Nieuws

 • 2e DAG BEIJING MOUNTAINS INTERNATIONAAL WALK

  Vandaag gaan we met de grote bus. We checken uit en stallen onze bagage in de...

  Lees meer
 • 1e DAG BEIJING MOUNTAINS INTERNATIONAAL WALK

  Ben op tijd weer wakker om te ontbijten een blik naar buiten en het lijkt wee...

  Lees meer
Meer nieuws

Wandelvakantie Zweden Linnémarschen Boras IML-walk

linnemarschen boras zweden

Data 21 april t/m 3 mei 2018

Wandelprogramma

21 april 2018

Rit naar Lübeck

’s Morgens vertrek vanuit Weert via station Eindhoven, station Arnhem naar Lubeck. Waar in de middag aan zullen komen.

We overnachten hier niet ver van het centrum ca. 30 min lopen of evt. de bus in het centrum.

22 april 2018

Lübeck stadsbezoek 

De Hanzestad Lübeck is een kreisfreie Stadt aan de monding van de Trave in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein, met 212.958 inwoners. De historische binnenstad met haar talloze monumenten is een grote toeristische trekpleister.

We maken een wandeling door Lübeck naar Travemünde van ca. 90 minuten.

's Avonds zullen we een welkomstdiner samen gebruiken in de binnenstad.

23 april 2018

Rit naar Kopenhagen

Denenmarken Kopenhagen havenNa het ontbijt rijden naar Puttgarden en nemen de ferry en rijden door naar Kopenhagen waar we hele middag zullen hebben.

Maken we een rondwandeling door Kopenhagen zien o.a.de voormalige militaire vesting ’Kastellet’, Rosenborg kasteel, de langste verkeersvrije winkelstraat de Strøget, uitgaanswijk Nyhavn.

Kleine Zeemeermin Kopenhagen

24 april 2018

Rondvaart Kopenhagen en Tivoli

We bewonderen het schilderachtige Kopenhagen vanaf het water tijdens onze 1 uur durende rondvaart inclusief toegang zonder wachtrij tot Tivoli. Stappen aan boord van een rondvaartboot en varen langs de bezienswaardigheden van Kopenhagen aan het water, waaronder het standbeeld van de Kleine Zeemeermin, paleis Amalienborg en de charmante wijk Christianshavn. Daarna kunt u diezelfde dag genieten van toegang zonder wachtrij tot het Tivoli-park vol plezier. Laat u meevoeren in de spannende draaimolens, achtbanen en het reuzenrad, en geniet van minder heftige ritten, voorstellingen, wandeling en parades en restaurants op uw gemak. Blijf zo lang als u wilt in Tivoli — onze ticket is geldig tot het park sluit

25 april 2018

Kopenhagen - Varberg

Rijden dan naar Helsingør voor de overtocht naar Zweden. Als we terugkijken zien we het prachtige Kasteel Kronborg idyllisch aan de Øresund liggen. Bij Helsingborg brengen we een kort bezoek aan het Sofiero Kasteel en Park.

Hierbij rijden we langs Zweedse badplaatsen en de scherenkust naar het vestingstadje Varberg. Waar we nabij we overnachten

26 april 2018

Kasteel en vesting Varberg

We bezoeken het kasteel in Varberg  en vesting met het museum van Varburg. 
Natuurlijk bezoeken we ook het City Badhuis, welke in Marokkaanse stijl is gebouwd. Hier is ook een sauna in gevestigd waar liefhebbers een tijdje kunnen verblijven. 

Na het omhoog gaan via de brug voelt het als een stap in de wereld van Aladdin. Ontegenzeggelijk een mooie uitzichtpunt. 
De sauna : Eenmaal binnen, voelt je meteen. Er zijn geen veilige kluisjes, maar u kunt uw telefoon, sleutels en geld in bewaring geven bij de receptie. 
Kleding kun je niet opsluiten. Vrouwen naar links, naar rechts mannen. Een luchtige kleedkamer die geschiedenis ademt. Een grote sauna met panoramische ramen voor Getterön en de haven, maar je bent zelden alleen. Een beetje kleine sauna met een kleiner venster is als optie verkrijgbaar. In een gezellige omsloten plaatsje, kan je naar buiten gaat om af te koelen in de frisse lucht, of de zee. Het zijn een paar stappen naar het zwembad ladder. Rond de plaats is kleine, gezellige hoekjes met stoelen, evenals bankjes waar je kunt zitten en voel de endorfine uit het lichaam stromen na de duik, om alvorens terug te gaan naar de sauna.

