Nieuws

 • 1e dag van de International Waendel Walk Wellingborough

  WAT KAN IK ZEGGEN ? MOOI, MOOI, MOOI deze 1e dag van de International Waen...

  Lees meer
 • Pelgrimsdag Pelgrimshoeve Kafarnaum te Vessem

  Het was een prachtige dag vandaag! Voor het eerst dit jaar steeg de temperatu...

  Lees meer
Meer nieuws

Coast to Coast

WANDELREIS COAST TO COAST

Datum :  1 t/m 19 september 2023 (19 daagse) ( Nog plaats vrij voor 1 vrouw en 1 man)

Reis mee door het prachtige Engeland over de Coast to Coast route! Deze adembenemende route omvat talloze voetpaden, ruiterpaden, wegen en andere doorgangsrechten die het land doorkruisen van St Bees in Cumbria tot Robin Hood's Bay in North Yorkshire.

Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. De wandelroute is ontworpen door de legendarische Alfred Wainwright en biedt uitdagende gedeeltes die je zullen testen, maar met een goede conditie is het voor de meeste mensen goed te doen.

Het is een reis die je laat genieten van de prachtige natuur, de rijke cultuur en geschiedenis van Engeland en je tegelijkertijd fysiek en mentaal uitdaagt. Deze wandelreis is voor de echte avonturier en biedt een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven. Het is een reis die je niet mag missen en die je zal belonen met onvergetelijke herinneringen!

Na zeven jaar opnieuw op mijn programma gezet. Het is een populaire wandelroute en was zeker niet makkelijk voldoende overnachtingmogelijkheden te vinden voor een groep, maar het is gelukt
De Coast to Coast is erg druk en met name in het Lake District kan het erg moeilijk zijn om accommodatie te vinden.
In het verleden gebruikten we de YHA Hostels maar dat was vaak moeilijk om op een plaats onder gebracht te kunnen worden.

Met de berekening van de kosten ben ik voorlopig uitgegaan van hotel overnachtingen op 2 pers kamers met ontbijt.
Ditmaal wil ik gebruikmaken van hotels de een keer wat eenvoudiger als de andere keer.


Maar inclusief ontbijt.  Maar als ik door tijdige inschrijving weet wat ik moet reserveren zal het ook voor volgend jaar zeker wel lukken. Hoop dat ze ook aan onze eisen voldoen.
Ik zal een aantal wandelgidsen/kaarten bij me hebben, die gebruikt kunnen worden.
De Coast to Coast heeft geen eigen markeringen, maakt gebruikt van andere wandelpaden. Wel is er een C2C of Coast to Coast toegevoegd.

.Het Verenigd Koninkrijk (VK) hoort niet meer bij de Europese Unie (EU). Er gelden andere regels voor reis en verblijf in het VK. 

Reis en verblijf in het VK voor Nederlanders

Paspoort nodig als u naar het VK reist

Sinds 1 oktober 2021 kunt u alleen met een paspoort naar het VK reizen. Een identiteitskaart (ID-kaart) is dan niet meer geldig.

U kunt de Britse grens oversteken met een geldig paspoort dat geldig moet zijn voor de hele tijd dat u in het VK bent 

Vrijdag 1 september 2023

Ferry naar Newcastle

Zaterdag 2 september 2023

Saint Bees - Ennerdal Bridge 22 km

Stel je voor dat je aan het wandelen bent langs de adembenemende kliffen van de Ierse Zee, met de golven die krachtig tegen de rotsen slaan en duizenden zeevogels die om je heen vliegen. Het is een spectaculair gezicht dat je nog lang bij zal blijven. Je voelt de wind door je haren waaien en ruikt de zilte zeelucht. Onderweg maak je foto's van het prachtige landschap en doop je je schoenen in het water van de Ierse Zee om het moment vast te leggen.

Als je verder wandelt, kom je langs het schilderachtige plaatsje Sandwith, waar je een korte stop maakt om de omgeving te verkennen en even tot rust te komen. Vervolgens ga je verder naar Cleator, waar je vlakbij zult overnachten en geniet van de rustieke charme van dit pittoreske dorpje.

