Nieuws

 • Xinyang Mountains Walking Festival

  Ontvangst in Xinyang Op het perron staat een compleet welkomstcomite te wa...

  Lees meer
 • Internationaal Wandelforum te Suining in China

  Internationaal Wandelforum te Suining in China

  Lees meer
Meer nieuws

Beijing IML China - Xian - Chengdu - Vladivostok

Datum : 2 september t/m 10 september 2018
Verlenging Xian en Chengdu 10 t/m 16 september 2018
Verlenging Vladivodstok Rusland 16 t/m 26 september 2018**
Verlenging Trans Siberie Express 25 september t/m 5 oktober 2018** (i.s.w. met Tiara Tours)
* datum einde nog niet vast
* * met tussenstop

VISUM VOOR CHINA.

Hiervoor heb ik alleen een kopie van het paspoort nodig. We reizen op een groeps E-visum, deze kosten zijn ca € 126,- per persoon en wordt door mij verzorgd.

Trans Siberie express
Reis terug vanuit Vladivostok met de Trans Siberië express 9288 kilometer. De reis over de Transsiberische spoorlijn van de havenstad aan de Japanse Zee naat  Europa's grootste stad duurt precies  (6) 7 dagen en 7 nachten en voert door 7 tijdzone's. KLIK HIER 
Vanuit Moskou vlieg je terug of met de trein naar Amsterdam als je nog niet genoeg trein gezien hebt.

Programma (o.v.b.) PROGRAMMA VLADIVOSTOK BEKEND

Het programma zal nog wel een aantal kleine wijzigingen krijgen. Op dit moment is het nog niet zeker waar de organisatie het hotel vastlegt voor de IML-wandeltochten. Het oude hotel was vorig jaar gesloten.
Voor Vladivostok zal het programma gemaakt worden samen met de vereniging Ginseng  vandaar. Zal hier in de maand februari het plaatje af te stemmen en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Omschrijving

Tweemaal was ik met een kleine groep bij deze IML-wandeltocht van Beijing  Al klinkt Beijing als plaats voor wandelen wat negatief, maar dat is niet terecht. Want de start is zeker niet in de buurt van deze soms door smog vervuilde maar mooie stad. Maar er wordt gewandeld een 80 kilometer vanaf Beijing in een prachtig natuur gebied. Het ontvangst was steeds groots van de IML-wandelaars. Die daarna allemaal terug konden kijken naar een schitterende wandelvakantie.

FOTO's van de wandelvakantie China 2015

Reisprogramma

 • Bejing - Panda - Great Wall -IML-tochten Beijing Mountains

  Zondag 2 september 

  Vlucht van Schiphol/Brussel/Frankfurt - Beijing

  Maandag 3 september 2018

  Beijing

  china beijing hotelkamerchina beijing hutong avondNa aankomst in Beijing gaan we naar ons Dong Fang Hotel in het district Xicheng – Vlak bij de metro ligt in het centrum vlakbij een mooie Hutong op 100 meter van het metrostation en 10 minuten wandelen van de Qianmen-straat erg mooi om er ook in de avond overheen te wandelen.

  Een oude brouwerij zullen we bezichtigen er zijn veel fotogenieke plekken en bronzen beelden.

  Hier maken we in de avond een korte wandeling door de omgeving en maken kennis met het Chinese bedrijvige leven.

   

  Dinsdag 4 september 2018

  Tempel van de Hemel - De Verboden Stad - Palace Museum

  Tempel van de Hemelse VredeWe bezoeken de Tempel van de Hemel. in het Tiantanpark.  De Tempel van de Hemel werd oorspronkelijk gebouwd in het achttiende jaar van de Ming-dynastie (in 1420). Gelegen in het zuidelijke deel van de stad, het heeft een oppervlakte van 273 hectare. Het is een plek waar de keizers van zowel de Ming en Qing dynastieën 'reisde om te aanbidden en te bidden voor een goede oogst. Het noordelijke deel van de tempel is rond in tegenstelling tot het zuidelijke deel, die is vierkant, wat inhoudt dat "de hemel is rond en de aarde is vierkant" om zowel hemel en aarde symboliseren. Er zijn veel prominente plekken in dit park, zoals de circulaire Mound Altaar, de keizerlijke gewelf van de hemel, de Lange Gang, de Echo Wall, de Seven-Star Stone en vele andere gebieden van historisch belang en panoramische schoonheid. In 1998 werd hij opgenomen in de "Lijst van de World Hermitages" door de Verenigde Naties voor Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

   Verboden Stad Palace Museum

  Verboden Stad Palace MuseumNa het ontbijt beginnen we aan een volle dag sightseeing van de stad. We bezoeken Het plein van de Hemelse Vrede, welke het grootste plein ter wereld is. Aan dit plein ligt de Verboden Stad.

  Het Palace Museum werd in opdracht van de derde keizer van de Ming-dynastie, keizer Yong Le. Het paleis werd gebouwd tussen 1406 en 1420, maar werd afgebrand, herbouwd, ontslagen en gerenoveerd ontelbare keren, dus de meeste van de architectuur kunt u snel periode van de jaren 1700 en op afdelingen. De Verboden Stad was de zetel van de keizerlijke macht voor 500 jaar, en is nu een belangrijke toeristische attractie in China. De totale oppervlakte van het complex is 183 hectare groot, dus het duurt een tijdje om door te lopen, vooral als je wilt om een ​​goede blik op alles hebben. Alles bij elkaar zijn er 9.999 1/2 kamers in het museum, die niet allemaal kunnen worden bezocht.
   
  The Imperial Palace is rechthoek architectuur. Het is 961 meter lang van zuid naar noord en 753 meter breed. Er is stadsmuur met 10 meter hoogte rond en de gracht buiten de stadsmuur is 52 meter breed. The Imperial Palace heeft 4 poorten. De Poort van Goddelijke Dapperheid (Shenwumen) op het noorden, Merdian Gate (Wumen) op het zuiden, de Eestern Flowry Gate (Donghuamen) op het oosten, en de Westelijke Flowery Gate (Xinhuamen) op het zuiden, de Eastern Folwery Gate (Donghuamen ) op het oosten, en de Westelijke Flowery Gate (Xinhuamen) op het westen. Er zijn 4 hoektorens op de 4 corners van stadsmuur en het hele gebied is 724,250 vierkante meter.

  In de avond zullen we Pekingeend eten en hoe de traditionele wijze van eten hier van is.

