Nieuws

 • HELP DE MENSEN VAN IMOGIRI YOGJAKARTA

  HELP DE MENSEN VAN IMOGIRI YOGJAKARTA Nog maar een week terug wandelden we...

  Lees meer
 • Wandelreis-Korea

  IML-Korea aangekomen in Seoul en een korte wandeling gemaakt. Een wandeling langs de rivier de Cheonggyecheon.

  Lees meer
Meer nieuws

Beijing IML China - Xian - Chengdu - Vladivostok

Datum : 2 of 4 september t/m 14 september 2018
Verlenging Xian en Chengdu 13 t/m 19 september 2017
Verlenging Vladivodstok Rusland 19 t/m 27 september 2017

Programma (o.v.b.)

Het programma zal nog wel een aantal kleine wijzigingen krijgen. Op dit moment is het nog niet zeker waar de organisatie het hotel vastlegt voor de IML-wandeltochten. Het oude hotel was vorig jaar gesloten.

Na de wandelingen komen we terug in het centrum van Beijing in een hotel vlakbij de Verboden Stad, zodat we vanuit het hotel deze kunnen bezoeken.

Op de 13e september zullen we naar het station-West gaan voor onze reis naar Xian, waar we de volgende dag in de ochtend aankomen. 

Hiervoor zullen we vanaf Xian met de nachttrein naar Chengdu in een slaapcoupé. Chengdu heeft het grootste Pandacentrum.

Omschrijving

Tweemaal was ik met een kleine groep bij deze IML-wandeltocht van Beijing  Al klinkt Beijing als plaats voor wandelen wat negatief, maar dat is niet terecht. Want de start is zeker niet in de buurt van deze soms door smog vervuilde maar mooie stad. Maar er wordt gewandeld een 80 kilometer vanaf Beijing in een prachtig natuur gebied. Het ontvangst was steeds groots van de IML-wandelaars. Die daarna allemaal terug konden kijken naar een schitterende wandelvakantie.

FOTO's van de wandelvakantie China 2015

Reisprogramma

 • Bejing - IML-tochten Beijing Mountains

  Woensdag 5 september 2018 (of 4 september afhankelijk van de maatschappij waar gevlogen wordt)

  Vlucht van Schiphol/Brussel/Frankfurt - Beijing

  Donderdag 6 september 2018


  Beijing

  china beijing hotelkamerchina beijing hutong avondNa aankomst in Beijing gaan we naar ons Dong Fang Hotel in het district Xicheng – Vlak bij de metro ligt in het centrum vlakbij een mooie Hutong op 100 meter van het metrostation en 10 minuten wandelen van de Qianmen-straat erg mooi om er ook in de avond overheen te wandelen.

  Een oude brouwerij zullen we bezichtigen er zijn veel fotogenieke plekken en bronzen beelden.

  Hier maken we in de avond een korte wandeling door de omgeving en maken kennis met het Chinese bedrijvige leven.

  Vrijdag 7 september 2018

  Ning Tombes - de Chinese Muur The Great Wall

  china beijing Ning Tombes tour

  china beijing Ning Tombes

  In de ochtend zullen we opgehaald worden door een chauffeur, die ons zal brengen naar de Great Wall.

  Er zullen twee optie's zijn één is een wandeling van circa dire uur over de Chinese muur met een gids over een gedeelte waar je geen toeristen zal tegenkomen. Bekeken moet worden of de Ning Tombes en Heilige weg hierin mee genomen kan worden. Voor deze wandeltocht zal een meerprijs zijn van € 50,- voor de wandelids en vervoer en lunch onderweg.

  De andere mogelijkheid is het onderstaande programma

  Onderweg bezoeken we mogelijk een Jade fabriek waar enorme kunstwerken te zien zijn.

  china beijing chinese Great WallDaarna rijden we naar de Heilige Weg waar we overheen wandelen om aan de andere zijde opgepikt te worden om vervolgens naar de Ming Tombe te rijden. Die we zullen bezoeken.

