Nieuws

 • Airbornepad Market Garden wandelingen

  AIRBORNEPAD MARKET GARDEN Het Airbornepad Market Garden is een lange afsta...

  Lees meer
 • Hoe het allemaal begon met de TT-wandelreizen Korea - Japan – Taiwan

  Ja waar ben ik aan begonnen om met zo groep op pad te gaan. Maar had al met iedereen van de groep kennisgemaakt tijdens een Info e

  Lees meer
Meer nieuws

IML Jogja Heritage Walk Indonesie - IVV

WANDELREIS INDONESIË - INTERNATIONAL IML- IVV HERITAGE WALK YOGJAKARTA - IVV WALKS BALI

Data: 11 november 2023 t/m 20 november 2023

Na de IML-wandelingen in Jogja

20 november 2023 t/m 28 november 2023

Programma West-Java (dus richting Bandung) 

29 november t/m 9 december 2023 -
Verlenging Bali   Deze reis kan ook apart geboekt worden

BALI 2023 DAT LIJKT ME WEL WAT

"Hi theo. We still have no idea whether we will arrange an IML Walk this year since we are still waiting answer from our govt. Indonesia has the same situation in europe as well, even tho we are trying to open our borders. But for sure we are counting on 2023. Thank you for your attention and yes we hope that we sill meet again soon. Warm hugs from me and friends here"

Tot 17 juli 2022 was Indonesie gesloten en nu is er 1 vlucht per week vanuit Amsterdam naar Jakarta,
Ook de prijzen moeten opnieuw gecaculeerd worden door Java travel. Helaas was de koers in 2019 was 1 euro IDR 17.500 terwijl nu de koers is  IDR 15.250 ( Dus ca 2000 IDR minder waard) 

Bali INternational Heritage WalkOok heb ik zo weer nieuwe dingen in het programma kunnen opnemen.
Op Bali zou er in deze periode ook een nieuwe IVV wandeltocht worden georganiseerd en ik wil daarnaast zelf nog twee wandelingen in Ubud gaan organiseren. 

Vanaf 2019 hebben voor onze overnachtingen in Yogjakarta voor het eerst voor  B&B Ada Wakatu gekozen en dat is ons uitstekend bevallen,.
Ook voor 2023 wil ik hiervoor kiezen en kan er tegen een meerprijs gekozen worden voor een hotel.

Omschrijving

Dit jaar voor de 8e maal staat de Jogja Internationale Heritage walk in Yogjakarta Indonesië  op mijn programma en ik ben totaal verkocht aan de geweldige tocht en mooie omgeving en vooral het hartelijke ontvangst.  In 2013 als IML wandeltocht voor het eerst op mijn wandelreizen programma en hebben  toen met een groep van 14 personen deelgenomen aan dit evenement.  In 2016 waren we er zelfs met 25 personen.

Jeeprit Excursie naar de schilpaddenEen wandelvakantie, die iedereen met zeer positieve herinneringen heeft kunnen bijschrijven. Zie de berichten hierover in het gastenboek.
Er zal in Indonesië altijd in de vroege ochtend uren gewandeld worden, wanneer het nog wat koeler is. Men start om 6 uur 's morgens,  dus is het ontbijten en weg naar de startplaats.

De gemiddelde nachttemperatuur uur is 25 graden, terwijl de dagtemperatuur zo 30 to 36 graden is. Zorg dus altijd voor genoeg drinkwater tijdens alle wandelingen, tijdens de tweedaagse zijn  er vele drinkposten. Het is een moessontijd, dus er zal regelmatig een korte maar hevige bui vallen, deze vallen meestal namiddag en 's avonds. 

Op verzoek kunt u deze reis achteraf verlengen met een aantal mogelijkheden vraag de mogelijkheden, maar doe dit voor het boeken.
Ook bestaat het om deze reis te combineren met de reizen naar Korea - Japan en Taiwan, zodat men 4 IML-stempels in één keer kan meenemen.