  Woensdag 5 september 2018

  Ning Tombes - de Chinese Muur The Great Wall

  china beijing Ning Tombes tour

  china beijing Ning Tombes

  In de ochtend zullen we opgehaald worden door een chauffeur, die ons zal brengen naar de Great Wall.

  Er zullen twee optie's zijn één is een wandeling van circa dire uur over de Chinese muur met een gids over een gedeelte waar je geen toeristen zal tegenkomen. Bekeken moet worden of de Ning Tombes en Heilige weg hierin mee genomen kan worden.
  Voor deze wandeltocht zal een meerprijs zijn van € 50,- voor de wandelids en vervoer en lunch onderweg.

  De andere mogelijkheid is het onderstaande programma

  Onderweg bezoeken we mogelijk een Jade fabriek waar enorme kunstwerken te zien zijn.

  china beijing chinese Great WallDaarna rijden we naar de Heilige Weg waar we overheen wandelen om aan de andere zijde opgepikt te worden om vervolgens naar de Ming Tombe te rijden. Die we zullen bezoeken.

  De Grote Muur bij Badaling is een wereldberoemde schilderachtige plek.  De Grote Muur bij Badaling ligt in Yanqing County, dat is ongeveer 60 kilometer ten noordwesten van Peking. Het is algemeen bekend als de meest representatieve deel van de "Great Wall" uit de Ming-dynastie. Goed uit met grote uniforme bakstenen gelegd, werd de muur gebouwd op de ruggen van de bergen. Diverse baken torens werden gebouwd op strategische punten langs de muur. Badaling is een plaats van strategisch belang en de wand is zowel lang en stevig. Met zijn vele baken torens, de muur ziet er prachtig uit en het beste belichaamt de pracht van de traditionele Chinese architectuur.
  Liggende op het hoogste punt van de strategische pas leidt naar Beijing vanuit het noordwesten, de Grote Muur bij Badaling bestaat uit de belangrijkste muur en enkele ondergeschikte muren. Het wordt geflankeerd door steile bergen en in de volksmond bekend als de "sleutel tot de noordelijke poort." Nu 3741 meter van de Grote Muur bij Badaling en 21 baken torens zijn open voor bezoekers.

  Donderdag 6 september 2018

  Lama tempel - Panda Zoo - Hutong - Olympische stadion

  lama-tempel

  Vandaag bezoeken we de Lama Tempel. De Lama Tempel (Yonghe Palace) werd gebouwd in 1694 en is nu de grootste en best bewaarde Lamasery van de Gele Sekte in Peking. Vervolgens brengen we een bezoek aan de Panda Zoo. 

  Dan staat een oude volkswijk de Hutongs op het programma. Hier rijden we met een fietstaxi door en wandelen door de wijk. Brengen een bezoek aan een familie.  Hierna rijden we naar het Olympische district, waar we de lunch gebruiken en  naar het Vogelnest (Olympisch Stadium) gaan.

  In de avond bezoeken we de Chinese Kung Fu Show, een geweldig spektakel is geen vechtshow maar veel kleur, klank The Legend of Kungfu Show Beijing.

  Vrijdag 7 september 2018

  bezoek Zomer Paleis

  Beijing Dragon Spring HotelIn de ochtend zullen we het zomerpaleis bezoeken. Daarna rijden we naar het Dragon Spring Hotel in het Mentougou district waar we zullen overnachten tijdens deze IML-wandeltochten.
  Door de organisatie zal er een een shuttle service wordt ingesteld. Waarschijnlijk is er op deze avond de welkomstparty

  Zaterdag 8 september 2018

  IML-Wandeltocht Beijing Mountains - Zhaitang stuwmeer

  Hoewel het nog niet zeker is zal er waarschijnlijk de zelfde wandelroute gewandeld worden, zoals het in 2014, 2015 en 2017 was. 

  Een wandeling vanuit het plaatsje Zhaitang de bergen in en bij een bergdorpje is het keerpunt van de 10 kilometer, terwijl de 20 kilometer via onverharde paden door de natuur door trekt naar het stuwmeer. Hier wandelen en geruime tijd langs om dan weer vanaf de stuwdam af te dalen nar de plaats Zhaitang

  Zondag 9 september 2018

  IML-Wandeltocht Beijing Mountains  - natuurgebied Xiaofeng Mountains.

  Ditmaal hoeven we waarschijnlijk net als in 2017 niet zo lang te rijden ca. 20 minuten en rijden we de bergen in naar het natuurgebied Xiaofeng Mountains. Hier stijgend we naar de top, waar vele rozenstruiken staan.
  Echter helaas zullen we geen rozen kunnen bekennen, maar wel een mooi uitzicht op de omgeving.  Hierna zullem we weer gaan afdalen naar de finish.

  In de avond zullen we met de trein naar Xian rijden.

  Terugvlucht of verlenging Xian en Chengdu

  trein beijing xianIn de nacht zijn de deelnemers die terugvliegen naar Nederland vertrokken voor hun vlucht terug.

  Gaan in de namiddag gaan naar het station voor de nachtrit naar Xian op softsleeper. Dit betekent dat je de slaapcoupé met vier mensen deelt, en dat je boven elkaar slaapt.

  Indien voorradig kan je ook een Luxe softslaper boeken de meerkosten daarvan zijn ca. € 50,- p.p. en je slaap dan met twee personen met een eigen toilet. Opgeven direct bij boeking bij de bijzonderheden.

  ATTENTIE - IML WAARDERINGEN

  IML-wandelaars hou rekening mee om te leurstellingen te voorkomen, dat je direct bij aanmelding van deze wandelreis je doorgeeft of je voor een IML-waardering in aanmerking komt. Hoe er ook rekening mee, als je voor een IML waardering in aanmerking komt. Dat die je persoonlijk wordt uitgereikt of op gestuurd een speciale afsluiting met uitreikingen is er in China niet. Op zondag is de tocht direct afgelopen na de finish. Wel heeft men voor de internationale deelnemers van mij vaak nog even een drankje met een snack aan de finish.

  Hier tegen is het ontvangst op de vrijdagavond in voorgaande jaren wel groots met toespraken, buffet en een gezellig samenzijn.

  De deelnemers, die geen verlenging hebben naar Xian en en Chengdu, vertrekken in de avond naar de Airport, waar ze zich omstreeks 21.40 uur inchecken voor de vlucht terug naar Nederland, waar ze op 10 september omstreeks 13.15 uur op Schiphol zullen landen.