  De Grote Muur bij Badaling is een wereldberoemde schilderachtige plek.  De Grote Muur bij Badaling ligt in Yanqing County, dat is ongeveer 60 kilometer ten noordwesten van Peking. Het is algemeen bekend als de meest representatieve deel van de "Great Wall" uit de Ming-dynastie. Goed uit met grote uniforme bakstenen gelegd, werd de muur gebouwd op de ruggen van de bergen. Diverse baken torens werden gebouwd op strategische punten langs de muur. Badaling is een plaats van strategisch belang en de wand is zowel lang en stevig. Met zijn vele baken torens, de muur ziet er prachtig uit en het beste belichaamt de pracht van de traditionele Chinese architectuur.
  Liggende op het hoogste punt van de strategische pas leidt naar Beijing vanuit het noordwesten, de Grote Muur bij Badaling bestaat uit de belangrijkste muur en enkele ondergeschikte muren. Het wordt geflankeerd door steile bergen en in de volksmond bekend als de "sleutel tot de noordelijke poort." Nu 3741 meter van de Grote Muur bij Badaling en 21 baken torens zijn open voor bezoekers.

  Beijing Dragon Spring HotelBeijing Dragonspring hotel twinDaarna rijden we naar het Dragon Spring Hotel in het Mentougou district waar we zullen overnachten tijdens deze IML-wandeltochten.
  Door de organisatie zal er een een shuttle service wordt ingesteld.

  Zaterdag 8 september 2018

  IML-Wandeltocht Beijing Mountains - Zhaitang stuwmeer

  Hoewel het nog niet zeker is zal er waarschijnlijk de zelfde wandelroute gewandeld worden, zoals het in 2014, 2015 en 2017 was. 

  Een wandeling vanuit het plaatsje Zhaitang de bergen in en bij een bergdorpje is het keerpunt van de 10 kilometer, terwijl de 20 kilometer via onverharde paden door de natuur door trekt naar het stuwmeer. Hier wandelen en geruime tijd langs om dan weer vanaf de stuwdam af te dalen nar de plaats Zhaitang

  Zondag 9 september 2018

  Ditmaal hoeven we waarschijnlijk net als in 2017 niet zo lang te rijden ca. 20 minuten en rijden we de bergen in naar het natuurgebied Xiaofeng Mountains. Hier stijgend we naar de top, waar vele rozenstruiken staan.
  Echter helaas zullen we geen rozen kunnen bekennen, maar wel een mooi uitzicht op de omgeving.  Hierna zullem we weer gaan afdalen naar de finish.

  ATTENTIE - IML WAARDERINGEN
  IML-wandelaars hou rekening mee om te leurstellingen te voorkomen, dat je direct bij aanmelding van deze wandelreis je doorgeeft of je voor een IML-waardering in aanmerking komt. Hoe er ook rekening mee, als je voor een IML waardering in aanmerking komt. Dat die je persoonlijk wordt uitgereikt of op gestuurd een speciale afsluiting met uitreikingen is er in China niet. Op zondag is de tocht direct afgelopen na de finish. Wel heeft men voor de internationale deelnemers van mij v ak nog even een drankje met een snack aan de finish.

  Hier tegen is het ontvangst op de vrijdagavond in voorgaande jaren wel groots met toespraken, buffet en een gezellig samenzijn.

   

 • Panda - Verboden stad

  Maandag 10 september 2018

  Lama tempel - Panda Zoo - Hutong - Olympische stadion

  lama-tempel

  Vandaag bezoeken we de Lama Tempel. De Lama Tempel (Yonghe Palace) werd gebouwd in 1694 en is nu de grootste en best bewaarde Lamasery van de Gele Sekte in Peking. Vervolgens brengen we een bezoek aan de Panda Zoo. 

  Dan staat een oude volkswijk de Hutongs op het programma. Hier rijden we met een fietstaxi door en wandelen door de wijk. Brengen een bezoek aan een familie.  Hierna rijden we naar het Olympische district, waar we de lunch gebruiken en  naar het Vogelnest (Olympisch Stadium) gaan.