Reisprogramma (Vluchten kunnen nog veranderen, want momenteel vliegt b.v. Garuda maar 1x per week nog)
Dus 

Zaterdag 11 november 2023

Vlucht vanaf Amsterdam  - Taipei  of Amsterdam - Indonesie

Zondag 12 november 2023

In Taipei wordt je opgevangen en overnacht in Taipei en vlieg met de groep van Taiwan mee naar Indonesie

Maandag 13 november 2023

Vlucht vanaf Taipei  - Yogyakarta  Jogjakarta overnachting

Aankomst Jogjakarta .Op de vluchthaven Jogjakarta worden we opgevangen en naar onze eerste overnachting  in een B&B met zwembad op een twee persoonskamer.

Ook dit jaar is er gekozen voor overnachtingen in een resort Ada Waktu c.a. 7 kilometer van het centrum met zwembad. De kamers hebben een eigen badkamer en zijn inclusief het ontbijt.
Bij de Nederlands /Indonesische beheerders Willie en Arie.

Deze villa is gelegen op het platteland, net ten zuiden van Jogjakarta, de culturele hoofdstad van Java. Hier kan U genieten van de stilte, de geluiden van de natuur, de zuivere lucht.

In de tropische tuin met groot overflow zwembad mag U rustig ontspannen, terwijl terwijl de vlinders en honingvogels zich tegoed doen aan de nectar van de kleurrijke bloemen. De pendopo, een traditioneel overdekt paviljoen, biedt beschutting tegen de middagzon. De ligzetels nodigen uit tot relax. Open het tuinpoortje achteraan in de tropische tuin, en U belandt op het traditionele Indonesische erf, met groententuin, tropische fruitbomen zoals papaya, mango, bananen, ramboetan.. kippen, eenden, ganzen.
De liefhebbers kunnen nog een Batik atelier en zilversmederij in Yogjakarta bezichtigen. 

Dinsdag 14 november 2023

Selogriyo - Borobudur

SelogriyoVandaag rijden we eerst naar Selogriyo waar we wandelen naar de tempel.
Selogriyo tempelDe tempel is klein, maar de tocht door pittoreske landelijke landschap naar de tempel is ons belangrijkste doel om hier te komen. Geniet van het prachtige uitzicht terwijl je door de mooie rijstterrassen wandelt.

Het licht wandelen naar de tempel duurt ongeveer twee uur en leidt door rijst rijstvelden en weelderige vegetatie. Overal zie je mensen aan het werk. Misschien zijn er ook wel vluchten met duiven erg populair hier.

Vanaf de tempel gebied, wordt u beloond met uitzicht op Mount Sumbing gehuld in nevel in het westen, groene terrassen.
We overnachten in Rumah Dharma een mooie resort met zwembad nabij de Borobudur.

Woensdag 15 november 2023

Desa Candirejo -Yogyakarta Optie: Sunrise Borobudur Sun Rise Tour

BorobudurBoroburOptie : In de vroege ochtenduren rond 04.00 uur zullen we naar het tempelcomplex gaan, waar we dan het park kunnen bezichtigen bij zonsopgang. Hierdoor kunnen we voor de drukte naar binnen.

Het ontbijt gebruiken we later in ons hotel. Hierna rijden we naar Desa Candirejo maken daar een Dokor rit (paardenkoetsjes), door de omgeving en bezoeken een aantal huisambachten.
Zien hoe men het zwart(vulkaan) zand wint voor de bouw uit de rivier. En maken een muziekles op Gambalan mee. We lunchen bij de lokale bevolking.

Na de lunch rijden dan weer terug naar onze B&B in Yogjakarta.

Donderdag 16 november 2023

2 Excursies opties: Yogjakarta of tocht naar Diengplateau - 's avonds diner Via Via

 Batik een huisvlijt in Jogjakarta  Ondergrondse gangenstelsel Sultan's Palace naar Water castle  Becak Yogyakarta

 

 

 

 

 

We beginnen de tour in Yogkjakarta vanuit Prawirotaman waar we per traditionele Becak (fietstaxi) richting Kraton het Sultans Palace rijden. In het bakje voor op de fiets heeft u een goed zicht over de drukke wegen van Yogyakarta. Geen zorgen want de Becak bestuurder is een ervaren rijder en maakt deze route dagelijks! Graag verteld hij u het een en ander over zijn stad. Aan alle kanten bruist het van het leven, we rijden langs kleine marktjes, Moskeeën en door de smalle straatjes van Kraton. Aangekomen bij het Sultan’s Palace heeft u de tijd om rond te kijken in het paleis van de Sultan. Het ommuurde paleis van de sultan, het kraton, dat stamt uit 1755. Sultan Hamengkubuwono I is de ontwerper van het kraton en tegelijkertijd de stichter van het koninkrijk Ngayogyakarta

Na het bezoek aan de Sultan’s Palace gaan we verder naar Tamansari Water castle waar u wederom de tijd heeft om rustig rond te kijken in deze oase van rust midden in het centrum van Yogyakarta. 

