Nieuws

 • Wandelreis-Korea

  IML-Korea aangekomen in Seoul en een korte wandeling gemaakt. Een wandeling langs de rivier de Cheonggyecheon.

  Lees meer
 • 2e DAG BEIJING MOUNTAINS INTERNATIONAAL WALK

  Vandaag gaan we met de grote bus. We checken uit en stallen onze bagage in de...

  Lees meer
Meer nieuws

Van Florence naar Assisi - Rome over Fransiscus route

7 mei- t/m 24 mei 2018 Florence - Assisi

23 mei t/m 16 juni 2018  Assisi - Rome 

Verlenging met Elba mogelijk

In het jaar 2018 kan men de complete wandeling van Florence via Assisi naar Rome maken.
In twee gedeelten, dus eerst Florence naar Assisi en daarna aansluitend de mogelijkheid om deel te nemen aan Assisi - Rome of alleen het laatste gedeelte te doen.

Deze wandeling, waarbij regelmatige grote hoogteverschillen overwonnen moeten worden. Toch heeft de groep van 16 wandelaars in 2015 de wandeling van Assisi naar Rome allemaal uitgewandeld. Een verslag van het eerste gedeelte Florence - Assisi vindt men hier. Door de aanwezigheid van een busje voor de bagage en de verzorging onderweg is het ook mogelijk delen van de route te bewandelen.

De route indeling kan nog wat gewijzigd worden i.v.m. zwaarte enovernachtingsmogelijkheden.

franciscus pelgrimstocht

Franciscus een zoon van een welgestelde lakenkoopman uit Assisi, welke in het kerkje van San Damiano een visioen kreeg en werd aangesproken met de woorden "Franciscus, ga en herstel mijn huis". Hij leefde als kluizenaar en wijdde zich aan het verzorgen van melaatsen, het herstellen van kerkjes en het gebed.

Wij beginnen onze wandeling in Florence en via het klooster van Assisi. We wandelen door de streek waar Franciscus leefde: Umbrië, is een regio met groene, zacht glooiende heuvels begroeid met vooral wijn- en olijfgaarden, maar er zijn ook veel akkers met tarwe, suikerbieten, tabak en zonnebloemen.

Een route die 8 eeuwen geleden ook Franciscus wandelde naar Rome om daar de paus te ontmoeten. Op de uitloper van de Monte Subasio is in Assisi de beroemde San Francesco-basiliek gebouwd.

Tijdens deze pelgrimsroute zullen we, door een schitterende, steeds afwisselende streek, plaatsen en monumenten passeren als herinnering aan Franciscus en zijn medebroeders.

Het programma nog in ontwikkeling, de afstanden zijn bij benadering.

Daarnaast zal gekeken worden naar de haalbaarheid qua afstanden en stijgen en dalen.
Als gids voor deze wandeling zullen we ons laten leiden door de Nederlandstalige routebeschrijving van Kees Roodenburg. Elke deelnemer of koppel zal één gids ontvangen van deze gids. Verder zal als steun een GPS-route aanwezig zijn, die je kan gebruiken op je mobiele telefoon (zonder internet) in b.v. MAP.ME je moet deze wel vooraf installeren en de kaarten laden.

Zoals veel makers van wandelgidsen zal zijn beschrijving moeten leren lezen met autoweg bedoeld b.v. Kees geen autoweg maar een asfaltweg waarover auto heen kunnen. Ook heeft hij steeds de afstanden in de plaats zelf niet meegenomen in zijn afstanden. Daarnaast was er ook natuurlijk geen tijd op genomen vor iets te bezichtigen en te rusten. Iets wat ons het eerste jaar twee terug toch wel opbrak en uiteindelijk we een gedeelte hebben moeten schrappen, omdat het anders niet niet mogelijk was om Rome te bereiken.

Een pelgrimspaspoort kan je verkrijgen door een lidmaatschap bij De vereniging Pelgrimswegen naar Rome. Hier kan men ook vaantjes en een badge aanschaffen.

Freiburg im Breisgau

 

 • FLORENCE - ASSISI

  7 mei 2018

  Freiburg im Breisgau

  Vertrek vanaf Weert.

  Freiburg oude stadNa een kop koffie met een stuk echte Limburgse Vlaai rijden we door Duitsland naar Freiburg im Breisgau. Een mooie plaats met een Altstadt waar we een rondwandeling zullen maken en een welkomstdiner nuttigen. We overnachten in de buurt van Freiburg in een eenvoudig hotel op 15 minuten wandelen van het centrum. Het ontbijt van de volgende dag en een lunchpakket zullen we zelf verzorgen (dit doet de reisleiding).