  In de avond bezoeken we de Chinese Kung Fu Show, een geweldig spektakel is geen vechtshow maar veel kleur, klank The Legend of Kungfu Show Beijing.

  Dinsdag 11 september 2018 

  Tempel van de Hemel - De Verboden Stad - Palace Museum

  Tempel van de Hemelse VredeWe bezoeken de Tempel van de Hemel. in het Tiantanpark.  De Tempel van de Hemel werd oorspronkelijk gebouwd in het achttiende jaar van de Ming-dynastie (in 1420). Gelegen in het zuidelijke deel van de stad, het heeft een oppervlakte van 273 hectare. Het is een plek waar de keizers van zowel de Ming en Qing dynastieën 'reisde om te aanbidden en te bidden voor een goede oogst. Het noordelijke deel van de tempel is rond in tegenstelling tot het zuidelijke deel, die is vierkant, wat inhoudt dat "de hemel is rond en de aarde is vierkant" om zowel hemel en aarde symboliseren. Er zijn veel prominente plekken in dit park, zoals de circulaire Mound Altaar, de keizerlijke gewelf van de hemel, de Lange Gang, de Echo Wall, de Seven-Star Stone en vele andere gebieden van historisch belang en panoramische schoonheid. In 1998 werd hij opgenomen in de "Lijst van de World Hermitages" door de Verenigde Naties voor Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

   Verboden Stad Palace Museum

  Verboden Stad Palace MuseumNa het ontbijt beginnen we aan een volle dag sightseeing van de stad. We bezoeken Het plein van de Hemelse Vrede, welke het grootste plein ter wereld is. Aan dit plein ligt de Verboden Stad.

  Het Palace Museum werd in opdracht van de derde keizer van de Ming-dynastie, keizer Yong Le. Het paleis werd gebouwd tussen 1406 en 1420, maar werd afgebrand, herbouwd, ontslagen en gerenoveerd ontelbare keren, dus de meeste van de architectuur kunt u snel periode van de jaren 1700 en op afdelingen. De Verboden Stad was de zetel van de keizerlijke macht voor 500 jaar, en is nu een belangrijke toeristische attractie in China. De totale oppervlakte van het complex is 183 hectare groot, dus het duurt een tijdje om door te lopen, vooral als je wilt om een ​​goede blik op alles hebben. Alles bij elkaar zijn er 9.999 1/2 kamers in het museum, die niet allemaal kunnen worden bezocht.
   
  The Imperial Palace is rechthoek architectuur. Het is 961 meter lang van zuid naar noord en 753 meter breed. Er is stadsmuur met 10 meter hoogte rond en de gracht buiten de stadsmuur is 52 meter breed. The Imperial Palace heeft 4 poorten. De Poort van Goddelijke Dapperheid (Shenwumen) op het noorden, Merdian Gate (Wumen) op het zuiden, de Eestern Flowry Gate (Donghuamen) op het oosten, en de Westelijke Flowery Gate (Xinhuamen) op het zuiden, de Eastern Folwery Gate (Donghuamen ) op het oosten, en de Westelijke Flowery Gate (Xinhuamen) op het westen. Er zijn 4 hoektorens op de 4 corners van stadsmuur en het hele gebied is 724,250 vierkante meter.

  In de avond zullen we Pekingeend eten en hoe de traditionele wijze van eten hier van is.

 • Xian en Chengdu

  Woensdag 12 september 2018

  Terugvlucht of verlenging Xian en Chengdu en bezoek Zomer Paleis

  trein beijing xianHierna gaan de deelnemers, die terugvliegen naar Nederland naar het vliegveld.

  De deelnemers voor de verlenging naar Xian en Chengdu maken nog een excursie naar het Zomer Palace

  Gaan in de namiddag gaan naar het station voor de nachtrit naar Xian op softsleeper. Dit betekent dat je de slaapcoupé met vier mensen deelt, en dat je boven elkaar slaapt.

  Indien voorradig kan je ook een Luxe softslaper boeken de meerkosten daarvan zijn ca. € 50,- p.p. en je slaap dan met twee personen met een eigen toilet. OPgeven direct bij boeking bij de bijzonderheden.