U kunt ervoor kiezen om hier in Kraton te lunchen bij een lokaal restaurantje waar de heerlijkste gerechten worden klaargemaakt zoals Soto Ayam, Nasi Goreng of Ayam Goreng. Heeft u liever een westerse maaltijd dan kan dit bij de volgende stop in Malioboro Street. We rijden van Kraton langs het postkantoor en het museum naar Jalan Malioboro. Street is het levendige centrum van Yogyakarta met vele souvenirs winkeltjes, restaurants, hotels, een aantal warenhuizen en een Mac Donalds en KFC! . Ga je liever voor een lokaal gerecht probeer dan eens Gudek, dit is een traditioneel gerecht afkomstig uit Yogyakarta.

OPTIE 2. Dienplateau (Mocht je al eerder in Yogjakarta geweest zijn)

Om middernacht vertrekken we naar het Diengplateau duurt ongeveer 3 uur met de auto. De wandeltocht naar het uitzichtpunt boven op de Sikunir-heuvel bij het Diengplateau vanwaar je de zonsopgang kunt zien duurt ongeveer 20-30 minuten vanaf de voet van het pad dat naar de top leidt. Op een heldere dag kun je tot wel 8 vulkanen zien vanaf de top van de heuvel.  Vanaf de top van de Sikunir ga je na de zonsopgang boven het Diengplateau via de heuvel Batu Pandang naar het meer Telaga Warna.

Telaga Warna, ook wel het 'kleurrijke meer' genoemd, bevat water dat verschillende kleuren aan kan nemen. Soms wordt het groen, paars, geel of alle kleuren van de regenboog!
Dit fenomeen vindt vanwege het hoge zwavelgehalte van het water plaats als de zon erop staat. Vanaf Telaga Warna ga je naar de Sikidang-krater, een open zwavelkrater met boos bubbelende modder en brullende stoom. De krater ligt in een landschap vol met hobbels en stof waardoor je het gevoel krijgt dat je op een andere planeet bent aanbeland. Niet ver van de kraterbezoeken we het tempelcomplex Arjuna waar zich 8 kleine hindoetempels bevinden die teruggaan tot de 7e eeuw.

's Avonds rond 19.00 uur gaan we allemaal weer naar een restaurant voor een gezamenlijk diner samen met ons travelteam en verschillende Indonesische vrienden van de voorgaande jaren. 

Vrijdag 17 november 2023

Friendship Walk - Welcome party

Prambanan Yogjakartalangs rijstveldenIn de ochtend zullen we deelnemen aan de Friendship Walk van 10 kilometer, deze wordt gehouden over een permanenten IVV wandelroute, door een prachtige landelijke omgeving van de Turi Village, Sleman.

's Avonds welkomstdiner met optredens. Een sfeervol gebeuren, waarbij alle landen welkom worden geheten.

Zaterdag 18 november 2023

1e wandeldag IML walk Jogja Prambanan Tempelcomplex

start om 06.00 uur de 5-10-20 km Prambanan Tempelcomplex

wandelaars gereed voor de startverzorgingsposten inheemse productenVanaf het Prambanan Tempelcomplex wandelen we een route door rustige dorpjes, langs rijstvelden of tabaksplantages , waarop men hard aan het werk is.
Schoolkinderen staan langs de route om de wandelaars te verwelkomen. De  mooie ossewagens en de hapjes en vooral de vriendelijke mensen. 