  8 mei 2018

  Freiburg - Florence

  San MarinoNa het zelfverzorgde ontbijt en het maken van een lunchpakket, rijden we door Zwitserland heen naar Italië. We komen langs Milaan en Bologna waar we een tussenstop maken en rijden door Florence, waar we zullen overnachten in een hotel.

  9 mei  2018

  Florence stadswandeling

  We maken een stadswandeling door deze prachtige stad en halen onze eerste stempel in ons pelgrimspaspoort

  10 mei 2018

  Florence - Station Sant' Ellero 21 km

  kerk Santa Croce FlorenceWe beginnnen onze route bij de kerk Santa Croce en wandelen langs de rivier de Arno waar ook Francicus heeft moeten lopen toen hij aan zijn terugtocht naar Assisi begon. Na het oversteken van de Arno via de Ponte alle Graziue houden we de Artno aan onze linkerhand. Na enige tijd verlaten we de Arono  om licht stijgende richting Rimaggio te wandelen.
  Via een 208 meter stenig voetpad bereiken we het hoogste punt van deze dagetappe. Dalen daarna af naar een B&B Casignano. We bereiken weer de Arnobij het station van Rignano waar we de trein zullen nemen naar S. Ellero. Dit omdat het tussenliggende traject te gevaarlijk is voor voetgangers.

  11 mei 2018

  Station Sant' Ellero - Passo della Consuma 15 km

  We wandelen door het verdige doirpje Fontisterni en volgen een oud Romeins voetpad en wandelen door een Olijfgaard Pitiana. Dalenaf naar een aan de heilige Martinus gewijd kerkje. Passeren het dorpje Paterno. Vandaag hebben we de steun van de wit/rode route die we volgen door lage begroeiing.  Bij een dennenbos houden we links aan en volgen het bospad naar boven waar we uiteindelijk het dorp Consuman bereiken.

  12 mei 2018

  Passo della Consuma - Stia  16 km

  We volgen een eerste stijgende en daarna weer dalende bosweg door Park Natr. delle Foreste Casentinesi richting Gualdo.  Bij een boederij vlogen we een hierdaar ca 200 overwoekerd vaag gemarkeerd pad. komen bij een boom met het Tau teken. We steken even later voorichtig een beek over en vlak bij het dorpje Castelcastagnaio. We volgen een smal pad door een dennenbos en bereiken uiteindelijk het plaatsje Stia. 

  Kluizenarij van Camaldoli13 mei 2018

  Stia - Camàldoli - Badia Prataglia 19 km

  Via Montegrappa gaan we de trap op.  We volgende route tot het dorpje Lannanno.We wandelen door het nationaal park van de Casentino, bijna zeven maal zo groot als ons nationaal park de Hoge Veluwe.  Wandelen hierdoor naar De kluizenarij van Camaldoli. De kerk en de cel van Romualdus kunnen bezichtigen worden tussen 15.00 en 18.00 uur.  We laten het dorp Camaldoli recht liggen en wandelen door een mooi beukenbos naar Badia Prataglia

  14 mei 2018

  Badia Prataglia - La Verna - Chuisi della Verna - 18 km

  Klooster van La VernaWandelen richting Frassineta en voor ons zien we de berg La Verna liggen met aan de voet het gelijknamige pelgrimsoord. We bereiken het bergdorpje Frassineta en gaan daar naar Rimbocchi. We moeten hier een beek over, maar bij regen lan dit een woest klokende bergstroom worden. Dan moeten we weg volgen om later bij een stevig brug als nog de beek over te stekken. We krijgen een piuttige klim naar Poggio Montopoli en wandelen door een oud bos. We blijven de route naar La Verna volgen. Passeren de kapel van de volgels, waar volgens overlevering vogels Franciscus toefloten als hij voor het eerst in La Verna aankwam

  15 mei 2018

  Chuisi della Verna - Pieve S. Stefano - 17 km

  MignanoVia het gehucht Pietra wandelen we langs enkele ruïnes en komen door het gehucht Gregnano. De landweg sligert geleidijk naar boven en we lopen over de heuvelrug. Waar we mooie uitzichten hebben.  Bereiken het gehucht Mignano een mooi voorbeeld waar een burcht enkele huizen en een kerk ''en bouwkundig geheel vormen. We wandelen tot hotel Santo Pieve.

