. Hier bezoeken we een vogelhut met uitzicht over de Wijde Blik. Na dit pad doorkruizen we het Laegieskamp en komen we in het Gijzenveen nog de contouren tegen van een oud verdedigingswerk. Het laatste stuk lopen we door villawijk het Spieghel naar ons volgende horecapunt. Dan is het nog een klein stukje over de hei terug naar het station." (tekst de Wandelsite)

Concept programma (maximaal 26 deelnemers)

09.30-10.00 uur verzamelenbij station Bussum-zuid met koffie of thee
10.00 uur start wandeling onderweg maken we een stop bij Theehuis Juffrouw Jansen op de Meent  waar iets zullen gebruiken.  In de buurt van de Vogelkijkhut Naardermeer bij het Naardermeer zullen we een lunchpakket  op eten met iets te drinken. Wil je koffie of thee zal je zelf een thermosfles mee moeten nemen. De route van dit traject gaat over een laarzenpad, dus kan wat drassig zijn. Al moet ik zeggen toen ik er vorig jaar wandelde was het kurkdroog. Maar zorg voor goed schoeisel.
We zullen afsluiten met een driegangendiner  in het Bastion hotel of eventueel ergens anders.
 

De bijdrage voor deze dag is € 50,-  (deelenemers aan een TT-wandelreis in 2018 krijgen een korting van € 15,-)

Hou deze website in de gaten voor aanvullingen en mocht je via de mail op de hoogte gehouden willen worden laat het dan even weten

Aanmelden Infodag

De prijs voor deze hele dag zal € 50,00 bedragen

Voor wandelaars, die zich al hebben in geschreven voor een wandelreis in 2018 krijgen een korting van € 15,00. (Deze maken dus € 35,- over)

Mochten er op de dag zelf deelnemers zich aanmelden voor een komende wandelreis, wordt een korting van € 15,00 van hun de reissom in mindering gebracht. (Deze maken dus € 50,- over)

De bijdrage van deze dag dient vooraf gestort te worden op Bankrekeningnummer : NL79 INGB0003732710 t.n.v M.H.Tromp ovv INFODAG

Theo Tromp, een wandelaar

Nieuws

 • Reünie en Contactdag 2019 TT-wandelreizen

  Ook in 2019 zal ik een contactdag organiseren waar we een wandeling zullen maken en een hapje zullen doen.   Datum 23 mei 2019

  Lees meer
 • Een terugblik met blik op de Bali Zee

  Terwijl ik uitkijk rond halfzeven vanaf het terras van de villa over de ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+31 (0)6 52 78 88 06
 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer
 • Wandelagenda

  Wandelagenda

  Wandelagenda Nederland

  Lees meer
 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden
 • Wandel programma 2019

  Wandel programma 2019

  Programma bekijken

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.