Gastvrij bieden bewoners regelmatig plaatselijke producten aan. Voldoende verzorgingsposten, waar je water en inheemse producten en fruit krijgt

Bij deze verzorgingsposten wordt er ook vaak muziek gemaakt en langs de hele route zorgen voor scouts dat de wandelaars de juiste route volgen.
Inbegrepen
1. Lunch
2. Free tropical fruit, mineral water, and soft drink langs de route
3. Cool pack
4. T-Shirt (1 pcs, European size)
5. Goodie bag
6. Prambanan Temple entrance fee
7. Royal Medal (for those who choose 20 km for two days and
attend Farewell Party)

Zondag 19 november 2023

2e wandeldag IML-walk Jogja Turi 

Langs veldenStart om 06.00 uur 5 -10- 20 km (IML=20 km) Turi City.

schoolkinderen langs de route

's Avonds afscheidsparty om 19.00 uur in Yogkakarta

AfscheidspartyMet een traditioneel diner op een schitterende locatie sluiten we dit wandelfeest af. 

Waar de deelnemers,die de IML-tocht 2 dagen hebben voltooid worden gehuldigd met de Royal Gold Medaille.

Programma West-Java (dus richting Bandung)

Dag 9: Maandag 20 november 2023 

Cemara Sewu Bantul and Jatijajar cave

We rijden eerst naar Cemara Sewu Bantul een strand met vele pijnbomen, deze cypressen zorgen voor een ,mooi steegje en een brug voor mooie foto's te maken.
Hierna rijden we naar de Jatijjajar Cave.  Het is de meest interessante grot in Midden-Java met zijn druipsteen en stalagmiet. 
In de grot staat het Kamandaka-standbeeld, dat zijn eigen legende heeft.


Overnachting : Hotel Dafam Cilacap of een ander

Dag 10: Dinsdag 21 november 2023 

Cilacap – Pangandaran

In de ochtend varen/rijden we van Cilacap naar Pangandaran. 
Misschien is het een leuk idee, maar ook heel leuk, om een ​​deel van de tocht per kanaal boot (4 uur) te doen. 
Op deze lange boot is geen toilet, maar ik begrijp dat die op verschillende plaatsen even stopt.
Een verhaal van Kees Travel over de tocht alleen in andere richting is wel leuk om te lezen.
In dat geval zien we je weer in de haven van Kaliputjang van waaruit we samen onze reis vervolgen. 
Wil je liever de hele reis met de auto doen, dan kan dat ook. 

Overnachting in Pangandaran

Hotel pangandaran : Nyiur Indah Beach Hotel of het Arnawa Hotel

Green CanyonDag 11: Woensdag 22 november 2023 

Green canyonPangandaran - Green Canyon

Als je meer traditionele dorpsactiviteiten wilt zien, kun je een dorpstour maken waar je kunt zien hoe mensen gula jawa (suiker), houten poppen enzovoort maken. 

Green Canyon brug
Ook een trip naar de Green Canyon gaan we doen, want dit is een bezienswaardigheid die je zeker niet mag missen. 

Overnachting in Pangandaran

Dag 12: Donderdag 23 november 2023 

By Kondephy - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=18666682Reuze VaraansPangandaran - jungletocht

Pangandaran staat bekend om de jungletocht in het nationale reservaat. Als je geluk hebt, zie je misschien zelfs herten op zoek naar hun maaltijden. 
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker te chillen en te relaxen aan het strand. 
Geniet zeker van de verse zeevruchten. De keuze is aan jou. 

Overnachting in Pangandaran.

Dag 13: Vrijdag 24 november 2023 

Pangandaran – Garut / Cipanas

Kampoeng Naga (Dragon Village). In de ochtend beginnen we aan onze reis naar Garut/Cipanas. 
Kampung Naga
Onderweg stoppen we bij Kampoeng Naga (Dragon Village). 

 • "Het dorp Kampung Naga in de Indonesische provincie West-Java heeft decennialang modernisering vermeden voor een manier van leven die geworteld is in een diepe spirituele verbinding met de natuur.

  We zien hier de tradities en verhalen hoe ze hier leven en hoe de gemeenschap is ontstaan en gevormd.

​ 's Avonds kunt u genieten van het warmwaterbronzwembad in uw hotel, zodat u de volgende dag ontspannen kunt doorgaan met de reis.


Overnachting in Garut/Cipanas.