Maar voordat je je hoofd te ruste legt, zet je je tocht voort naar Ennerdale Bridge. Hier wacht je de eerste echte uitdaging van de dag: een stevige klim naar Dent, die je uitzicht geeft op een adembenemend panoramisch uitzicht over de omgeving. Daarna ga je weer naar beneden om verder te wandelen naar Ennerdale Bridge, terwijl je geniet van de prachtige natuur en de frisse lucht inademt. Kortom, deze wandeling is een onvergetelijk avontuur waarbij je de schoonheid van de Ierse kust ontdekt en jezelf uitdaagt om je grenzen te verleggen.

Overnachting: Summergrove Halls te Whitehaven

 

Zondag 3 september 2023

Ennerdal Bridge - Borrowdale 24 km

V

Stap met ons mee in het adembenemende landschap van Ennerdale Bridge, waar de rustige asfaltweg ons leidt naar een paradijselijk stuwmeer, Ennerdale Water. Hier maken we een korte koffiepauze en pakken we onze boterhammen en drankjes om ons voor te bereiden op de lange wandeling die voor ons ligt. Langs de kronkelige paden van de rivier Liza, klimmen we gestaag omhoog, terwijl we genieten van de ongerepte schoonheid van het dal om ons heen.

Terwijl we langs de YHA Black Sail lopen, besluiten we om niet het gebaande pad te volgen, maar een minder begaanbaar pad omhoog naar de Gery Knotss te nemen. Hier worden we beloond met een panoramisch uitzicht over de omliggende bergen, terwijl we onze ademhaling herstellen en onze energie herladen. Eenmaal boven vervolgen we onze tocht over de oude bedding van een mijnbouwbaan, voordat we afdalen naar de Honister Slate Mine op de Pass.

Terwijl we ons pad vervolgen langs Seatoller, worden we getrakteerd op de meest spectaculaire uitzichten van de reis. Hier nemen we de tijd om ons te laten opnemen door de ongerepte schoonheid van het landschap, terwijl we ons pad volgen naar de YHA Jeugdherberg Longthwaite.

En kunnen genieten en blikken we terug op een dag vol avontuur en verkenning in de adembenemende wildernis van Ennerdale Bridge.
Overnachting : Woodside Bed and Breakfast Keswick (2 nachten)

Maandag 4 september 2023

Borrowdale - Grasmere  14 km

Vanuit het pittoreske Rosthwaite baant het heldere riviertje Greenup Gill zich een weg door de weelderige groene heuvels. Maar dan begint het echte avontuur: we moeten flink klimmen om de eerste col van de dag, de indrukwekkende Greenup Edge, te bereiken. Met onze blik op de top gericht, zetten we vastberaden onze voeten op het pad dat ons leidt naar een onvergetelijke ervaring.

Eenmaal over de top van de Greenup Edge, moeten we onze aandacht scherp houden om het juiste pad te volgen langs het schilderachtige stroompje Far Easedale. Hoewel de verleiding groot is om de alternatieve route over Calf Grag, Gibson Knott en de Helm Grag te nemen, weten we dat het pad langs de beek ons naar nieuwe hoogten zal brengen.

En dan, na kilometers van wandelen over klinker- en asfaltwegen, ontvouwt zich een spectaculair uitzicht aan onze linkerhand: de Youth Hostel Association van Grasmere. Dit charmante dorpje staat bekend om zijn beroemde gemberbrood en is een ideale plek om even op adem te komen en de bezienswaardigheden te bewonderen.

Met onze voeten nog moe van het klimmen, kijken we uit naar wat de rest van onze reis ons zal brengen. Maar één ding is zeker: de schoonheid van het Engelse Lake District zal ons blijven verbazen en inspireren.


Overnachting : Woodside Bed and Breakfast  Keswick (2 nachten)

Dinsdag 5 september 2023

Grasmere - Pattersdale  13 km

Stel je voor dat je wakker wordt in een knusse cottage in het pittoreske Grasmere, omgeven door glooiende heuvels en kabbelende beekjes. Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een wandeling door het dorp, waar je kunt genieten van de sfeervolle huisjes en gezellige cafés.