27 april 2018

Varberg 

Na het uitchecken in ons hotel Hotell Sköna Nätter in Boras rijden we door naar Boras

linnemarschen boras zweden 201828 en 29 april 2018

Boras

Wandelen in de natuur

- Zowel zware als gemakkelijke routes!

Linnémarschen 2017 biedt een verscheidenheid van wandelervaringen met zes verschillende routes, elk met een eigen karakter. Het doel is zoveel mogelijk wandelaars te kunnen laten deelnemen en te laten genieten.

Zaterdag 28 april 2018

rood Zwart 57 KM 2-DAGEN 

Start mogelijk 08:00-09:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: ongeveer 28-30 uur, inclusief overnachting in tent

57 km 2-dagen is voor u die een grotere uitdaging wil en tegelijkertijd beleeft een avontuur.

De wandeling volgt het pad van de Marathon Walk totdat u een open gebied dicht bij de oever van het meer Pickesjön bereiken. Je kookt uw diner, genieten van de natuur en de nacht door te brengen in tenten (organisatoren tenten of uw eigen). de eerste dag van uw wandeling is 32 km.

Na het ontbijt met uitzicht op het meer, uw wandeling begint met een 6 km verbindingsweg met inbegrip van Lake Ramnasjön voor het aansluiten op Sunday's opleiding aan het natuurgebied Rya asar. Zondag lopen is het meten van 25 km.

Organisator biedt materiaal transport, tenten, koken faacilities en het personeel te kijken 's nachts. Wij verkopen ook voedselpakketten voor het diner en ontbijt. Je brengt alleen je slaapzak en persoonlijke uitrusting voor een avontuur in de bossen rondom Borås.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 100 personen. Na-inschrijving is niet mogelijk ..

Rood 42 KM MARATHON WALK

Start mogelijk 08:00-09:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: Ongeveer 7 - 10 uur

De Linnémarschen Marathon Walk 42 km is een echte prestatie voor degenen die bereid zijn en willen wat oefening en ervaring boven en buiten de gebruikelijke. De route loopt langs mooie paden en de weg, tegen de klok in, rond Borås, met een exotische start throughthe Borås Zoo. Je passeert vele favoriete plekken, zoals en Svarttjärn de nieuwe Almas natuurgebied.

Hoogte 42 km Marathon Walk

zwart 21 KM kype-Ymer

Start mogelijk 08:00-09:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: Ongeveer 3,5 - 4,5 uur

De Linnémarschen 21 km kype-Ymer volgt de route Marathon Wandeling door de Borås Zoo en Kypeskogen Woud tot Ymergården, over op de 10,5 km mark. Daarna draait de route terug, meestal verloopt downhill zachtjes langs gevarieerde bos pathes en de weg in de kype omgeving. Het laatste deel is voorzien van een wandeling door het centrum van Borås.

Veel Zaterdag wandelaars zullen ongetwijfeld deel te nemen op zondag, als goed.

blauw 10,5 KM kype

Start mogelijk 08:00-09:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: ongeveer 1,5 - 2,5 uur

De Linnémarschen 21 km kype-Ymer volgt de route Marathon Wandeling door de Borås Zoo en Kypeskogen.

Daarna draait de route terug, meestal verloopt downhill zachtjes langs gevarieerde bos pathes en de weg in de kype omgeving. Het laatste deel is voorzien van een wandeling door de stad Borås ..