   

 • Xian en Chengdu

   

  Maandag 10 september 2018

  Xian Oude City muur - Drum en Bell toren - Moslim Market - Dumpling Banquet met de Tang Dynasty Show

  We komen in de ochtend aan in Xian, waarna we onze bagage weg zullen brengen naar een hotel vlakbij het station. Dan zullen we eerst  ontbijten en daarna wandelen over een plaatselijk marktje en beklimmen daarna de oude stadsmuur voor een stadsmuur xianfietstocht.  We maken een fietstocht tot ongeveer de helft van deze citywall
  kunst-markt-langs-muur-xian
  Halverwege zullen we deze muur verlaten en wandelen of rijden naar de Bell en Trommeltoren.

  We wandelen naar de Grote Moskee, gebouwd in het midden van de 7de eeuw. Het is één van de oudste, grootste en best bewaarde islamitische moskeeën in China. Rond de moskee is de moslim straat die bruist elke dag met tal van authentieke fijne eetgelegenheden en souvenirwinkels.

  Wandelen langs deze smalle straat uitgelijnd met winkels aan beide kanten, zie je dat moslimmannen met witte hoeden zitten in de winkels of ontspannen praten met elkaar. Ook brengen we een bezoek aan de in stad gelegen Temple of the Eight Immortals van Xi'an.

  Als één van de slechts twee overgebleven taoïstische tempels in Xi'an, heeft de Stad van God Temple genoteerd als een belangrijke historische en culturele site onder bescherming staat. 

  In de avond brengen we een bezoek aan een Dumpling Banquet met de Tang Dynasty Show.

  Bell Tower Xian

  De Tang-dynastie Muziek en Dans show is een van de meest populaire attracties sinds zijn debuut in 1983. De show reproduceert de prachtige scènes van de welvarende Tang-dynastie, tot vreugde van het publiek met fascinerende oude keizerlijke hof muziek en dans. Het Tang Dynasty Show, een prachtige prestatie van de oude muziek en dans, is een must als je Xian bezoeken.

  Een blijvende kostbare schat van de Tang-dynastie cultureel erfgoed, Tang Dynasty Music and Dance Show is ontwikkeld als een mix van oude melodieuze muziek en inspirerende dans , samen met diverse Chinese instrumenten, en het beschikt over de presentatie van tal van interessante historische verhalen aan het publiek, zoals het verhaal van de Monkey King meester 's - Monk Xuanzang. De voorstelling, versterkt door Engels ondertiteld en fascinerend visuele effecten, om meer mensen kennis te geven over de Chinese geschiedenis en cultuur.

  Dinsdag 11 september 2018

  Xian - Terra-cotta leger - Big Wild Goose Pagoda 

  Xian terracota leger

  Vandaag bezoeken we het Terra-Cotta Warriors  een complex met drie inmens grote hallen waar a schatting het Terracotta leger bestond uit meer dan 8.000 militairen, 130 Ons wagens met 520 paarden en 150 cavalerie paarden, waarvan het merendeel bleef begraven in bij de pits nabijgelegen Qin Shi Huang's mausoleum.

  We gebruiken de lunch daar en vervolgens rijden we terug en bezoeken  het tempelcomlex Giants Wld Goose Pagoda. Dit  tempel complex, trekt vele bezoekers voor zijn roem in de boeddhistische religie en haar eenvoudige, maar aansprekende stijl van de bouw.

  We zullen indien mogelijk met de Bullettrein naar Chengdu rijden , waar we laat aan zullen komen. Maar hierdoor hebben we twee dagen gewonnen voor Chengdu

  Woensdag 12 september 2018

  Chengdu -Kuanzhai Ancient Street of Qing Dynasty - Night Market - Wu Hou Tempel

  Ons Hotel ligt in het hart van Chengdu, op 5 minuten lopen van het Tianfu-plein. Van hier vertrekken ook de twee metrolijnen en vele buslijnen.  De drukst bezochte winkelstraat ligt om de hoek.

  In Chengdu zullen we een wandeling maken door de stad en langs de rivier de Jinijang, waar vele mensen langs wandelen en trimmen. 
  Ook hier zullen we zien dat China zeker geen achterlopende economie is, maar een land met ook heel veel welvaart. Openbaar vervoer is simpel geen kaartjes je gooit het geld in een kartonnen doos, dat is it. 

  We wandelen door de beroemde oude Jinli straat. De straat is ongeveer 550 meter lang. Het is een deel van de tempel van Marquis, en de gebouwen zijn in de Qing-dynastie stijl. 

  Direct bij deze straat ligt de Wu Hou Tempel, dit is het belangrijke heiligdom naar Sichuan's oude Shu verleden en de helden die de Shu Koninkrijk legendarische tijdens de Drie Koninkrijken periode. De tempel werd gebouwd om originele overblijfselen Shu keizer Liu Bei's huis in 221, maar tijdens de Ming-dynastie, werden Liu Bei's onderwerpen ook hier gehuisvest, met name Zhu Ge Liang.

  Zhuge Liang was Liu Bei's rechterhand en adviseur tijdens de oorlogen van de Drie Koninkrijken periode - hij is een legendarische figuur in Sichuan en is in sommige opzichten, meer dan zijn meester gehonoreerd. De tempel verbrand tijdens de oorlogen die de Ming-dynastie omvergeworpen en werd in 1671-1672 heropgebouwd tijdens de Qing-dynastie. Het belangrijkste heiligdom, Zhaolie Tempel, is gewijd aan de keizer Liu Bei, de rug heiligdom, Wu Hou Temple, om zijn adviseur Zhu Ge Liang en er is ook de "Beëdigd Brotherhood Shrine ', dat Liu Bei, Zhang Fei en Guan Yu's herdenkt" eed af in de Peach Garden. "

  De tempel is nu verdeeld in drie grote delen: de culturele relikwieën met Zhaolie Temple, Wu Hou Tempel en de Broederschap Shrine, het park met vijvers, rock sculpturen en wilgen en Brocade Street, bekend als Jinli, de kunsten, ambachten en snacks straat die grenst aan de tempel.

  In de avond gebruiken we mogelijk een hotpot maaltijd in een echt Chinees restaurant. 