Maar dan begint het avontuur pas echt. Je trekt je wandelschoenen aan en gaat op pad richting de Grisedale Tarn, een prachtig bergmeer dat hoog in de heuvels ligt. De klim is steil, maar je wordt beloond met adembenemende uitzichten op de omringende bergen en het glinsterende water van het meer.

Na een welverdiende pauze bij de Grisedale Tarn, waar je kunt genieten van een picknick met uitzicht, begint de afdaling. Langzaam maar zeker daal je af door het dal, terwijl je omringd wordt door groene weides en kleurrijke bloemen. Als het helder is, kun je zelfs de bergen aan de horizon zien liggen.

Het voelt alsof je de wereld even achter je laat en helemaal opgaat in de rust en schoonheid van de natuur om je heen. En als je uiteindelijk terugkeert naar Grasmere, voel je je voldaan en energiek, klaar voor nieuwe avonturen.
Overnachting : The White House Guest House Penrith 2 nachten

Woensdag 6 september 2023

Pattersdale - Burnbanks  22,5 km

het zonnetje schijnt en de lucht is helderblauw. Je wandelt over een pad dat omringd wordt door kleurrijke bloemen die de groene graslanden versieren. Het is een rustige dag geweest gisteren, maar vandaag staat er iets groots op de planning. In de verte zie je de hoogste top van de Coast to Coast, de Kidsty Pike, die 780 meter boven je uitsteekt. Je begint aan de beklimming en voelt de spanning en adrenaline door je aderen stromen.

Onderweg kom je geen pub of andere mogelijkheden tegen, maar dat deert niet. Je geniet van het schitterende uitzicht dat je steeds hogerop krijgt. Wanneer je de top bereikt hebt, ben je beloond met een adembenemend uitzicht over de omgeving. Je ziet de uitgestrekte weilanden en het glinsterende Haweswater Reservoir bij Burnsbanks. Het is de perfecte plek voor een picknick.

Na de picknick vervolg je de wandelroute over een weiland en moerasgebied. Schapen grazen vredig om je heen en je moet af en toe een overstapje maken of over een muurtje klimmen om verder te kunnen wandelen. Uiteindelijk bereik je een oude, vervallen abdij van Shap. Het voelt alsof je teruggaat in de tijd en je kunt je goed voorstellen hoe het hier vroeger geweest moet zijn.

Het laatste stukje van de wandeling gaat over een rustige asfaltweg richting Shap. Je neemt de tijd om nog even na te genieten van alle mooie indrukken die je vandaag hebt opgedaan. Wat een geweldige dag was dit!
Overnachting : The White House Guest House Penrith 2 nachten                                            

Donderdag 7 september 2023 

Burnbank - Orton ca. 20 km

Deze dag passeren net de eerste autoweg van de reis, de M6. We wandelen over een prachtig glooiend terrein, waar je omringd wordt door groene weides, grazende schapen en indrukwekkende afgravingen. Je voelt de frisse lucht in je longen en de zon op je gezicht terwijl je verder gaat op de weg die voor je ligt.

Na het gehucht Oddendal kom je aan bij een ongerept gebied van landerijen en moerasgebieden, waar je 16 kilometer lang de schoonheid van de natuur kunt bewonderen. De stilte van de omgeving is bijna oorverdovend en je kunt jezelf niet helpen om je te verwonderen over de prachtige kleuren en de geuren van de omringende natuur.

Uiteindelijk kom je aan in het charmante dorpje Orton, waar je een onvergetelijke stop kunt maken bij een ambachtelijk chocoladefabriekje. Hier kun je genieten van een overheerlijke kop koffie of een verfrissend ijsje terwijl je kijkt hoe de chocolatiers hun creaties maken. Het is een ervaring die je zeker niet wilt missen tijdens je reis en waar je nog vaak aan terug zult denken.

