Nieuws

 • Nieuwsbrief 2018 Asia Care Foundation

  De nieuwsbrief van de Asia Care Foundation is begin januari uitgekomen. Deze...

  Lees meer
 • Reunie, info- en contactdag Baarn

  BAARN - LAGE VUURSCHE - HOLLANDSCHE RADING ...

  Lees meer
Meer nieuws

Wandelend diner Hollandse Rading

Sale

Reunië en info- Contactdag vanuit Baarn Hollandse Rading 

Café Moeke Hollandsche Rading Tel. 035-5771830

Datum Vrijdag 8 juni 2018  LET OP maximaal 30 personen 

 FOTO'S CONTACTDAG

PROGRAMMA (onder voorbehoud)

BAARN - LAGE VUURSCHE-HOLLANDSCHE RADING of HILVERSUM 

Na al verschillende malen vanuit Oosterbeek  3 maal, Vessem en Den Bosch deze dag georganiseerd te hebben, misschien leuk eens weer een andere locatie op te zoeken. Nu is dit niet geheel waar, want Baarn is al eerder een startlocatie geweest van een wandelend diner, bij een rëunie van een van mijn wandelreizen. Echter wel in een andere opzet.

Doordat het niet mogelijk is om te beginnen in Baarn ben ik nu de mogelijkheid aan bekijken om vanuit Hollandse Rading te starten. Dit heeft waarschijnlijk wel de mogelijkheid om ook Paleis Soestdijk te bezoeken, omdat deze dan halverweg de route zal liggen. Maar ik moet het geheel nog uitwerken en ben ook afhankelijk van de mogelijkheden welke ik met de horeca kan afspreken. Dus datum staat vast maar de totale invulling van het programma nog niet.heide De Stulp

Tijdens deze contactdag en informatiedag van TT wandelreizen maken we een wandeling van ca 15 tot 20 kilometer in de omgeving van Baarn via de Lage Vuursche en Hollandsch Rading. 
Deze rondwandeling in de buurt van Baarn zal ik zelf  begin mei verkennen en  en verder uitwerken. Deze wandeling maken we gezamenlijk. zodat men tijdens de wandeling al met elkaar kan kennismaken en ervaringen kunt uitwisselen.

Onderweg gebruiken we de gangen van een diner. ( c.q. een andere samenstelling, omdat ik deze afspraken nog moet maken, niet elk restaurant wilt b.v. alleen maar een nagerecht serveren. Maar meestal lukt het me wel er zijn meer restaurants in dit gebied.) 

Hierbij zal gebruik gemaakt worden van enkele bestaande  wandelroutes aangevuld door een eigen invulling. We doen ieder geval Paleis Soestdijk aan, maar de rest van programma zal nog uitgewerkt moeten worden. Helaas lukt het niet om ook een bezoek aan het paleis de wandeling te plannen. Want zowel het Paleis Soestdijk als Kasteel Groeneveld sluit om 17.00 uur en de openingstijden liggen ook bij 10/11 uur. Dus we hebben dan maar 6 uur voor 15 km te wandelen en ook nog te dineren. Voor Soestdijk moet je toch wel 1,5 uur voor uittrekken om die te bezichtigen. Maar ondanks dit zal het best een mooie wandeldag worden.

De wandeling gaat over veel geheel onverharde  paden, dus denk aan de wandelschoenen.

Wandeling totaal 15/20 kilometer

Special voor de deelnemers van mijn wandelreizen een reunie en kennismakingsdag.

Theehuis 't Hooge ErfVoorlopig programma

Vanaf Café Moeke Hollandsche Rading, www.cafemoeke.nl 035-5771830 zullen we onze wandeling beginnen  en vandaar uit wandelen we naar een herrinineringsplaats van mij.

Buiten inde KuilMidden in de bossen ligt Buiten in de Kuil, op deze plek van buiten vroeger ‘de hut van ome Jan’.  Dit was een begrip tot in de wijde omtrek. de voormalige scheepskok stond hier zelf dagelijks voor zijn gasten klaar. oké, het was enigszins  gedateerd, maar het 2e kopje koffie was gratis,  Tijdens een vorig Wandeld Diner van een reunië van een wandelreis hebben we hier onze soep gegeten. In plastic soepkommen maar het smaakte uitsteken.

Nu is het een en ander wel veranderd, het is nu een echte horeacauitspanning geworden. Toch eens kijken of er nog iets van de vroeger sfeer te proeven is.

Dan hebben we weer een wandeling van een uur voor de boeg om bij Paleis Soestdijk te komen. Hier zullen we een tijd van 1,5 uur in plannen om het Paleis en de tuinen te bezoeken.  Dit paleis wat jarenlang toch een beeld voor ons op Koninginnedag vormde. Waar duizenden Nederlanders onze Koningin een bloemhulde gaven. Waar vele voor de televisie gekluisterd naar zaten te kijken.

Paleis SoestdijkHierna wandelen we naar kasteel Groeneveld, waar we wederom een stop hebben en iets zullen gebruiken.Kasteel Groeneveld  Vandaar wandelen richting het Theehuis De Hooge Erf ons volgende doel van deze dag, natuurlijk doen we dit via mooie bospaden , waarbij we eerst de kronkelende beek van het kasteel volgen.

Het Theehuis 't Hooge Erf  ligt midden in de lommerrijke Vuursche Bossen, bereiken we na een uurtje wandelen. Tijd voor een nieuwe tussenstop.

Als we ook deze rustplaats weer verlaten hebben we weer een  ruim half uur wandelen voor de boeg om de volgende tussenstop Restaurant De Bosrand te bereiken.Hier hebben we een iets langere stop om rustig te genieten van onze volgende gang. Restaurant De Bosrand 

Het is van hier nog een half uurtje wandelen om weer terug te komen waar we zijn begonnen het Eetcafé De Generaal. Hier hoop ik deze dag af te sluiten met nog de gelegenheid om gewoon gezellig nog even na te praten en eventuele ervaringen uit te wisselen of vragen te beantwoorden.

De prijs voor deze hele dag zal € 70,00 bedragen per persoon. 
Voor wandelaars, die zich al hebben in geschreven voor een aankomende wandelreis krijgen een korting van € 25,00. Ook deelnemers van mijn wandelreizen in 2017 en 2018 krijgen nog deze korting, omdat ik in 2017 niet in de gelegenheid was een contactdag te organiseren.  
Bankrekening  NL79 INGB 0003 732 710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert met vermelding Infodag en welke reis je mee bent geweest of gaat.

Mochten er op de dag zelf deelnemers zich aanmelden voor een komende wandelreis, wordt een korting van € 25,00 op hun de reissom in mindering gebracht. Echter, alleen als er nog ruimte is kunnen nog niet aangemelde wandelaars aan een van mijn wandelreizen deelnemen aan deze dag.

Ik heb belangstellling voor de Contactdag in Baarn maar wil meer info

Aanmelden Infodag

Booking.com

 

Nieuws

 • Nieuwsbrief 2018 Asia Care Foundation

  De nieuwsbrief van de Asia Care Foundation is begin januari uitgekomen. Deze...

  Lees meer
 • Reunie, info- en contactdag Baarn

  BAARN - LAGE VUURSCHE - HOLLANDSCHE RADING ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Daelenbroek 32
6002 VN Weert

+31 (0)6 52 78 88 06