Nieuws

 • Zijn we op wel op de goede pelgrimsweg

  Lees meer
 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel

  Lees meer
Meer nieuws

IML - IVV SUPERCUP Korea Olympiade 2021

Beste IML Walkers,

Zoals jullie weten vindt de 2021 IVV Olympiade, Seoul, Korea, plaats in hetzelfde weekend als het IML wandel event in Wonju Korea. Tijdens de Algemene Vergadering van het IML in Blankenberge waren de leden het erover eens dat er iets moest worden gedaan om het datumconflict op te lossen terwijl de huidige IML en IVV-samenwerking handhaven.

De IML Wonju is al vele jaren op deze datum. Sinds juni 2019 deed de IML-raad verschillende suggesties aan de IVV, maar Seoul bleef op hun data stevig. Helaas heeft de IVV het probleem niet kunnen oplossen.

De IML Board nam in januari 2020 contact op met de IVV en presenteerde hun laatste aanbieding over hoe het probleem op te lossen en vroeg IVV om antwoord te geven.

Het is belangrijk voor IML-bestuur dat we het evenement van ons lid beschermen en daarom alles moeten doen zodat IML-leden niet benadeeld worden en we een goede samenwerking hebben voor zowel IML als IVV.

De IML-raad heeft daarom voorgesteld en heeft IVV de volgende oplossing aanvaard.
De Olympiade vindt plaats op vrijdag 29 oktober (openingsceremonie), zaterdag 30 oktober, zondag 31 oktober en maandag 1 november. Wonju IML vindt plaats op zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober.


Dit is hoe het gaat werken.

Wandelaars die de IML-stempel van Wonju niet willen maar de Olympiade stempel in hun IVV & IVV willen, krijgen deze stempel als ze succesvol hebben deelgenomen aan de 3 dagen van de Olympiade (30 oktober 31 1 oktober en 1 november)

Alle wandelaars die de IVV Olympiade stempel in hun IML-paspoort willen hebben, moeten de IML stempel van Wonju vanaf 2021 in hun IML-paspoort en moeten maandag 1 november hebben deelgenomen aan de IVV-wandeling in Seoul.

Dit betekent dat over drie dagen wandelaars (2 stempels) de reguliere IML stempel van Wonju en de IVV & IVV Olympiade stempel van Seoul kunnen ontvangen.

In het sluiten van de IML-raad vindt dit een goed compromis, wat uiteraard de uitzondering zal zijn. In een ideale situatie zou Seoul de datum voor de IVV Olympiade van 2021 hebben gewijzigd. Dit is niet gebeurd. We willen dat zoveel mogelijk wandelaars Wonju blijven steunen in 2020, 2021 en de komende jaren. IML begrijpt dat IML-wandelaars zowel de IML-paspoortstempel als de IML & IVV samenwerkingsstempel van IML Wonju en de IVV Olympiade in Seoul willen
Dit zal de IML-wandelaars zeker ten goede komen omdat wij, de IML-bestuur het niet konden verdragen dat de IML-wandelaars gestraft of teleurgesteld worden omdat sommige sportambtenaren niet in staat zijn om sociale en tot een oplossing te komen.


Vriendelijke groeten,
IML-leden van bestuur

Nieuws

 • Zijn we op wel op de goede pelgrimsweg

  Lees meer
 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
p/a Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+66 643354939 Thailand (5 uur tijdsverschil momenteel) +31652788806
 • Cafe Tsjoch Drachten

  Cafe Tsjoch Drachten ouderwetse gezellig

  Café Tsjoch is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje van Drachten. Een café dat voor een ieder wat te bieden heeft.

  Bezoek de website
 • De hele wereld verbonden via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Lees meer
 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer
 • Wandelsportvereniging OLAT

  wsv OLAT

  wsv OLAT

  Bezoek de website
 • De Hemel onder onze voeten

  De Hemel onder onze voeten

  Verhalen van Arie Haasnoot en Johanna Jacobs over hun voettocht naar Rome

  Boek bestellen
 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden
 • Wandelpaden OLAT

  Wandelpaden OLAT

  OLAT heeft in de jaren verschillende wandelpaden uitgezet, waar gidsen van verkrijgbaar zijn

  Overzicht bekijken

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.