Overnachting: Black Bull Hotel te Kirby Stephen (3 nachten)

Vrijdag 8 september 2023

Orton - Kirkby Stephan  12 km ( de afstand zal met de dag er voor verdeeld worden)

Je wandelt door het adembenemende landschap van Orton, terwijl je uitkijkt op de glooiende heuvels en het zachte gefluister van de wind hoort. Na een paar kilometer op de route te hebben gelopen, buigt het pad af en leidt je langs een kronkelend paadje, om zo een stukje asfaltweg te vermijden. Terwijl je verder wandelt, zie je de prachtige Sunbiggin Farm opdoemen in de verte, een boerderij die een gevoel van rust en sereniteit uitstraalt.

Maar je avontuur is nog lang niet voorbij, want na de boerderij duik je weer het ruige en weelderige moerasgebied van Ravenstonedale Moor in. Hier, omringd door de wildernis en de uitgestrektheid van de natuur, voel je je als herboren. Het geluid van kabbelende beekjes en het gekwetter van vogels is het enige wat je hoort terwijl je door het moeras trekt, met Kirby Stephen in de verte als jouw eindbestemming.

En na een tijdje zie je het stadje eindelijk opdoemen aan de horizon, een prachtige mix van oude charme en moderne levendigheid. De reis is misschien nog niet voorbij, maar je bent alvast getuige geweest van de wonderen van de natuur en hebt een gevoel van vrijheid en voldoening ervaren dat je nog lang bij zal blijven.

Overnachting: Black Bull Hotel te Kirby Stephen (3 nachten)

Zaterdag 9 september 2023

Kirkby Stephan - Keld 19 km

Vandaag wandelen naar het mysterieuze en kwetsbare moerasgebied! Dit gebied is een waar juweeltje van de natuur en vereist onze uiterste voorzichtigheid tijdens het verkennen ervan. Afhankelijk van de tijd van het jaar zullen we een aparte route moeten volgen, om het meest te kunnen genieten van de betoverende schoonheid van het gebied.

Het is belangrijk om te weten dat we hier ver van de bewoonde wereld zijn en dat de enige menselijke nederzetting in de buurt de boerderij Ravenseat is. Deze boerderij wordt omringd door ongerepte natuur en biedt ons een unieke blik op het leven in harmonie met de natuur. We kunnen hier zelfs enkele dieren zien die vrij rondlopen, zoals schapen en koeien.

Na het verkennen van Ravenseat zullen we verder afdalen naar het prachtige Swaledale. Hier vinden we een oude plaats genaamd Keld, gesticht door de Noormannen. De gebouwen in Keld zijn voornamelijk uit de 19e eeuw en ademen een rijke geschiedenis uit. Bovendien vinden we hier ook twee Methodistische Kapellen, die ons inzicht geven in de religieuze geschiedenis van deze plaats.

Overnachting: Black Bull Hotel te Kirby Stephen (3 nachten)

Zondag 10 september 2023

Keld - Reeth  20 km

Stap in de magische wereld van Swaledale en ontdek een van de mooiste en meest afwisselende routes van de Coast to Coast. Adembenemende watervallen en weelderige bloemen zullen je betoveren terwijl je langs het dal van de Swale wandelt.

Terwijl je verder gaat, kom je langs het pittoreske gehucht Ivelet en bereik je uiteindelijk Gunnerside. Vergeet niet om hier achter het café en voor het toiletgebouw linksaf te slaan, en volg de speciale footpaths zo dicht mogelijk langs de Swale.

De route leidt je naar het charmante plaatsje Reeth, waar je kunt ontspannen op een prachtig grasplein en genieten van de gezellige sfeer. Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van Swaledale en geniet van een onvergetelijke wandelervaring!
Overnachting : Black Bull Hotel te Reeth

Maandag 11 september 2023

Reeth – Richmond   18 km

Laat me je meenemen op een betoverende reis door het pittoreske dal van de Swale, waar we langs kronkelige paden lopen om Marrick te bereiken, een afgelegen boerengehucht in de Yorkshire Dales. Hoewel er niet veel te beleven valt in dit slaperige dorpje, heeft het een fascinerende geschiedenis als voormalig mijnbouwdorp in de 16e eeuw. De nabijgelegen Marrick Smelt Mills, die de best bewaarde Engelse loodertshaarden hebben, zijn een must-see voor geschiedenisliefhebbers.