  Donderdag 13 september 2018

  Xian Oude City muur - Drum en Bell toren - Moslim Market - Dumpling Banquet met de Tang Dynasty Show

  We komen in de ochtend aan in Xian, waarna we onze bagage weg zullen brengen naar een hotel vlakbij het station. Daar zullen we eert wandelen over een plaatselijk marktje en beklimmen daarna de oude stadsmuur.

  stadsmuur xianWaar we een fietstocht over zullen maken. kunst-markt-langs-muur-xian
  Halverwege zullen we deze muur verlaten en wandelen of rijden naar de Bell en Trommeltoren.

  We wandelen naar de Grote Moskee, gebouwd in het midden van de 7de eeuw. Het is één van de oudste, grootste en best bewaarde islamitische moskeeën in China. Rond de moskee is de moslim straat die bruist elke dag met tal van authentieke fijne eetgelegenheden en souvenirwinkels.

  Wandelen langs deze smalle straat uitgelijnd met winkels aan beide kanten, zie je dat moslimmannen met witte hoeden zitten in de winkels of ontspannen praten met elkaar. Ook brengen we een bezoek aan de in stad gelegen Temple of the Eight Immortals van Xi'an.

  Als één van de slechts twee overgebleven taoïstische tempels in Xi'an, heeft de Stad van God Temple genoteerd als een belangrijke historische en culturele site onder bescherming staat. 

  In de avond brengen we een bezoek aan een Dumpling Banquet met de Tang Dynasty Show.

  Bell Tower Xian

  De Tang-dynastie Muziek en Dans show is een van de meest populaire attracties sinds zijn debuut in 1983. De show reproduceert de prachtige scènes van de welvarende Tang-dynastie, tot vreugde van het publiek met fascinerende oude keizerlijke hof muziek en dans. Het Tang Dynasty Show, een prachtige prestatie van de oude muziek en dans, is een must als je Xian bezoeken.

  Een blijvende kostbare schat van de Tang-dynastie cultureel erfgoed, Tang Dynasty Music and Dance Show is ontwikkeld als een mix van oude melodieuze muziek en inspirerende dans , samen met diverse Chinese instrumenten, en het beschikt over de presentatie van tal van interessante historische verhalen aan het publiek, zoals het verhaal van de Monkey King meester 's - Monk Xuanzang. De voorstelling, versterkt door Engels ondertiteld en fascinerend visuele effecten, om meer mensen kennis te geven over de Chinese geschiedenis en cultuur.

  Vrijdag 14 september 2018

  Xian - Terra-cotta leger - Big Wild Goose Pagoda 

  Xian terracota leger

  Vandaag bezoeken we het Terra-Cotta Warriors  een complex met drie inmens grote hallen waar a schatting het Terracotta leger bestond uit meer dan 8.000 militairen, 130 wagens met 520 paarden en 150 cavalerie paarden, waarvan het merendeel bleef begraven in bij de pits nabijgelegen Qin Shi Huang's mausoleum.

  We gebruiken de lunch daar en vervolgens rijden we terug en bezoeken  het tempelcomlex Giants Wld Goose Pagoda. Dit  tempel complex, trekt vele bezoekers voor zijn roem in de boeddhistische religie en haar eenvoudige, maar aansprekende stijl van de bouw.

  Zaterdag 15 september 2018

  Vlucht Chengdu -Night Market - Tempel

  Vroeg in de ochtend of op de vrijdag zullen we met de nieuwe bullettrein in ca 3,5 uur rijden we naar Chengdu, waar we na aankomst eerst de bagage in het hotel afgeven. Het luxe Yinhe Dynasty Hotel is versierd met Chinese fresco's en schilderijen en ligt in het hart van Chengdu, op 5 minuten lopen van het Tianfu-plein. Van hier vertrekken ook de twee metrolijnen en vele buslijnen. 