  16 mei 2018

  Pieve S. Stefano - Sansepolcro - 23 km

  kathedraal van SansepolcroWe dalen af via een stenig pad en steken niet de brug over de Tiber over, bereiken het gehucht Formole. We blijven de route 14 tot bijna Sansepolcro volgen. Gaan over een hoge brug naar de overkant van het stuwmeer Montedoglie. Wandelen over veldwegen en een karrespoor en wandelen door het vruchtbare dal van de Tiber. De Italianen noemen het hier Alto Tevere (Hoge Tiber). Via het dorpje Viaio komen we in Santa Croce en Sata Fiora.  Dan krijgen we een onprettige stuk van 3 km langs een zeer drukke verkeersweg of het busje nemen. Wat in de gids aangeraden wordt. Een alternatief is om op slipperr of waterschoenen tot je kuiten door de Tiber te waden.  Daarna is het nog ruim 1 kilometer naar Sanseplocro. Hier zijn in het mseum werken van Piero della Francesca en andere grote kunstenaars te bewonderen. De kathedraal van Sansepolcro is het Heilige Gelaat, een indrukwekkend Karlolingisch kruisbeeld te zien.

  17 mei 2018

  Sansepolcro - Montecasale - Lama 18 km

  We wandelen de bergen in om Montecasale één van aardigste Fraciscaanse kluiizenarij. Hiervoor verlaten we het historisch centrum van Sansepolcro richting Montecasale. De weg begint te klimmen en we verlaten onze landweg om later over een karrespoor en graspad een voormalig aan San Matino gewijde kloostertje te bereiken. Na een bezoek aan het klooster wandelen we deze dag door naar Lama

  18 mei 2018

  Lama - Bocca Serriola - 18 km

  De wandeling vandaag zal er 815 meter gestegen moeten worden, maaar ook 411 gedaald. We komen tijdens de wandeling langs de volledig overwoekerde kerk van Felicita. De route is vanaf een oud parochiekerkje "Pieve delle Rose" tot de Sentiero Italia ongemarkeerd. Als we deze bereiken volgen we deze tot Montemaggiore.

  19 mei 2018

  Bocca Serriola - Pietralunga -18 km

  591 m stijgen, 498 m dalen en 5 uur wandeltijd
  Over landwegen komen we langs een typische Umbrische boerderij, waar de beesten beneden en de mensen boven via een buiten trap wonen. We zien een lage nis waarin vroeger een beeldje heeft gestaan, maar nu zien we nog vaag de rode Tau. Even later een bidkapelletje en passeren een grote Agristurisme La Cerqua en komen uiteindelijk uit in Pietralunga. Welk een vijfkantige Longobarische toren uit de zevende eeuw heeft.

  20 mei 2018

  Pietralunga - Casamorcia - 23 km

  510 m stijgen, 738 m dalen en 7 uur wandeltijd
  Umbrische boerderijWe verlaten de plaats via de Via Roma  we passeren een gerestaureerde Umbrische boerderij en passeren het dorpje Loreto. Komen in het dorp Casamorcia waar het eindpunt van deze dag is.

  21 mei 2018

  Casamorcia - Gubbio - agriturismo Valdichiascio - 18 km

  312 m stijgen, 66 m dalen en 5 uur wandeltijd
  In Gubbio komen we bij een Romeins amfitheater. Het is het groottset en beste bewaarde uit de Romenise tijd. We wandelen het historische ommuurde centrum van Gubio binnen. Welke een 13e eeuws gotisch kerk met klooster heeft.

  Abdij van GubbioNadat we hier enige tijd hebben rond gekeken wandelen we de plaats weer uit en wandelen naar Agritursima Valdichiascio. Als je achterom kijkt kan je genieten van het uitzicht op Gubbio en de Apenijnen.

  22 mei 2018

  Valdichiascio - Valfabbrica - 22 km

  258 m stijgen, 625 m dalen en 6,5 uur wandeltijd

  We wandelen over een lange heuvelrug en zien later de Abdij van Vallingegno liggen. Volgens overleveringen was dit de abdij waar Franciscus zijn toevlucht naam, nadat hij in Assisi afstand had zijn bezittingen. Eeuwen lang was het klooster waar pelgrim gastvrij genoten. Nu wordt het bewoond door 1 monnik en blijkens het bordje No visit is hij niet meer bereid zijn kunstwerken te tonen.