Terwijl we verder wandelen door de glooiende velden en door het rustgevende bos van Whitciff Wood, kunnen we genieten van de prachtige landschappen en de schilderachtige muurtjes die de percelen afscheidingen geven. Uiteindelijk komen we aan in Richmond, een charmante stad die de bakermat is van vele andere Richmond's over de hele wereld. Met haar indrukwekkende kasteel, Oude Trinity Kerk en musea, biedt deze stad tal van historische bezienswaardigheden om te ontdekken. Bovendien is er een scala aan eetgelegenheden, winkels en andere attracties die de moeite waard zijn om te verkennen. Richmond is de perfecte plek voor een onvergetelijke dagtrip.

Overnachting: The Buck Inn te Richmond

Dinsdag 12 september 2023

Richmond - Danby Wiskey 21 km

We verlaten Richmond over de Richmond brug om een pad langs de rivier Swale te volgen. Bij Brompton-on-Swale komen we langs een paarden racecource. Net daarvoor passeren we een oude spoorbrug. Waarna we aan de andere kant van de Swale wandelen. In Bolton-on-Swale is een aardige kerk waar men voor de wandelaars ook gekoelde limonade verkoopt. Een korte rondgang over het kerkhof is ook aan te bevelen. Oude grafzerken staat schots en scheef. Let op hierna kan

men op twee wijze verder wandelen Bij Ellerton Hill kan men kiezen om over asfaltwegen de bewegwijzerde route naar Danby Wiske te wandelen (kortere en sneller). Maar mooiere is het oude tracé door de weilanden naar Kiplin Hall, daar moet je ook een stukje van 1 km langs de B6271. Maar daarna gaat over paden door de weilanden naar Danby Wiske.

Overnachting: The Village Inn te Northallerton (2 overnachtingen)

Woensdag 13 september 2023

Danby Wiske - Ingleby Cross -Bushy Wood 20 km*

De wandelroute begint rustig en ontspannen, langs idyllische weilanden en openbare paden waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op het omliggende landschap. Maar zodra je de drukke snelwegen oversteekt, verandert het landschap dramatisch en begint de echte uitdaging van de wandeling. De weg leidt je omhoog naar de Swinestye Hill, waar je kunt genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht over de omgeving.

Terwijl je verder wandelt, sluit de beroemde Cleveland Way-route zich bij je aan, waardoor je kunt genieten van nog meer spectaculaire uitzichten. Als je besluit om rechtdoor te gaan, kom je aan in het charmante stadje Osmotherley, waar je kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Maar als je nog wat verder wandelt, passeer je een Telecom-mast en bereik je een asfaltweg bij een hek. Hier is het eindpunt van deze dag, na een inspirerende wandeling van 20 km.

Overnachting: The Village Inn te Northallerton (2 overnachtingen)

Donderdag 14 september 2023

Bushy Wood - Blakey Ridge 24 km

We beginnen weer waar we de dag voor geeindigd zijn. Een avontuurlijke wandeling door het prachtige landschap van Engeland. We starten onze tocht waar we gisteren zijn geëindigd en vervolgen onze weg. Na een paar kilometer komen we een schilderachtig café tegen, gelegen aan een rustige asfaltweg. We pauzeren even om op adem te komen en te genieten van een verfrissend drankje voordat we verder gaan.

Na nog eens 4,5 km lopen komen we aan bij de B1257. Vanaf hier begint de uitdaging echt! We gaan klimmen naar Round Hill, een spectaculaire hoogvlakte met uitzicht op de omringende heuvels. Maar dat is nog niet alles, we gaan de oude bedding van de Rosedale Railway volgen, dwars door een uitgestrekt heide- en moorgebied.