  Donderdag 13 september 2018

  Chengdu Giant Panda - Dujiangyan Irrigation System

  pandas chengdu

  rode pandaVroeg in de ochtend een bezoek aan het Pandacentrum. Op dit ruim op gezette terrein vindt men de dag en nacht verblijven van verschillende soorten panda's

  Het is zelfs zo dat de rode panda soms zolang je heen wandelen. Verder kan je de babypanda kraamkamer bekijken.

  Hierna rijden we naar Dujiangyan en bezoeken een prachtig oud irrigatiesysteem gebouwd rond 250 jaar v.Chr! De gebruikte materialen waren alleen hout, bamboe en stenen. 

  We gebruiken de  Chinese lunch aan de rivier

  Vrijdag 14 september 2018

  Leshan Giant Boeddha

  We zullen een bootocht maken langs het boeddhabeeld

  Leshan Giant Boeddha is de grootste Boeddhabeeld in de wereld.

  Zo wordt gezegd de Boeddha is een heuvel, en de heuvel is een Boeddha.

  leshan giant buddhaLeshan Boeddha is al lang een van 's werelds Cultuur Relics door de UNESCO. Ongeveer 120 kilometer van Chengdu, na bijna 2 uur rijden zullen we dit wonder van de wereld te bereiken.

  Mensen kunnen genieten van de reus van de voorkant met een cruise, en mensen kunnen ook naar beneden te lopen van zijn hoofd tot zijn voeten. Zijn voet biedt ruimte voor 20 personen staan! En de nieuwste ontdekking toont ons een andere magische wonder: de hele berg is net als een Boeddha slapen op de rivier Minjiang, en het standbeeld van gigantische Boeddha zit in het hart!  en In de middag een wandeling te maken bij de Boeddha en om dan weer terug te rijden naar Chengdu.

  chendu nachtZaterdag 15 september 2018

  Chengdu vrije te besteden

  Voor China zit het er dan bijna op, en in de nacht zal er om 0.40 uur gevlogen worden vanaf  Beijing.
  Terwijl de deelnemers voor Vladivostok in dezelfde nacht van Beijing naar Vladivostok zullen vliegen.
  Daarvoor vliegen we in de avond rond 18.00 uur naar Bejijng met ze allen.

  Zondag 16 september 2018

  Vlucht Nederland of verlenging Vladivostok

  In de  nacht de vlucht naar Amsterdam of  Vladivostok.

   Terug Nederland/België onstreeks 13.15 uur of Duitsland - of Verlenging Vladivostok Rusland

 • Verlenging Vladivostok Rusland

  vladivostok brug

  vladivostok avondProgramma van Vladivostok wordt gemaakt door IML-wandelvrienden van deze vereniging aldaar.
  Dit gedeelte van de reis zal nog ingevuld verder worden. Ieder geval is er een deelname aan de Marathon van Vladivostok over 5, 21 of 42 kilometer mogelijk.

  Ik heb er in 2017 een geweldige week gehad met leuke en mooie tochten en een overweldige vriendschap.

  Ze hebben er veel zin in ons veel van Vladivostok en zijn omgeving te laten zien.

  Er zullen verschillende wandelingen op het programma staan waaronder ook een IVV wandeling.
  Het programma is nog in concept.

   Terwijl op de zaterdag 22 september de Internationale Marathon is waar men kan deelnemen aan de 42 - 21 of 5 kilometer. Maar er zal ook een bezoek aan het Russsiche ballet op het programma staan. Mogelijk twee dagen in de binnenlanden wandelen.

  Helaas is is het door de veranderde situatie tussen Europa en Rusland niet mogelijk visumvrij Vladivostok te bezoeken en hebben we een visum nodig. 
  INFORMATIE VISUM RUSLAND (ik zorg voor de uitnodiging vanuit Vladivostok en bij behoord Engels reisschema, plus reserveringen)

  16 september 2018

  Aankomst vroeg in de morgen in Vladivostok, waarna we naar ons hotel gaan. Accommodatie In het Equator Hotel in Vladivostok.
  We laten ons leiden in de aankomende periode door onze Russische vrienden van de Ginseng Walking Leguae uit Vladivostok.In de avond hebben we gezamelijk een maaltijd en van vriendschap samen met onze Russische wandelvrienden

  vladivostok onderzeeboot17   september 2018

  Stadswandeling door Vladivostok - Russische balet of Opera

  Maken onderleiding van onze vrienden een wandeling door deze stad theater.
  De stad Vladivostok omvat het grondgebied van het schiereiland Mier-Amoer , Zand schiereiland, ongeveer 50 eilanden in de Peter de Grote baai (waaronder slechts 6 hebben een oppervlakte van meer dan een vierkante kilometer: Rusland, Popova, Reynard, Rikord, Shkot en Helena).Russische ballet

  Bezoeken in de avond het Mariinsky Opera en het ballet theater

  18 september 2018

  Tour van het eiland Russisch Tobizina schiereiland en Aquarium

  Maken een wandeling over het schiereiland Tobizina.  Zwemmen in de zee en een strandlunch  en in de avonds bezoeken het  Aquarium.

  zeemuseum vladivostokWetenschappelijk en educatief complex "Primorski Oceanarium" . De totale oppervlakte van de binnenruimte is groter dan 37 000 m²: bijna vijf voetbalvelden zijn verborgen in een gebouw dat lijkt op een open witte schelp. vladivostok kustHet Oceanarium van de zee is het op twee na grootste oceanarium ter wereld. In de linkervleugel van het Oceanarium bevindt zich een hoofdtank met een onderwater tunnel van 70 meter. In de rechtervleugel is er een dolfinarium met een zwembad-Arena en tribunes, die geschikt voor 800 toeschouwers. Met vind hier fauna van de kust en van alle oceanen en klimaatstreken van de aarde.