  In Chengdu zullen we een wandeling maken door de stad en langs de rivier de Jinijang, waar vele mensen langs wandelen en trimmen. 
  Ook hier zullen we zien dat China zeker geen achterlopende economie is, maar een land met ook heel veel welvaart. Openbaar vervoer is simpel geen kaartjes je gooit het geld in een kartonnen doos, dat is it. 

  We wandelen door de beroemde oude Jinli straat. De straat is ongeveer 550 meter lang. Het is een deel van de tempel van Marquis, en de gebouwen zijn in de Qing-dynastie stijl. 

  Direct bij deze straat ligt de Wu Hou Tempel, dit is het belangrijke heiligdom naar Sichuan's oude Shu verleden en de helden die de Shu Koninkrijk legendarische tijdens de Drie Koninkrijken periode. De tempel werd gebouwd om originele overblijfselen Shu keizer Liu Bei's huis in 221, maar tijdens de Ming-dynastie, werden Liu Bei's onderwerpen ook hier gehuisvest, met name Zhu Ge Liang.

  Zhuge Liang was Liu Bei's rechterhand en adviseur tijdens de oorlogen van de Drie Koninkrijken periode - hij is een legendarische figuur in Sichuan en is in sommige opzichten, meer dan zijn meester gehonoreerd. De tempel verbrand tijdens de oorlogen die de Ming-dynastie omvergeworpen en werd in 1671-1672 heropgebouwd tijdens de Qing-dynastie. Het belangrijkste heiligdom, Zhaolie Tempel, is gewijd aan de keizer Liu Bei, de rug heiligdom, Wu Hou Temple, om zijn adviseur Zhu Ge Liang en er is ook de "Beëdigd Brotherhood Shrine ', dat Liu Bei, Zhang Fei en Guan Yu's herdenkt" eed af in de Peach Garden. "

  De tempel is nu verdeeld in drie grote delen: de culturele relikwieën met Zhaolie Temple, Wu Hou Tempel en de Broederschap Shrine, het park met vijvers, rock sculpturen en wilgen en Brocade Street, bekend als Jinli, de kunsten, ambachten en snacks straat die grenst aan de tempel.

  In de avond gebruiken we mogelijk een hotpot maaltijd in een echt Chinees restaurant. 

  Zondag 16 september 2018

  Chengdu Giant Panda - Leshan Giant Boeddha  

  pandas chengdurode pandaBezoek aan het Pandacentrum. Op dit ruim op gezette terrein vindt men de dag en nacht verblijven van verschillende soorten panda's

  Het is zelfs zo dat de rode panda soms zolang je heen wandelen. Verder kan je de babypanda kraamkamer bekijken.

  Leshan Giant Boeddha is de grootste Boeddhabeeld in de wereld.

  Zo wordt gezegd de Boeddha is een heuvel, en de heuvel is een Boeddha.

  leshan giant buddhaLeshan Boeddha is al lang een van 's werelds Cultuur Relics door de UNESCO. Ongeveer 120 kilometer van Chengdu, na bijna 2 uur rijden zullen we dit wonder van de wereld te bereiken.

  Mensen kunnen genieten van de reus van de voorkant met een cruise, en mensen kunnen ook naar beneden te lopen van zijn hoofd tot zijn voeten. Zijn voet biedt ruimte voor 20 personen staan! En de nieuwste ontdekking toont ons een andere magische wonder: de hele berg is net als een Boeddha slapen op de rivier Minjiang, en het standbeeld van gigantische Boeddha zit in het hart!

  Mogelijk zullen we een nacht doorbrengen in Leshos, om de volgende ochtend ook een wandeling te maken bij de Boeddha. en dan in de middag terug te rijden naar Chengdu weer

  .
  chendu nacht

  17 september 2018

  Chengdu vrije te besteden

  In de middag een vlucht naar Amsterdam of Beijing en aansluitend in de ochtend wordt er door gevlogen naar Vladivostok of Nederland.
  LET ONDERSTAAND PROGRAMA moet aangepast worden.

  verlenging Vladivostok 19 t/m 27 september 2017

  19 september Terug Nederland/België of Duitsland - of Verlenging Vladivostok Rusland

 • Verlenging Vladivostok Rusland

  vladivostok brug

  vladivostok avondProgramma van Vladivostok wordt gemaakt door IML-wandelvrienden van deze vereniging aldaar.