  We dalen af langs een kasteel, nadat we Caprignone verlaten hebben. We wandelen over een panoramaweg passeren een kerkje dat aan Franciscus en Clara gewijd is. Over een schaduwrijke bosweg zien we Valfabbrica in de verte al liggen.

  23 mei 2018

  Valfabbrica - Assisi - 15 km

  508 m stijgen, 420 m dalen en 5,5 uur wandeltijd

  AssisiPorta San GiacomoVanuit Valfabbrica volgen we eerst een drukke verkeersweeg, maar gelukkig kunnen we deze na ca 150 meter weer verlaten. We passeren een ganzenfokkerij lopen over een bospad langs een kabbelend beekje en klimmen even later dor een bos. Als we een open veld bereiken kunnen  we coutouren van Assisi al ontwaren. En via de voetsporen van Franciscus gaan we over de oude Pont San Croce. Ons resten nog 1250 meter over een smalle weg naar boven.

  Echter anders dan in de Franscustijd komen er nu regelmatig haastige automobilsten over deze weg. Dan staan we voor de Porta San Giacomo. één van de acht goed bewaarde middeleeuwse poorten van Assisi

 • ASSISI - ROME

  24 mei 2018 

  Assisi

  Hier maken we een rondwandeling en komen langs de indrukwekkende Saint Franciscus Basiliek, het graf van Franciscus en langs het geboortehuis van Franciscus en natuurlijk ook langs de Basiliek Sainte Chiara en het klooster San Damiano.

  We zullen ons van een pelgrimspaspoort (Credenziale del Pellegrino) voorzien en de eerste stempel erin laten zetten. We overnachten twee nachten in Agriturismo Longetti, deze heeft een gratis zwembad in de tuin.

  25 mei 2018

  Klooster Assisi

  klooster eremo delle carceri

  Assisi wandeling 10 kilometer

  Vandaag gebruiken we de ochtend om nog van Assisi te genieten maar in de middag zullen we ongeveer 10 kilometer wandelen om alvast wat in te wandelen. We wandelen naar het klooster Eremo delle Carceri. De overnachting is weer in Assisi.

  26 mei 2018

  Assisi - Spello - Bevagna Foligno / Montefalco 29 km

  spello italieVanaf het klooster Eremo delle Carceri wandelen we door het natuurpark Monte Subasio. We klimmen omhoog naar de Eremo delle Carceri (830 m) en dalen daarna over de westelijke flank de Monte Subasio af.

  We passeren een voormalig klooster van San Benedetto al Subasio en de Sasso Rosso, een rots waar we een schitterend uitzicht hebben over de Valle Umbra.

  Na de klim naar de Monte Pietrolungo dalen we af naar het middeleeuwse ommuurde stadje Spello. We wandelen vervolgens naar Foligno. We zullen 2 maal overnachten in Agriturismo Il Mulino del Vescovo te Giano dellʼUmbria in een aantal appartementen met zwembad. 

  27 mei 2018

  Deze dag wordt een stuk van de 26e en een stuk van de 28e gewandeld, deze gedeelte waren te lang na de ervaringen van 2015

  28 mei 2018

  Bevagna Foligno – Spoleto 29 km

  We wandelen weer de olijfboomgaarden in na het verlaten van de stad en klimmen naar het klooster van San Martino. We volgen nu een rustige weg met prachtige uitzichten naar het middeleeuwse stadje Trevi. Door olijfgaarden en bossen klimmen we naar een Franciscaanse hermitage, nu een klooster. We dalen af maar klimmen ook weer via olijfgaarden naar Campello alto. Na nog een laatste afdaling en klim bereiken we Castello van Poreta. Het kasteel ligt geïsoleerd op een heuvel (470m) van waar u een prachtig uitzicht op de vallei en omliggende olijfgaarden heeft. Binnen de restanten van de muren ligt een eeuwenoude olijfgaard, een kerkje en de gerestaureerde verblijven van het kasteel. Als we het klooster van San Ponziano hebben gepasseerd bereiken we via een trappenweg de Dom van Spoleto.