  19 september 2018

  Vertrek naar de Hasan district wandeling op het schiereiland Jankowski.

  schiereiland Jankowski.Jankowski schiereiland is gelegen in het westelijke deel van de Golf van Peter de grote.  Het scheidt de baai van Slavische uit de ondiepe lagune Lebyazhaya en de baai van Narva. De naam van vandaag het schiereiland is ter ere van een grote lokale grondbezitter en onderzoeker van de late 18e eeuw Mikhail Jankowski. schiereiland Jankowski. In het noordwesten, wordt het schiereiland verbonden met het vasteland door een lage drassige landengte. In het oostelijk deel van het schiereiland is de baai  Huck, in het zuidoosten-een kudde baai, in het zuidwesten-de baai van Minonosok. Het uiterste noordelijke punt van het schiereiland-Kaap Brinera, de Oost-Kaap Kupriyanov. Ten zuiden van het schiereiland bevinden zich de eilanden Gerasimov en Sidorov, en naar het Oosten-het eiland konijn. het hoogste punt van het schiereiland ligt op een hoogte van 248 m. het reliëf van het schiereiland is vooral bergachtig. De kusten zijn overwegend steil, rotsachtig; In het Noord-Westen-vlakte en gedeeltelijk overspoeld.  Op het schiereiland Jankowski wordt vertegenwoordigd door bossen en grote ruimtes, overwoekerd gras. Van Planten Primorje Hier groeien ginseng, Amoer fluweel, Aralia, enz. In de buurt van het schiereiland is er een reserve "ceder helm", waar van zeldzame Animal Primorje Er zijn tijger, luipaard en anderen. Schilderachtige De kust met talrijke, geschikt voor het baden, baaien, is een ideale plaats van het maken van wandelingen.

  20 september 2018

  Hasan district - Wandeling op het schiereiland Gamovo

  Poluostrov Gamova is gelegen in het zuidelijke deel van Peter de grote baai. Het schiereiland Gamova begint met het dorp Vityaz. Het uiterste zuidelijke punt van het schiereiland Gamova-de zelfde-naam Kaap Gamova, waar de vuurtoren die in het register van bakens van Rusland onder nummer 1 personeel wordt gevestigd.

  De verlichting van het schiereiland is bergachtig, een heuvel vervangt de andere, en de heuvels oversteken van de valleien en beken. Hoogste top Gamova schiereiland -Mount Foggy, hoogte 506 meter, is goed zichtbaar bij de ingang van het dorp Vityaz met de pas van de ridder. De kust van het schiereiland heeft zowel zacht als rotsachtig. In de kustwateren zijn de eilanden van Taranceva, Aleksejev, Astafyeva, ontmoet rotsen, onderwater en oppervlakte.

  Residentiële nederzettingen van het schiereiland Gamova- Het dorp Vityaz en de vuurtoren Gamow. Het oostelijk watergebied van het schiereiland samen met de 500 meter buffer kustzone zijn onderdeel van het Verre Oosten State Marine Reserve.

  Het schiereiland Gamova fascineert iedereen die ooit dit land heeft bezocht. Water van verbazingwekkende schoonheid, bizarre rotsen, zeldzame vogels en planten zijn hier te vinden bij elke stap. In het voorjaar bloeit hij op het schiereiland.

  GamovoDe zee van Japan voor de kust van het schiereiland in de zomer wordt verwarmd tot + 23 graden, het water is hier zeer schoon, de onderwaterwereld is rijk. In een baai Alekseeeva een plaats van permanente bewoning van zeehonden-Larga. De omgeving van de Vityaz baai is rijk aan rasp en Kempten, garnalen en Sint-jakobsschelpen, aktinijami en mosselen. In deze wateren, is het heel gebruikelijk om te voldoen aan een haai, net voor de kust van het schiereiland was de eerste haai aanval op een man in Primorje in de zomer van 2011.

  In de baai van Vityaz, in de buurt van de eilanden Taranceva, zijn er habitats van Octopus doflejna. Het is een gigantische Pacifische Octopus, het gewicht is meestal 20-25 kilogram, maar er zijn ook 50 kilogram specimens. Octopus is een van de attracties van dit deel van Peter de grote baai.

  Het is in het zuiden van Primorje levende vogels en dieren en groeien planten, opgenomen in het Rode boek. Het is Amoer tijger en dragen Himalaya, Gevlekte herten en reeën, wasbeerhond en Oessoeri kat, zeldzame vogelsoorten-Mandarijn, uil Iglonogaja, Daur en Japanse kranen. Zeldzame soorten vlinders zoals pyri Artemis en Hvostonosec Spring zijn hier te vinden. Linden en eiken, berken en Aralia groeien in het bos in de buurt van de dennenboom; Lelies en irissen, Valeriaan en kamille en andere taiga, evenals subtropische planten bloeien.

  De rotsen hebben een mooie vorm en als hangen. Het landschap is uniek, ziet er ongelooflijk majestueus en brengt een aantal gedachten. Bovendien, één meer eiland grenst aan de baai. De lokale bevolking noemde het het eiland wegkwijnen hart. " Een dergelijke romantische naam die hij ontvangen als gevolg van de aanwezigheid van een natuurlijk fenomeen-in een rots bad is een steen, die in de stormachtige weer begint te bewegen, botsen met andere stenen, waarom het geluid is geboren, vergelijkbaar met het kloppen van het hart. Er is een legende dat als de plaats om een wens te maken, zal het zeker een realiteit geworden.

  Dit is een van de meest favoriete vakantiebestemmingen.

  Bezoek aan het nationale park van het Luipaard land.

  LuipaardNationaal Park van het land van luipaarden, gevestigd in Primorski kraj op 5 april, 2012 met het belangrijkste doel-om de bevolking van de zeldzaamste grote kat in de wereld te bewaren en te herstellen-de Luipaard van het Verre Oosten, het waarvan aantal in Rusland nu slechts ongeveer 70 individuen is. Tot op heden, meer dan de helft van hen wonen op het "land van de Luipaard." Daarnaast is er ook nog een andere kat, hoewel in de rode boek-Amoer tijger.

  21 september 2018

  Bootocht naar de eiland Shkot

  Maken een boottocht en een wandeling op het eiland, waar we zwemmen en zullen picknicken aan het water.

  22 september 2018

  VLADIVOSTOK INTERNATIONAL MARATHON5 - 21 of 42 km  - Russische ballet (ovb)

  Marathon vladivostokNa zijn eigen racetraditie gebouwd te hebben, is Vladivostok al lang succesvol in de voorhoede van het land en droomt ervan om een ​​centrum te worden van de marathonbeweging in de Aziatische Pacific. Het aantal races en marathons in de hoofdstad van de kust groeit, en de Vladivostok International Marathon wordt als een van de hoofdruns beschouwd. 
  Er zijn drie afstanden voor mensen met verschillende niveaus van training, motivatie en uithoudingsvermogen: 5 km, 21,1 en 42,2 km. Deelnemers komen uit Japan, Korea, China en andere landen - om nog maar te zwijgen van buren uit regio's in het Verre Oosten in het Verre Oosten. Het evenement biedt een spectaculair uitzicht op Vladivostok in de beste tijd van het jaar in de stad - zoalsen maximaal comfort en een veilige omgeving voor de deelnemers: verzekering, sanitaire voorzieningen en bijvullingspunten om de 5 km, gezonde en voedzame maaltijden, speciale voertuigen voor reisafstanden en andere tekenen van aandacht.  Elke persoon  bepaald zelf rennen of wandelen.