Zondag 29 april 2018

zwart 21 KM RYA asar

Start mogelijk 08:00-10:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: Ongeveer 3,5 - 4,5 uur

Zondag 21 km Rya ASAR is een uitdaging voor degenen die goed voorbereid zijn en je wilt in een aantal echte exerices te krijgen. De route is zeer heuvelachtig in het begin, dus het kan een goed idee om langzaam te beginnen. Als je opstaat, zult u genieten van de beloningen in het Hestra Klint vooruitzichten, waarna dingen makkelijker te krijgen.

blauw 10,5 KM Viskan Wandeling langs de rivier

Start mogelijk 08:00-10:00 officiële start op 08:00 - Wandelen tijd: ongeveer 1,5 - 2,5 uur

Deze korte 10,5 km route is meer niveau, en volgt mooie paden langs de oevers van de rivier Viskan om de nieuwe voetgangersbrug bij Almenas. De route gaat dan omhoog door het bos, en volgt het puin onder Ryda Klint heuvel naar het pittoreske Ramshulan huisje.

30 april 2018

Gotenburg

Vandaag vertrekken we vroeg voor onze rit naar Gotenburg. Waar we een rondwandeling door zullen maken. Waarbij bezoeken we ook de kathedraal in het midden van Göteborg is een centraal punt sinds het begin van 1600, in eerste instantie als een parochiekerk in de nieuw opgerichte stad, daarna als steeds belangrijkere in het groeiende Göteborg. Dagelijk worden naast de kerkdiensten ook concerten gegeven.

In het stadsdeel Haga beklimmen we een heuvel. Het is een oude vesting/uitkijktoren gebouwd in principe ter verdediging van de stad, maar waarschijnlijk nooit gebruikt in een gevecht. Het is gelegen op de heuvel met uitzicht op de hele stad, een zeer mooi panoramisch uitzicht.

De Botanische tuinen in Göteborg is een mooi park om doorheen te wandelen en om vervolgens de historische glazen kassen in te gaan en te genieten van inheemse plantensoorten! We bezoeken verder Slottsskogens Zoo is een van de oudste in Zweden. Het is het hele jaar geopend en is gratis te bezoeken. Met een focus op de binnenlandse en wilde Nordic dieren, Zoals de eland en rendieren, maar je zal er ook aantreffen de Humboldt-pinguïn.

Overnachting in Gotenburg

1 mei 2018  

Frederikshavn - Billund 

In de ochtend hebben we nog tijd om wat in Gotenburg te bezoeken, maar den met Ferry van Gotenbrug naar Frederikshavn. Daar rijden we naar een hotel in de omgeving van Billund

2 mei 2018

Billund -Legoland

Bezoeken aan Legoland

3 mei 2018

Billund -– Nederland

Na het ontbijt rijden we terug naar Nederland waar we in de avond aankomen.

Reisomschrijving

 20 april t/m 3 mei 2018  
Rondreis Zweden en wandelen
vervoer v.v. vanaf Weert - Eindhoven Arnhem of Apeldoorn
€ 1895,-
Toeslag eenpersoonskamer indien gewenst €  390,00


Inbegrepen

 • Vervoer personenbusje vanaf opstapplaatsen Weert - Eindhoven - Arnhem - Apeldoorn v.v.
 • 11x hotel overnachtingen tweepersoonskamer met ontbijt en lunch in zelf maak picknick of lunchpakket vorm
 • 2x overnachtingen in appartementen 4 personen 2 kamers
 • Tol en veerpont overtochten
 • Inschrijfgeld wandeltochten (bij 42 km € 20,- toeslag)
 • Rondvaart Kopenhagen en entree Tivolipark
 • Bezoek Sofiero Kasteel en Park
 • Bezoek Legoland inclusief entree
 • Welkomst koffie en diner
 • donatie aan Stichting Asia Care Foundation


Niet inbegrepen

 • eventuele museum toegangsgelden
 • diners
 • consumpties
 • verzekeringen
 • persoonlijke uitgaven


Aanmelden  

dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 800,- over te maken op Bankrekening  NL79 INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met vermelding Zweden.  Restant van de reissom dient steeds 6 weken voor vertrek voldaan te zijn.


Meld je aan

Booking.com

Nieuws

 • 2e DAG BEIJING MOUNTAINS INTERNATIONAAL WALK

  Vandaag gaan we met de grote bus. We checken uit en stallen onze bagage in de...

  Lees meer
 • 1e DAG BEIJING MOUNTAINS INTERNATIONAAL WALK

  Ben op tijd weer wakker om te ontbijten een blik naar buiten en het lijkt wee...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Daelenbroek 32
6002 VN Weert

+31 (0)6 52 78 88 06