  We overnachten 6 maal in de plaats Terni in een aantal appartementen.

  dom van spoleto

  29 mei 2018

  Spoleto - Ferentillo 25 km

  Via de imposante Ponte delle Torri verlaten we de stad, deze 14de-eeuwse brug overspant een diepe kloof van de rivier de Tessino, en stijgen we naar een 360 meter hoger gelegen klooster van de minderbroeders van Monteluco.

  museum delle mummie di ferentilloWe wandelen over de bergflanken uiteindelijk naar het plaatsje Le Cese. daarbij passeren we de ruïnes van het verlaten dorp Sensati. Hierna gaan we stijgen. Na een pas overgestoken te zijn komen we na geruime tijd in Ferentillo aan. Hier kan men in het museum delle Mummie een aantal goed geconserveerde mummies bekijken.

  30 mei 2018 

  Ferentillo - Polino 15 km

  Deze dag moeten we 1011 meter stijgen naar de Carpiopas, maar daarna dalen we licht naar Polino, een vredig bergdorp. Hierna gaan we weer naar ons overnachtingsadres in Terni.

  31 mei 2018

  Polino - Poggio Bustone 20 km

  We wandelen nu naar het Rietidal. We zullen deze dag dan ook meer dalen dan stijgen. De Poggio Bustone is de eerste van de vier op onze route liggende Franciscaanse kloosters in het Rietidal.

  1 juni 2018

  Poggio Bustone - Rieti / 25 km

  We wandelen naar Cantalice door een bos over een vrijwel op gelijke hoogte blijvend pad maar geleidelijk maakt het bos plaats voor gras en komen we in het weer mooi tegen de rotsen gebouwde stadje.

  assisi rome rietiWe passeren het tweede Franciscaanse klooster het Convento della Foresta. We kunnen daar een rondleiding krijgen.

  Langs een wijngaard dalen we ten slotte af naar de stad Rieti. Deze typische Italiaanse stad werd door Franciscus meerdere malen bezocht en naast de kathedraal staat een standbeeld van hem.

  In Rieti bevindt zich het geografisch middelpunt van Italië

  2 juni 2018

  Deze dag wordt een gedeelte van 1 juni en van 3 juni gewandeld

  poggio bustone

  3 juni 2018

  Rieti - Stroncone 26 km

  We verlaten Rieti via de Via Roma en passeren ons derde klooster in dit dal, het Convento di Fonte Colombo. Eén van de bezienswaardigheden van dit klooster is de Magdalenakapel, het rode Tau-teken dat in de nis achter het glas te zien is, zou door Franciscus zelf zijn aangebracht.

  We wandelen naar de plaats Greccio en langs het klooster van Greccio, deze is als een soort vesting gebouwd, hoog op de rots.

  assisi rome stroncone

  Na het verlaten van het Rietidal zien we na geruime tijd het op de rots gebouwde middeleeuwse Stroncone. Het eindpunt voor ons van deze dag.

  4 juni 2018

  Stroncone - Calvi dell Umbria 19 km

  Ook vandaag een pittige dag, waar we liefst 1045 meter moeten stijgen en 960 meter moeten dalen.

  We passeren deze dag het klooster Speco S. Francesco. De naam komt van de grote rotsspleet waarin Franciscus veel heeft gebeden en gemediteerd. Vanaf de binnenplaats van het klooster hebben we een wijds zicht op het dal waardoor we gewandeld hebben.

  We bereiken het centrum over de Via Roma en dalen dan via 589 treden af naar Calvi.

  5 juni 2018

  Calvi dell Umbria  – Borgonovo - Selci 20 km

  De komende dagen zullen we ons steeds naar een vaste overnachtingsplaats moeten verplaatsen. Er is maar zeer beperkte overnachtingsruimte in dit gebied en de stad Rome komt naderbij.

  assisi rome vescovioIn Vescovio staat een erg oude kerk, die vroeger deel uitmaakte van een Romeinse nederzetting op een knooppunt van belangrijke Romeinse pelgrimsroutes. Wij wandelen nog door tot Selci, het eindpunt voor ons van deze dag.

  6 juni 2018 

  Borgonovo/Selci - Fara in Sabina 25 km

  Na een rit terug naar ons eindpunt van de vorige dag, vervolgen we onze weg.

  We wandelen door de poorten van het op een heuvel liggende Poggio-Mireto heen om even rond te kijken voordat we weer ons pad vervolgen naar Farfa met zijn klooster van de Heilige Brigida.

  We wandelen over een oud pelgrimspad omhoog en wandelen naar Fara in Sabina.

  Hierna maken we weer een rit naar ons hotel.