  23 september 2018

  Safari Park - Shamora en de baai van Glass Oessoeri Bay - Afscheidparty van de Vriendschap

   glasstrandHet Safaripark aan zee is aangelegd. De dieren zijn op een stuk bos met een mooie opluchting. Het gebied van het Safaripark is 16 hectare.  Veel van de tv-bedrijven in de wereld, waaronder BBC, my Planet, de oproep van de taiga, enz. Vele malen gefilmd Wildlife Safari Park voor hun films over dieren in de natuur. Tijgers van Safari-Park Amoer en taiga werden gefilmd in de speelfilm Tiger Trail. Bezoekers kijken uit de bruggen, zonder roosters voor de ogen van tijgers, luipaard, grote Himalaya beren, Kabarog en andere herten. In het Safaripark is er een groep van rode wolven (dieren die verdwenen uit de fauna van de kraj Primorski). Bezoekers observeren de zeldzaamste dieren zonder een barrière voor hun ogen.Volgens het tijdschrift "De wereld rond"de zee Safari Park, de enige in Rusland, is een van de twaalf beste dierentuinen in de wereld. Het analytische bureau schat  Turstat  De Seaside Safari Park is opgenomen in de top tien van de beste thematische Parken in Rusland. 

  Bezoek  aan een speciaal strand, wat bezii lijkt met allemaal edelstenen maar het is gepolijst glas van flessen van een stortplaats van glas, het glasstrand, eten aan het strand en wandelen door een natuurgebied en bezoeken Botanische tuinen Vladivostok

  24 september 2018

  Vertrek van de Trans Siberia Express of voor de andere afhankelijk van hun vlucht mogelijk nog een dag in Vladivostok 

  wandeltocht vladivostok

  25/26 september 2018

  Aankomst in Nederland

  Feest van de Tijger - Internationale Wandeltocht

  Far Eastern leopards + the Sea of Japan National park “ The Land of Leopard” 

  Duizenden komen bijeen in Vladivostok voor jaarlijkse Russische Tijgerdag Duizenden komen bijeen in Vladivostok voor jaarlijkse Russische Tijgerdag

  • Helaas is TIGER DAY pas op 30 september dit jaar, dus te laat om aan deel te nemen.

  Tiger Day in Vladivostok wordt op grote schaal gevierd. De dag begint met een feestelijke carnavalsoptocht langs Oceansky Prospekt, met kinderen, studenten en volwassenen die allemaal deelnemen aan deze tijgerparade. Er ontvouwt zich een theatrale muziekvoorstelling op het plein, evenals attracties met milieuthema's en wedstrijden. De dag wordt afgesloten met een concert van beroemde Vladivostok of Russische groepen. Het doel van deze vakantie is om de bewoners van het Verre Oosten en de bevolking van de hele planeet aan te moedigen na te denken over de noodzaak om de zeldzame Amur-tijger te behouden.

   

   

 • Reissom - Inschrijven

  Reissom en inschrijven

  Omschrijving  Prijs 
   Wandelreis   incl.. vliegtickets ,vervoer in China, overnachtingen incl. ontbijt en lunchen tijdens de excursies, Nederlandse begeleiding, Engelstalig gids, entreegelden van de genoemde   excursies. inschrijfgeld Walking festival voor de 30 en 20 km, fooien   tour gidsen en chauffeurs. (excl. visumkosten China ca. 120,-,  consumpties, andere fooien)  ca.€ 1525,00
   Verlenging Xian - Chengdu  ca.€   750,00
   1 persoonskamer toeslag op aanvraag  
   Fooien hotel zijn niet inclusief
   Standaard fooien zijn: Hotel  Bellboy/kamermeisje: RMB   5-RMB 10 (ca. 1,20) per kamer elke keer/dag
   
   Verlenging Vladivostok (overnachten bij Russische wandelvrienden)
   Mocht niet lukken moet je rekening houden met ca € 150,- extra voor overnachting in hotel
   €   395,00 /  € 545,-
     
   Trans Siberie Express 2e klasse 4 pers coupe vanaf € 1375,-
   Trans Siberie Express 1e klasse 2 pers coupe Toeslag € 675,-
     

  Inschrijven* Deze prijs is geschat aan de hand van vliegticket op 26 augustus 2014.

  De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers.

  Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 2000,- over te maken op Bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding China reis. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.
   

  Meld je aan

   
 • Trans Siberië Express Andersom

  Een reis met de Trans Siberië Express van Vladivostok naar Moskou.

  Op verzoek van enkele wandelaars heb ik beken wat de mogelijkheden zijn voan de Trans Siberia Express. Daar er voldoende  belangstellenden zijn om deze reis te rechtvaardigen ben ik er mee aan de slag gegaan.

  Trans Siberië Express Andersom: Dé treinreis der treinreizen maar dan van oost richting west. Met maar liefst 9288 km spoor door één land draagt dit traject met recht de titel van langste treinreis ter wereld.
  Vele verfilmingen hebben deze bijzondere reis al in beeld gebracht, nu wordt het tijd om dit zelf te ervaren.
  Zowel het leven in de trein als de treinreis zelf staat garant voor een uniek schouwspel. Aan boord van de Transsiberische trein worden de kolen voor de samovar (heetwater voorziening) aan boord geschept, de kok bereidt de traditionele Borsch soep in het restauratierijtuig en de treintickets in Cyrilisch (Russisch) geschrift worden ingenomen door de provodniki (treinwagon beheerders).
  De trans Siberië Express treinreis: Van de poort van Azië, Vladivostok naar wereldstad Moskou. Maak je levensdroom waar!

  ROUTE & PROGRAMMA  (concept) Dit programmadeel wordt i.s.w. met Tiagra Tours uitgevoerd en zal door mij begeleid worden bij voldoende deelnemers.