  IK heb er in 2017 een geweldige week gehad met leuke en mooie tochten en een overweldige vriendschap.

  Ze hebben er veel zin in ons veel van Vladivostok en zijn omgeving te laten zien.

  Er zullen verschillende wandelingen op het programma staan waaronder ook een IVV wandeling.
  Het programma is nog in concept.

  Op de 23 september is er een groot feest in Vladivostok vol met muziek en sportevenementen. Terwijl op de zaterdag 22 september de Internationale Marathon is waar men kan deelnemen aan de 42 - 21 of 5 kilometer. Maar er zal ook een bezoek aan het Russsiche ballet op het programma staan. Mogelijk twee dagen in de binnenlanden wandelen.
   

  20 september 2017

  Stadswandeling door Vladivostok

  We laten ons leiden door onze Russische vrienden

  21 september 2017

  vladivostok onderzeebootBezoek Kustbatterij en een klooster

  3 day Boottocht naar het Russische eiland met een kustbatterij – FEFU – Museum “Voroshilov’s battery” - klooster – Zwemmen in de zee en een Seafood lunch

  22 september 2017

  Bezoek aan ondergronds Fort - Botanische tuinenмарш6

  Vladivostok Fort museum. De stad Vladivostok in 1860 gesticht heeft een grote militair-strategische waarde gehad voor de Russen. Er werden forten gebouwd die de havenstad moesten beschermen tegen een aanval van de Japanners. In het Vladivostok Fort museum bezoek je een gerestaureerd fort, compleet met afweergeschut en bommen. Om klokslag 12:00 uur wordt er vanaf dit fort een enorm kanon afgevuurd., We maken een tour met fakkels door de gangen, extreme maar veilige tour. Je zal dit blijven herinneren? Daarna bezoek aan de Botanische tuinen

  марш5

  23 september 2017

  Kravtsovsky waterfalls

  Wandelen naar de Kravtsovsky watervallen, en bezoeken een Russische dorp

  wandeltocht vladivostok24 september 2017

  wandeltocht feest tijgerFeest van de Tijger - Internationale Wandeltocht

  Far Eastern leopards + the Sea of Japan National park “ The Land of Leopard” 

  Duizenden komen bijeen in Vladivostok voor jaarlijkse Russische Tijgerdag Duizenden komen bijeen in Vladivostok voor jaarlijkse Russische Tijgerdag

  24 september 2017

  Pidan Mountains

  Pidan mountain (1332 m) –The magical top of the southern Primorye! Hiking

  25 september 2017

  Bootocht naar de eiland met een vis lunch

  zeemuseum vladivostokvladivostok kustZee excursie met een lunch en bezoek aan het Popov eiland  en verder bezoeken we een natuurgebied en zee museum in dit gebied.

  26 september 2017 

  Terugvlucht naar Nederland

 • Reissom - Inschrijven

  Reissom en inschrijven

  Omschrijving  Prijs 
   Wandelreis   incl.. vliegtickets ,vervoer in China, overnachtingen incl. ontbijt en lunchen tijdens de excursies, Nederlandse begeleiding, Engelstalig gids, entreegelden van de genoemde   excursies. inschrijfgeld Walking festival voor de 30 en 20 km, fooien   tour gidsen en chauffeurs. (excl. visumkosten China ca. 120,-,  consumpties, andere fooien)  ca.€ 1525,00
   Verlenging Xian - Chengdu  ca.€   750,00
   Verlenging Vladivostok (overnachten bij Russische wandelvrienden)  €   395,00
   1 persoonskamer toeslag op aanvraag  
   Fooien hotel zijn niet inclusief
   Standaard fooien zijn: Hotel  Bellboy/kamermeisje: RMB   5-RMB 10 (ca. 1,20) per kamer elke keer/dag
   

  Inschrijven* Deze prijs is geschat aan de hand van vliegticket op 26 augustus 2014.