  7 juni 2018

  Fara in Sabina - Monterotondo 27 km

  n het plaatsje Canneto staat een olijfboom, die naar men zegt, 2000 jaar oud is. We moeten hiervoor wel 900 meter van onze route af.

  We passeren de stadsmuur van Mont Libretti en wandelen door naar Monterotondo. Het landschap wordt geheel bepaald door enorme wijn- en olijfgaarden. Mogelijk zullen we een stukje bewaren voor de volgende dag.

  8 juni 2018

  Vrije dag mogelijk een stuk van 7 juni.

  9 juni 2018

  Monterotondo – Monte Sacro 19 km

  Vanuit Monterotondo een redelijk lichte wandeldag, waar we op de heuvel, bij helder weer, Rome zien liggen. 

  Sint-Pieters Basiliek Rome
  Sint-Pieters Basiliek Rome

  10 juni 2018

  Monte Sacro – Sint Pieters Plein  Rome in het Vaticaan 7 km 

  Vandaag een klein stukje, misschien dat we dit wel aansluiten aan dat van de vorige dag.

  We brengen zeker even een bezoek aan de Friezenkerk en de Basiliek St. Jan in Lateranen waar Franciscus de felbegeerde toestemming van de paus kreeg van zijn orderegel

  11 juni 2018

  Rome

  Vrije dag Rome waar we zeker een rondwandeling zullen maken.

12 juni 2018

Rome - La Spezia aan de kust van Ligurië 

13 mei en 14 juni 2018

Wandeling Cinque Terre 12 of 24 km

Cinque terre wandeling

De "Cinque Terre" is een van de mooiste gebieden van Ligurië in een natuurlijke mediterrane kuststrook van ongeveer 10 km langs het oosten, gekenmerkt door de aanwezigheid van vijf eeuwenoude dorpen (Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore) grenzend aan de zee. Heuvelachtig terrein, ruig en natuurlijk verzoet door de aanleg van terrassen die afdalen naar de zee met steile hellingen.

Het gebied van de Cinque Terre werd in 1997 op de “UNESCO World Heritage List “ (werelderfgoedlijst) gezet en werd vervolgens erkend als één van de mooiste natuurlijke achtergronden van de wereld

15 juni 2018

Reims of mogelijkheid verlenging wandelweek Elba (o.v.b.)

Overnachting in de buurt van Reims

16 juni 2018

Reims - Weert

Er wordt met maximaal 2 personenbusjes gereden, dus maximaal 16 wandelaars.

 7 t/m 27 mei 2018 Wandelreis Florence - Assisi  incl. ontbijt en lunch plus overnachtingen,
Vervoer van en naar Nederland. Vervoer van bagage en transport ter plaatse.
€ 2045,00,- 
24 mei t/m 16 juni 2018 Wandelreis Assisi - Rome incl. ontbijt en lunch plus overnachtingen,
Vervoer van en naar Nederland. Vervoer van bagage en transport ter plaatse.
€  2045,00,-
7 mei t/m 16 juni 2018 Wandelreis Florence - Assisi - Rome incl. ontbijt en lunch plus overnachtingen,
Vervoer van en naar Nederland. Vervoer van bagage en transport ter plaatse.
€ 3540,00,- 

Inbegrepen

 • Vervoer Nederland - Italië v.v (personenbusje of deels vlucht Pisa - Amsterdam c.q. Amsterdam - Perugia)
 • Transfers tijdens de wandelreis.
 • Welkomst diner
 • Overnachting in hotels, hostels en B&B incl. ontbijt en lunchpakket op 2/3 pers. kamers
 • Begeleiding van Nederlandse reisleiding
 • Bagage transport
 • Afscheidsdiner
 • eigen risico huurbus


Donatie aan Stichting Asia Care Foundation

Inschrijven

Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of € 1500,- bij combi traject over te maken op Bankrekening  NL79 INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert met vermelding Florence - Assisi of Assisi-Rome of Combi Florence - Rome

Restant  van de reissom dient steeds 6 weken voor vertrek voldaan te zijn. 

Meld je aan

Nieuws

 • Wandelreis-Korea

  IML-Korea aangekomen in Seoul en een korte wandeling gemaakt. Een wandeling langs de rivier de Cheonggyecheon.

  Lees meer
 • 2e DAG BEIJING MOUNTAINS INTERNATIONAAL WALK

  Vandaag gaan we met de grote bus. We checken uit en stallen onze bagage in de...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Daelenbroek 32
6002 VN Weert

+31 (0)6 52 78 88 06