  Dag 1  24 september 2018

  In de middag transfer naar het station voor trein nr.1 voor vertrek naar Irkutsk.
  Deze trein zal vertrekken om 19.10 uur vanaf het station Vladivostok

  vertrek met de Rossiy trein vanaf station Vladivostok. Overnachting mogelijk 1e klas of 2e klas inclusief 1 maaltijd
  25 september Verblijf in de trein.
  26 september Verblijf in de trein.
  27 september 2018 aankomst 16.00 uur

  Omstreek 16 uur arriveert de trein in Irkutsk. Transfer naar het hotel.  Verblijf in Hotel Victory (of vergelijkbaar) op basis van logies/ontbijt.
  in Irkutsk naar hotel. Irkutsk ligt aan de oevers van de Angara-rivier, die naar het beroemde Baikal Meer, het grootste zoetwater meer ter wereld stroomt.   

  28 september 2018

  Optierusland-listvianka

  Excursie naar het Baikal Meer. Aan de oever ligt het dorpje Listvyanka met zijn houten huizen en kleine St. Nicolaaskerk. In Listvyanka staat een museum, waar je alles leert over de unieke vissoorten en zoetwater zeehonden die in het Baikal Meer voorkomen.  We maken er een wandeling.

  De vele rijk gedecoreerde houten huisjes en het immense Baikalmeer komen je al tegemoet als je Irkutsk nadert. Je bezoekt zowel de stad Irkutsk als het nabijgelegen dorp Listvianka, dat direct aan het Baikalmeer ligt. In Listvianka kun je heerlijk wandelen, een schitterende boottocht maken of de populaire Omul vis proeven. Optimaal van de omgeving van het Baikalmeer genieten kijk dan eens bij de excursie 1-daagse Baikal Trekking  of de excursie Langs de Circum Baikal Railway

  In Irkutsk kun je op eigen gelegenheid het centrum bezoeken en langs de winkels en terrasjes aan de centrale Karl Marx straat struinen. In de zomer is de temperatuur er heerlijk aangenaam! Maak ook eens een wandeling door de steegjes op zoek naar de houten huizen met prachtig gekleurde luiken.

  29 september 2018 vertrek 20.00 uur Trein 1 vertrekt om 16.14 uur vanaf het station Irkutsk naar JekaterinburgRossly trein naar Moskou.
  Dus hebben overdag nog de tijd Irkutsk te verkennen, bezoek je het beste de mooie houten Decembristenhuizen, nu ingericht als museum.
  Of ga naar de tentoonstelling over het dagelijkse leven van de boeddhistische Buryatten, de oorspronkelijke bewoners van Siberië.
  30 september 2018 SuzdalVerblijf in de trein.
   

   Tussenstop in Yekaterinburg, of Krasnojarsk dan komen er nog 2 dagen bij. 

  1 oktober 2018 Moskou 

  Aankomst om 13.36 uur in Jekaterinburg

  Transfer naar hotel. Verblijf in Hotel Chekhov op basis van logies/ontbijt.

  2 oktober 2018

  Optionele stadsexcursie Jekaterinburg

  Het is de hoofdstad van de Oeral en de stad die vernoemt is naar de vrouw van Tsaar Peter de Grote, natuurlijk Jekaterinburg. 

  Al wandelend maak je kennis met deze stad die voornamelijk haar bekendheid dankt aan de dramatische moord op de 

      Romanov familie. Je bezoekt de plek waar de Romanovs vermoord zijn, maar waar nu een prachtige kathedraal is gebouwd, de Kathedraal van het verspilde bloed. De gids verteld voluit over de stad en haar geschiedenis terwijl je door het historisch centrum loopt. Je ziet standbeelden van de grondleggers en communistische leiders van Jekaterinburg, het plein van de revolutie en het plein van 

  de Red Army. Je hebt een prachtig uitzicht vanaf de 'heuvel van Hemelvaart'. Kortom tijdens deze 3 uur durende excursie ontdek je de veelzijdigheid van Jekaterinburg.

  € 19,- p.p. (periode: 16-03-2018 tot 15-10-2018)

  (prijs op basis van 4 personen)

  Inclusief: Engelssprekende gids, entreegelden

  OF

  rusland-jekaterinburg-kloostervijver Optionele excursie Romanovs & Eurazië

   Even een moment om stil te staan bij de tragedie rondom de moord van de Romanov familie. Met een bezoek aan het klooster opgedragen aan de vermoorde familie herleeft een stukje geschiedenis. Op deze plek zijn de lichamen van de overleden familie in een oude mijnschacht, Ganina Yama, verborgen geweest. Vandaag de dag is deze plek een bekend Russisch Orthodox pelgrimsoord. Naast het bezoek aan het klooster bezoek je ook de zeven houten kerkjes, elk gemaakt voor één lid van de familie en elk toegewijd aan een Russische heilige.

  Je laat het klooster achter je en zet koers naar de Eurazie grens. Daar aangekomen zie je een obelisk die deze grens symboliseert, hier weet je dat je met het ene been in Europa staat en het andere been in Azië. Deze bijzondere ervaring wordt dan ook gevierd met een glas Russische bubbels.

  €62,- p.p. (prijs op basis van 4 personen)

  Inclusief: Engelssprekende gids, vervoer, glaasje bubbels

   

   2 oktober 2018  Transfer naar het station voor vertrek naar Moskou. Het treinschema:   23.14 uur vertrek Jekaterinburg trein nr.69
  3 oktober 2018  Verblijf in de trein.
  4 oktober 2018

   04.11 uur aankomst Moskou Transfer naar het hotel.  Verblijf in Hotel Maxima Zarya op basis van logies.

  MoskouIn één dag begeleidt de Engelssprekende gids je langs de absolute hoogtepunten van de Russische hoofdstad. Maak kennis met het beroemde Rode Plein. Vanaf het plein zie je het Kremlin, de Basilius-kathedraal met de typische kleurrijke uienkoepels, het Historisch Museum en het schitterende warenhuis GUM.

  De gids vertelt je uitgebreid over de historie en het huidige leven in Moskou. Een bezoek aan de mooiste metrostations en een boottocht over de Moskou Rivier maken deze excursiedag compleet (het is mogelijk dat de boottocht in verband met de kou wordt vervangen door een bezoek aan een museum).

  Vanwege de verkeersdrukte in Moskou wordt deze excursie per metro uitgevoerd. De metrostations in Moskou zijn een musea op zich.

  Wil je graag het Kremlin van binnen bekijken? Dat kan. Vraag je reisspecialist naar de mogelijkheden.