Option Hotel in Cipanas Garut : Kampung Sumber Alam Garut

Dag 14: Zaterdag 25 november 2023 

Garut/Cipanas – Bandung/Kawah Putih

Kampung Leles CangkuangKampung Leles CangkuangIn de ochtend bezoeken de berg Papandayan en op weg naar Bandung maken een stop in Kampung leles / Cangkuang tempel  waar ze onderwijzen en verspreiden van de islam naar de omliggende gemeenschap, precies in Kampung Pulo, waar zijn erfelijke blijft tot nu toe. Dit traditionele dorp is als een eiland. De ligging van dit dorp is echter niet een eiland midden in de zee, maar midden in een meer.

In Kampung Pulo, is te vinden het traditionele dorp, dat zes huizen op een rij en face-to-face, drie aan de linkerkant en drie aan de rechterkant, plus een moskee, die slechts zes gezinnen blijft.
Aan de rand van het meer, om de Cangkuang-tempel te bereiken, moeten mensen traditioneel transport gebruiken dat is gemaakt van bamboe, maar veilig en comfortabel dat rakit (vlot) wordt genoemd. Slechts 15 minuten moeten we op het vlot te zitten. Deze reis zal niet teleurstellen omdat we nog niet hebben kunnen genieten van de schoonheid van Cangkuang. Bovendien is het uitzicht op de donderberg nog steeds zichtbaar ook al is het ver weg.

Hotel : Kawah Putih : Grand Sunshine Resort Convention

Dag 15Zondag 26 november 2023 

Kawah Putih -  Bandung - Gedung Sate, Saung Angklung Udjo

Kawah Putih is een kratermeer. Het is een krater van de vulkaan Patuha en ligt op zo'n 2434 meter hoogte. Kawah Putih is een toeristische attractie vanwege de speciale kleur van het water.

Maken een kleine wandeling om te genieten van de theeplantages in Rancabali.

By I, Anton Leddin, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2223315Bandung, ook wel Paris van Java of Parijs van Java genoemd, staat bekend om zijn levendige, Europees-achtige sfeer. Te midden van grote vulkanen en weelderige theeplantages.

Een foto stop en bezoek aan Gedung Sate.  Gedung saté is het icoon van de stad Bandung. Dit gebouw is een erfenis van de Nederlandse koloniale periode en is op dit moment een icoon van de stad Bandung. Dit gebouw heeft een elegante en betoverende Indo-Europese architecturale stijl en wordt aangevuld door de schoonheid van de omliggende tuinen. Bezoeken het museum deze behandelt de geschiedenis en architectuur van Gedung Sate. Het is echt een geweldig museum. Het heeft een audiovisuele weergave, een 3D-replica van het museum en nog veel meer.

In de middag bezoeken we de bamboeschool van Saung Angklung Udjo. Traditional Dans, Angklung voor beginners, Angklung-orkest, Angklung interactive voor Arumba. Een show met een enorme Soendanese sfeer een mooie impact.

Overnachting :  Bandung City : Arion Swiss Bell In Hotel

Dag 16:  Maandag 27 november 2023 

Wandeling Dago Pakar

Maken we een wandeling door een prachtige kloof naar Dago theehuis van ca. 6 km.

Vanaf Maribaya. Er zijn watervallen in de buurt van de ingang en de warmwaterbronnen, die zijn aangeboord is een openbaar zwembad. Verderop is de grootste waterval, die je moet extra betalen om deze te zien. Een lelijke ijzeren brug is gebouwd recht tegenover de lip van de watervallen, en dit is het uitgangspunt voor een heerlijke wandeling naar het Dago Theehuis aan de rand van Bandung. Het pad slingert naar beneden door een kloof en bossen - net voor het theehuis zijn tunnels gebruikt door de Japanners in de Tweede Wereldoorlog en de Dago waterval, die onder bamboe struikgewas ligt. Aan het einde van de wandeling is het theehuis, met eigen tafels onder hun eigen rieten daken en een prachtig uitzicht over de stad Bandung.