Terwijl we door dit prachtige en verlaten landschap wandelen, voel je de rust en de stilte om je heen. En dan, midden in deze onbewoonde wildernis, bereiken we onze bestemming: de Lion Inn, een pittoreske herberg waar we kunnen genieten van een warme maaltijd en een gezellige avond. Klinkt dat niet als een fantastisch avontuur? Laten we onze rugzak pakken en op pad gaan!

Overnachting : Arncliffe Arms te Glaisdale (4 nachten)

Vrijdag 15 september 2023 

Blakey Ridge - Glaisdale  19 km

We wandelen door de prachtige natuur van Rosedale. Terwijl we verder gaan over de Rosedale railway, kunnen we het kalme stromen van het riviertje de Seven in het lager gelegen dal horen. We wandelen verder en omarmen de groene bosjes die ons omringen. Na enige tijd bereiken we de hoger gelegen heidevlakten, waar we kunnen genieten van een adembenemend uitzicht. Hier nemen we een korte pauze en vervolgen onze wandeling over rustige asfaltwegen. We maken een doorsteek dwars door de heide en komen bij Trough House, waar we het asfalt verlaten. We wandelen over het Glaisdale Moor en genieten van de schoonheid van het landschap en de prachtige uitzichten op de Noordzee. Het lijkt wel alsof de zee binnen handbereik ligt! Kortom, deze wandeling is een ware traktatie voor de zintuigen en een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Overnachting : Arncliffe Arms te Glaisdale (4 nachten)

Zaterdag 16 september 2023  

Glaisdale - Egton Bridge  - Grosmont  14 km

In het prachtige Egton Bridge zijn er nog steeds adembenemende uitgestrekte heidevelden te vinden. Maar dat is niet alles wat deze plek te bieden heeft. Als je geluk hebt, kun je hier namelijk een stoomtrein zien voorbijrijden! Grosmont, een nabijgelegen dorp, is namelijk een plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Hier rijden oude stoomtreinen nog altijd dwars door het betoverende North York Nationaal Park, over uitgestrekte hoogveengebieden en door kronkelende dalen, om uiteindelijk in het charmante Pickering te belanden, dat ruim 30 kilometer verderop ligt. Als je hierheen gaat, kun je niet alleen genieten van deze bijzondere treinrit, maar kun je ook een kijkje nemen bij het station en de locomotieven.
Overnachting : Arncliffe Arms te Glaisdale (4 nachten)

Zondag 17 september 2023

Grosmont - Littlebeck 16 km

Een prachtige wandeling door het adembenemende dal van de rivier de Esk. Terwijl we langzaam onze weg vervolgen, omgeven door groene velden met karakteristieke stapelmuurtjes, begint het dal zich voor ons te ontvouwen. We laten het kalme water van de rivier achter ons en trekken verder omhoog, de heuvels op, naar een uitgestrekt hoogveenlandschap dat op ons wacht.

Terwijl we ons een weg banen door het ruige terrein, worden we omringd door de weidse heidevelden en vrij rondlopende schapen die ons vergezellen op onze reis. De lucht is helder en fris en de natuur om ons heen lijkt bijna te ademen met een eigen leven en energie.

Met elke stap die we zetten, voelen we ons meer verbonden met de natuur om ons heen en worden we steeds meer betoverd door de ruwe, ongerepte schoonheid van dit prachtige landschap. Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, deze wandeling door het dal van de rivier de Esk zal je hart veroveren en je geest verjongen.

Overnachting : Arncliffe Arms te Glaisdale (4 nachten)

Maandag 18 september 2023

Littlebeck - Robins Hood Bay  10 km  

Het is een prachtige ochtend en je maakt je klaar voor de laatste etappe van je wandeling om de Noordzee te bereiken. Het vooruitzicht om de zee te zien en je prestatie te voltooien, geeft je een gevoel van opwinding en trots. Je hebt zo hard gewerkt om hier te komen en het is allemaal de moeite waard geweest. Na het bereiken van je doel ontvang je een mooie oorkonde als bewijs van je prestatie, wat je een gevoel van voldoening geeft.