  € 75,- p.p. (prijs op basis van 4 personen,  Inclusief: Engelssprekende gids, openbaar vervoer, entreegelden

  5 oktober 2018  Vlucht  Moskou of verlenging Moskou 

  restaurantwagenREISSOM € 1375,-   Toeslag 1e klasse € 675,- gehele reis

  1e klasse2e klasseKosten treinreis  Rossiy trein (inclusief 2 stops in  Irkutsk en in Yekaterinburg, inclusief overnachtingen  (in 4 persoons coupe - excl. excursies, maaltijden, visakosten)

  TOESLAGEN 2-PERSOONSCOUPÉ
  1E KLAS 2-PERSOONSCOUPÉ OF 2E KLAS 4-PERSOONSCOUPÉ VOOR 2 PERSOONSGEBRUIK
   (OP BASIS VAN BESCHIKBAARHEID)

  Vladivostok - Irkutsk   € 249,- p.p.
  Irkutsk - Jekaterinburg   € 273,- p.p.
  Jekaterinburg - Moskou € 149,- p.p.

  De prijzen hier genoemd is om enig idee te geven waar u rekening mee moet houden bij deze reis. De kosten van de tussenstops zijn mede afhankelijk van de gekozen accomodatie budget, midden klasse of luxe.

  3e klasse3e klasse Kosten treinreis  Express trein (inclusief 2 stops in  Irkutsk en in Yekaterinburg,

   

  Verlenging / Tussenstop Krasnojarsk 

  krasnojarsk-stolbyDeze stad is niet vergelijkbaar met andere Siberische steden, waar de meeste steden vlak zijn, bevindt Krasnojarsk zich in een heuvelachtig gebied. Het is dan ook zeker een bezoek waard voor de echte natuurliefhebbers.

  Het Stolby National Park is een hoogtepunt met de vele rotsformaties die boven de bossen van het natuurreservaat uitsteken.
  Wil je een adembenemend uitzicht over dit National Park, neem dan plaats in de skilift naar de top van de berg.

  Tevens is het een aanrader om Krasnojarsk vanaf het water te ontdekken met een boottocht over de Yenisey rivier.

  Prijzen

  • Budgetverlenging (verblijf in een homestay, mogelijk van eind mei t/m eind september) € 99,- p.p.*
  • Standaardverlenging (verblijf in een 3* hotel) € 149,- p.p.*
  • Comfortverlenging (verblijf in een 4* hotel) € 199,- p.p.*

  Let op deze verlenging kan men doen i.p.v. bovenstaannde of als extra, maar dat betekent ook extra toeslagen op de treinreis en eventueel meer dagen. 

   

Bijzonderheden

Visum voor China

Men heeft voor deze reis een visum voor China nodig, deze kan vanaf  maximaal 90 dagen voor de aankomst datum worden aangevraagd.  
Beter is een 2 maanden van te voren aan te vragen.Dit kan niet meer bij de Chinese Ambassade in Den Haag, maar je wordt tegenwoordig doorverwezen naar het China Visa Application Service Center (CVASC). Deze bevindt zich ook in Den Haag.  Zelf heb ik goede ervaringen met de ANWB, dat gaat via CIBT kost je wel wat extra kosten maar hoef je niet twee keer naar Den Haag te reizen. De aanvraag duurt ongeveer 10 werkdagen.

www.visumdienst.com

 Voor een toeristenvisum, moet je altijd de volgende documenten opsturen:

 1. Volledig ingevuld formulieren downloadbaar via de ANWB
 2. Een Nederlands paspoort dat nog minstens zes maanden geldig is na de datum van de aanvraag, of een paspoort van een ander land met een Nederlandse verblijfsvergunning.
 3. Kopie van de pagina van je paspoort waarop je foto en de bladzijde er naast (LET OP niets mag onzichtbaar woren gemaakt)
 4. Recente paspoortfoto van 48 bij 33 millimeter. 
  - De foto moet een spierwitte achtergrond hebben.;
  - Bijna alle pasfoto's van brildragenden worden geweigerd. Alleen een zeer licht montuur is toegestaan, bij voorkeur ontvangen we een foto zonder bril;
  - Als de persoon op de foto witte kleding draagt wordt de foto afgekeurd.
 5. Engelstalig reisschema van deze wandelreis van dag tot dag, deze ontvangen alle deelnemers tijdig van mij
 6. Uitdraai van de vliegtickets
 7. Bevestiging van de hotel overnachtingen
 8. Aantoonbare financiële zekerheid als men geen baan heeft.
 9. Een uitnodigingsbrief van de organisatie, deze krijgen we na inschrijving

 

Reisomschrijving en inschrijven

Omschrijving  Prijs 
 Wandelreis   incl.. vliegtickets ,vervoer in China, overnachtingen incl. ontbijt en diner en de lunchen tijdens de excursies, Nederlandse begeleiding, Engelstalig gids, entreegelden van de genoemde   excursies. inschrijfgeld Walking festival voor de 30 en 20 km, fooien   tour gidsen en chauffeurs. (excl. visumkosten China ca. 120,-,  consumpties, andere fooien)  € 1525,00
 Verlenging Xian - Chengdu  €   750,00

 Verlenging Vladivostok (overnachten bij Russische wandelvrienden, indien mogelijk)
 *** exclusief excursies en visakosten indien in hotel ca € 100,- extra

 €   395,00 / € 545,- ***
excursies totaal  ca.€ 150,- p.p.
 1 persoonskamer toeslag op aanvraag  
 Fooien hotel zijn niet inclusief
 Standaard fooien zijn: Hotel  Bellboy/kamermeisje: RMB   5-RMB 10 (ca. 1,20) per kamer elke keer/dag
 

Inschrijven* Deze prijs is geschat aan de hand van vliegticket op 26 augustus 2014.

De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers.

Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 2000,- over te maken op bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding China reis. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.

Meld je aan

 

"A Smile is the Same in Every Language"  "Leef nu morgen kan het misschien niet meer"

Deze website is door mij de grootste zorg samengesteld, desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud ervan. 

Booking.com

Nieuws

 • Xinyang Mountains Walking Festival

  Ontvangst in Xinyang Op het perron staat een compleet welkomstcomite te wa...

  Lees meer
 • Internationaal Wandelforum te Suining in China

  Internationaal Wandelforum te Suining in China

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Daelenbroek 32
6002 VN Weert

+31 (0)6 52 78 88 06