  De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers.

  Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 2000,- over te maken op Bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding China reis. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.
   

  Meld je aan

   

Bijzonderheden

Visum voor China

Men heeft voor deze reis een visum voor China nodig, deze kan vanaf  maximaal 90 dagen voor de aankomst datum worden aangevraagd.  
Beter is een 2 maanden van te voren aan te vragen.Dit kan niet meer bij de Chinese Ambassade in Den Haag, maar je wordt tegenwoordig doorverwezen naar het China Visa Application Service Center (CVASC). Deze bevindt zich ook in Den Haag.  Zelf heb ik goede ervaringen met de ANWB, dat gaat via CIBT kost je wel wat extra kosten maar hoef je niet twee keer naar Den Haag te reizen. De aanvraag duurt ongeveer 10 werkdagen.

www.visumdienst.com

 Voor een toeristenvisum, moet je altijd de volgende documenten opsturen:

 1. Volledig ingevuld formulieren downloadbaar via de ANWB
 2. Een Nederlands paspoort dat nog minstens zes maanden geldig is na de datum van de aanvraag, of een paspoort van een ander land met een Nederlandse verblijfsvergunning.
 3. Kopie van de pagina van je paspoort waarop je foto en de bladzijde er naast (LET OP niets mag onzichtbaar woren gemaakt)
 4. Recente paspoortfoto van 48 bij 33 millimeter. 
  - De foto moet een spierwitte achtergrond hebben.;
  - Bijna alle pasfoto's van brildragenden worden geweigerd. Alleen een zeer licht montuur is toegestaan, bij voorkeur ontvangen we een foto zonder bril;
  - Als de persoon op de foto witte kleding draagt wordt de foto afgekeurd.
 5. Engelstalig reisschema van deze wandelreis van dag tot dag, deze ontvangen alle deelnemers tijdig van mij
 6. Uitdraai van de vliegtickets
 7. Bevestiging van de hotel overnachtingen
 8. Aantoonbare financiële zekerheid als men geen baan heeft.
 9. Een uitnodigingsbrief van de organisatie, deze krijgen we na inschrijving

 

Reisomschrijving en inschrijven

 
Omschrijving  Prijs 
 Wandelreis   incl.. vliegtickets ,vervoer in China, overnachtingen incl. ontbijt en lunchen tijdens de excursies, Nederlandse begeleiding, Engelstalig gids, entreegelden van de genoemde   excursies. inschrijfgeld Walking festival voor de 30 en 20 km, fooien   tour gidsen en chauffeurs. (excl. visumkosten China ca. 120,-,  consumpties, andere fooien)  ca.€ 1525,00
 Verlenging Xian - Chengdu  ca.€   750,00
 Verlenging Vladivostok (overnachten bij Russische wandelvrienden)  €   395,00
 1 persoonskamer toeslag op aanvraag  
 Fooien hotel zijn niet inclusief
 Standaard fooien zijn: Hotel  Bellboy/kamermeisje: RMB   5-RMB 10 (ca. 1,20) per kamer elke keer/dag
 

Inschrijven* Deze prijs is geschat aan de hand van vliegticket op 26 augustus 2014.

De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers.

Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 2000,- over te maken op bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding China reis. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.

Meld je aan

 

"A Smile is the Same in Every Language"  "Leef nu morgen kan het misschien niet meer"

Deze website is door mij de grootste zorg samengesteld, desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud ervan. 

 

 

Nieuws

 • HELP DE MENSEN VAN IMOGIRI YOGJAKARTA

  HELP DE MENSEN VAN IMOGIRI YOGJAKARTA Nog maar een week terug wandelden we...

  Lees meer
 • Wandelreis-Korea

  IML-Korea aangekomen in Seoul en een korte wandeling gemaakt. Een wandeling langs de rivier de Cheonggyecheon.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Daelenbroek 32
6002 VN Weert

+31 (0)6 52 78 88 06