Dag 17:  Dinsdag 28 november 2023 

Bandung – Amsterdam of verlenging Bali

Bijzonderheden

Inbegrepen Basis reis Indonesië

 • Vliegticket Amsterdam - Indonesië vv
 • Overnachtingen inclusief ontbijt op 2 persoonskamer
 • De gezamelijke lunch en de meeste diners (Op vrije dag zelf verzorging)
 • Stadswandeling en rondrit met fietstaxi (becak) inclusief entreegelden ca. 7 uur
 • Inschrijfgelden IML-tocht Joga Heritage Walk
 • Welkomstdiner Joga Heritage Walk
 • Afscheidsparty met diner
 • rit met paardekoetsje (Dakar)
 • In Yogjakarta crew en walkersrijsttafel in ViaVia
 • Nederlandse begeleiding en regelmatig een Engelstalige gids
 • Fooien voor de gidsen en chauffeurs.(gebruikelijk voor gids USD 3 en chauffeur USD 5 per dag.)
 • Donatie Asia Care Foundation

Inbegrepen Reisgedeelte A

 • Toegang Jatijjajar Cave
 • Boottocht Pangandaran
 • Excursie Groene Canyon Pangandaran
 • jungletocht Pangandaran
 • Kampoeng Naga (Dragon Village).
 • Cangkuang-tempel
 • Museum Gedung Sate
 • Optreden Saung Angklung Udjo
 • Wandeling Dago Pakar.

Verlenging Bali

 • Vliegticket Bali - Amsterdam
 • Ferry en transfer Java - Bali 
 • Overnachtingen en alle maaltijden in onze luxe Villa
 • Dolfijnspotten
 • Trekking Sambangan met de 7 verborgen watervallen
 • Kecak Ramayana trance en fire show
 • Monkey Forest en Goa Gajah wandeling
 • Nederlandse begeleiding en regelmatig een Engelstalige of zelfs Nederlandse gids
 • Fooien voor de gidsen en chauffeurs ( gebruikelijk voor gids USD 3 en chauffeur USD 5 per dag.)


Niet inbegrepen

 • consumpties
 • diners en lunch tijdens een dag vrije besteding.
 • Borobudur Sun Rice Tour
 • Persoonlijke uitgaven
 • Verzekeringen
 • Fooien

In Indonesië doet men alles voor u met een glimlach, maar er wordt altijd gerekend op een tip als u bijv. een foto maakt van een rijstplukster, als men u helpt bij het oversteken. Vooral in de toeristische sector is men afhankelijk van de fooi. Voor kamermeisjes is een fooi van ongeveer IDR 10.000 per dag gebruikelijk. Een taxichauffeur verwacht een fooi van maximaal IDR 5.000 een bellboy ongeveer IDR 5.000 per koffer/tas. of als men uw koffer in uw kamer heeft afgeleverd. Het is aan te raden om een aantal briefjes van 5.000 en 10.000 Rupiah bij u te dragen, zodat u altijd iets kleins bij de hand heeft. Een bezoek aan een openbaar toilet kost ca. Rp. 2.000

In de restaurants wordt er over het algemeen al een service charge in de rekening verwerkt. Dus houdt rekening er mee, dat er 21% toeslag wordt berekent op uw maaltijd of drankje (Biertje) . Als dit niet gebeurd, dan is een fooi van 5-10% gebruikelijk.

Aanbevolen vaccinaties Indonesië volgens GGD

Covid-19 vaccinatie 
Bali heeft zijn grenzen weer open vanaf 7 maart 2022
,
Dus geen quarantaine plicht, er moet wel weer betaald worden (net als vroeger) voor een Visa On Arrival IDR 500.000 of €35 per/persoon.
Echter is het wel zo dat Indonesie voorlopig een vaccinatie plicht heeft, dus zonder volledige vaccinatie (2 prikken en een eventuele booster) kun je niet inreizen.
Bij binnenkomst is er geen PCR test meer nodig, je kunt direct naar je bestemming.

