Nieuws

 • WANDELEN DOOR DE HISTORIE OLAV-PAD NOORWEGEN

  Lees meer
 • ONDERWEG NAAR HET LAND VAN DE VIKINGEN!

  Dit is het eerste verslag van Arie Haasnoot, die samen met zijn vrouw Johanna...

  Lees meer
Meer nieuws

Reunie en Infodag TT-wandelreizen

Booking.com

DATUM : Donderdag 23 mei 2019

PLAATS :   BUSSUM-ZUID

Afstand wandeling  ca. 16 kilometer

Dit  jaar zal ik eenwederom  contactdag organiseren waar we een wandeling zullen maken emet etenm en drinken.  
De datum is vastgesteld op donderdag 23 mei 2019, deze ligt tussen mijn wandelreis Japan-China en de IML Chantonnay in Frankrijk.

Graag neem ik jullie mee op deze mooie, door een wandelkennis ontworpen route, welke ik vorig jaar onderleiding van haar gewandeld heb vooraf aan de contactdag in Hollandsche Rading.

"Vanaf het station lopen we over de Fransche Kampheide richting Zanderij Cruysbergen.In de 19e eeuw is hier zand gewonnen voor Amsterdam, daarna werd het ingericht als akkerland. Tegenwoordig is het gebied heringericht door de vruchtbare bovenlaag te verwijderen. Daardoor komen hier allerlei bijzondere planten voor. Via het park van de Hilversumse Meent komen we op de Melkmeent uit, waar we onze eerste koffiestop houden.

We vervolgen onze weg naar het Laarzenpad van het Naardermeer. Hier bezoeken we een vogelhut met uitzicht over de Wijde Blik. Na dit pad doorkruizen we het Laegieskamp en komen we in het Gijzenveen nog de contouren tegen van een oud verdedigingswerk. Het laatste stuk lopen we door villawijk het Spieghel naar ons volgende horecapunt. Dan is het nog een klein stukje over de hei terug naar het station." (tekst de Wandelsite)

Programma (maximaal 26 deelnemers)

09.30-10.00 uur verzamelenbij station Bussum-zuid met koffie of thee
10.00 uur start wandeling onderweg maken we een stop na ca 7 kilometer bij Theehuis Juffrouw Jansen op de Meent  en gebruiken we koffie/thee met gebak.  In de buurt van de Vogelkijkhut Naardermeer bij het Naardermeer zullen we een lunchpakket , welke we vanaf Juffrouw Jansen meenemen op eten met iets te drinken. Neem dus een kleine dagrugzakje mee. Wil je koffie of thee zal je zelf een thermosfles mee moeten nemen.  

De route van dit traject gaat over een laarzenpad, dus kan wat drassig zijn. Al moet ik zeggen toen ik er vorig jaar wandelde was het kurkdroog. Maar zorg voor goed schoeisel.

Dit jaar geen Nederlands c.q. Frans restaurant  maar gaan we ons een beetje terug voelen in Indonesie waar een groot deel is geweest tijdens de wandelingen van IML Jogja Heritage Walk Indonesie - IVV

"Een traditioneel Indonesisch restaurant, waar zelfs de sultan van Yogyakarta zich thuis zou voelen"

We zullen afsluiten om 16.30 uur met een rijsttafelbuffet in het Candi Borobudur | Traditioneel Indonesisch Restaurant, dit ligt in Bussum-Naarden. 


Na afloop van het buffet kunnen we nog wandelden naar Bussum-Zuid of met de trein vandaar vertrekken.   (3 minuten trein)

Ik wilde eerst vanaf Bussum-Naarden gaan starten, maar daar zal weinig parkeerplaats zijn terwijl Bussum-Zuid deze voldoende heeft.

De bijdrage voor deze dag is € 50,-  (deelenemers aan een TT-wandelreis  2018/2020 krijgen een korting van € 15,-)

Hou deze website in de gaten voor aanvullingen en mocht je via de mail op de hoogte gehouden willen worden laat het dan even weten

Twee weken voor de dag ontvangt men via de mail de laatste bijzonderheden.

Aanmelden Infodag

De prijs voor deze hele dag zal € 50,00 bedragen

Voor wandelaars, die zich al hebben in geschreven voor een wandelreis in 2019/2020 krijgen een korting van € 15,00. (Deze maken dus € 35,- over)

Mochten er op de dag zelf deelnemers zich aanmelden voor een komende wandelreis, wordt een korting van € 15,00 van hun de reissom in mindering gebracht. (Deze maken dus € 50,- over)

De bijdrage van deze dag dient vooraf gestort te worden op Bankrekeningnummer : NL79 INGB0003732710 t.n.v M.H.Tromp ovv INFODAG

Theo Tromp, een wandelaar

Nieuws

 • WANDELEN DOOR DE HISTORIE OLAV-PAD NOORWEGEN

  Lees meer
 • ONDERWEG NAAR HET LAND VAN DE VIKINGEN!

  Dit is het eerste verslag van Arie Haasnoot, die samen met zijn vrouw Johanna...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+31 (0)6 52 78 88 06
 • De hele wereld verbonden via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Lees meer
 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer
 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden
 • Wandel programma 2020

  Wandel programma 2020

  Programma bekijken

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.