Maar de dag is nog niet voorbij. Je maakt je klaar voor de volgende stap van je avontuur, namelijk de rit naar de ferry terug naar Nederland. Je kijkt uit naar de reis en de mogelijkheid om te ontspannen en te reflecteren op de prachtige ervaring die je zojuist hebt gehad.

Het gevoel van vervulling en de spanning van wat er nog komen gaat, maakt deze ochtend een onvergetelijke ervaring die je altijd bij zal blijven.

 Maandag 19 september 2023 

Aankomst Nederland ca. 9.30 uur

In de reissom is inbegrepen

 • Transfer Breukelen NS - IJmuiden
 • Ferry, 4 pers. slaaphut en incl. welkomdiner en ontbijtbuffet op de Ferry -
 • Transfer met personenbusje tijdens de wandelreis in Engeland.
 • Hotel en B&B incl. ontbijt 
 • Lunch, koffie en soeppost onderweg. 
 • Begeleiding van Nederlandse reisleiding
 • Bagage transport
 • Ferry, 4 pers. slaaphut en incl. dinerbuffet en ontbijtbuffet op de Ferry -
 • Terugreis via Breukelen met personenbusje
 • Donatie Asia Care Foundation

 Niet inbegrepen in de reissom
• overige maaltijden
• verzekeringen & andere persoonlijke uitgaven

REISSOM

   1 t/m 19 september 2023
 Overnachtingen in hotels en B&B op 2 persoonskamer incl.  ontbijt
 € 2895,- 
   Toeslag 1 persoonskamer  va € 550
 Toeslag  2-persoons kajuit, zeezicht, lage bedden  ca € 250,- retour  per hut
 Toeslag Cabine met zeezicht, klein tweepersoonsbed  ca € 220,- retour per hut

 Toeslag Commodore De Luxe hut

 ca € 470,- retour per hut

Aanmelden  

dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 500,- * over te maken op Bankrekening  NL79 INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Drachten met vermelding Coast to Coast 2023. 
Zes maanden voor de reis dient € 1000,- aanbetaald te zijn
Restant  van de reissom dient steeds 6 weken voor vertrek voldaan te zijn

Het is nodig tijdig dat te weten, daar het een zeer populaire route is en er anders geen betaalbare overnachtingen mogelijk zijn.
Meer overnachtingen dan ik heb geboekt zijn niet mogelijk afgezien van het vervoer.
 

Meld je aan

Nieuws

 • 1e dag van de International Waendel Walk Wellingborough

  WAT KAN IK ZEGGEN ? MOOI, MOOI, MOOI deze 1e dag van de International Waen...

  Lees meer
 • Pelgrimsdag Pelgrimshoeve Kafarnaum te Vessem

  Het was een prachtige dag vandaag! Voor het eerst dit jaar steeg de temperatu...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
p/a Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

66 643354939 Thailand (5 uur tijdsverschil momenteel)/+31652788806
 • Cafe Tsjoch Drachten

  Cafe Tsjoch Drachten bruin café

  Café Tsjoch is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje van Drachten. Een café dat voor een ieder wat te bieden heeft.

  Bezoek de website
 • De hele wereld verbonden via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Lees meer
 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer
 • Wandelsportvereniging OLAT

  wsv OLAT wandelsportvereniging

  wsv OLAT OLATNieuws Ons nieuwsblad, OLATNieuws, verschijnt 11 keer per jaar. Maandelijks ontvangen de leden het.

  Bezoek de website
 • IML-Wandelingen

  IML-Wandelen in de wereld

  IML-Wandelen in de wereld

  Overzicht tochten
 • Wandelagenda

  Wandelagenda

  Wandelagenda Nederland

  Zoek een wandeling
 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden
 • Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Lees meer
 • Wandelpaden OLAT

  Wandelpaden OLAT

  OLAT heeft in de jaren verschillende wandelpaden uitgezet, waar gidsen van verkrijgbaar zijn

  Overzicht bekijken

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.