DTP (Difterie, Tetanus en Polio)
Buik tyfus
Hepatitis A (besmettelijke geelzucht)

(Kijk even wat voor u van toepassing is)

Een mooi overzicht over vaccinaties en hygiene vind je op de website van de villa Pelangi, welke we huren voor de verlenging op Bali

Paspoort

Dient nog minimaal 7 maanden geldig te zijn bij aankomst in Indonesië 

Reisomschrijving

    bij minimaal 8 pers
     
 11 t/m 21 november 2023  Vliegtickets Amsterdam- Jogyakarta. Op basis van 2 persoonskamer met ontbijt, lunch, en de meeste diners, alle excursies, inschrijfgelden,  binnenlandse vlucht.
(niet inbegrepen fooien/toegangsgelden zie onder)
€ 2595,-* 
11 t/m 29​ november 2020 A) Programma West-Java richting Bandung) € 3295,-
  1 persoonskamers op aanvraag va. € 520,-
 28 november t/m 7 december 2023 Verlenging met Bali  (10 dagen)
verblijf o.a. in luxe huis met eigen zwembad direct aan de Balische Zee (incl. alle maaltijden), vervoer, ferry, vlucht vanaf Bali, excursies, verschillende trekkings. hotel te Ubud
 € 740,- (2 pers kamer delen)
1 pers kamertoeslag € 200,-
27 november t/m 7 december 2023 Wandelen op Bali  (10 dagen) met vlucht
verblijf o.a. in luxe huis met eigen zwembad direct aan de Balische Zee (incl. alle maaltijden), vervoer, vlucht vanaf Bali, excursies, verschillende trekkings. hotel te Ubud
  € 1740,- (2 pers kamer delen)
1 pers kamertoeslag € 200,-
  Korting eigen vliegticket Amsterdam - Yogjakarta en Bali Amsterdam -/- € 1000,-
  Verlenging met Korea-Japan-Taiwan of Taiwan  

*Deze prijs is geschat aan de hand van vliegticket op december 2022
De prijs is tevens afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers (=vervoer) en de prijs van de vliegticket en de koers van de Euro.
Mocht er door een vroege boeking een goedkopere vlucht mogelijk zijn wordt dat met je verekend.
De aanbetaling voor deze reis is € 1200,- bij de combinatie wandelreizen is dat € 2000,- i.v.m. vastleggen van de vliegtickets en de excursies

Indien een verlenging gewenst dit direct aangeven, zodat daar met bestellen van de vliegtickets mee rekening gehouden kan worden.  Mocht b.v.  een hogere klasse willen vliegen kan dat natuurlijk ook geregeld worden, maar geef dat wel op bij aanmelding, want omboeken brengen hogere kosten mee.

Inschrijven

Aanmelden dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,- c.q € 2000,- over te maken op Bankrekening  NL79 INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert met vermelding Indonesië reis of naam van de reis.
Restant van de reissom dient 8 weken voor vertrek voldaan te zijn.
 

Meld je aan

 


"A Smile is the Same in Every Language"  "Leef nu morgen kan het misschien niet meer"

Deze website is door mij de grootste zorg samengesteld, desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud ervan. 

https://www.dewandelsite.nl/algemeen/folder_DE_WANDELSITE.pdf

Nieuws

 • Airbornepad Market Garden wandelingen

  AIRBORNEPAD MARKET GARDEN Het Airbornepad Market Garden is een lange afsta...

  Lees meer
 • Hoe het allemaal begon met de TT-wandelreizen Korea - Japan – Taiwan

  Ja waar ben ik aan begonnen om met zo groep op pad te gaan. Maar had al met iedereen van de groep kennisgemaakt tijdens een Info e

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
p/a Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+66 643354939 Thailand (5 uur tijdsverschil momenteel) +31652788806
 • Cafe Tsjoch Drachten

  Cafe Tsjoch Drachten bruin café

  Café Tsjoch is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje van Drachten. Een café dat voor een ieder wat te bieden heeft.

  Bezoek de website
 • De hele wereld verbonden via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Lees meer
 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer
 • Wandelsportvereniging OLAT

  wsv OLAT wandelsportvereniging

  wsv OLAT OLATNieuws Ons nieuwsblad, OLATNieuws, verschijnt 11 keer per jaar. Maandelijks ontvangen de leden het.

  Bezoek de website
 • IML-Wandelingen

  IML-Wandelen in de wereld

  IML-Wandelen in de wereld

  Overzicht tochten
 • Wandelagenda

  Wandelagenda

  Wandelagenda Nederland

  Zoek een wandeling
 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden
 • Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Lees meer
 • Wandelpaden OLAT

  Wandelpaden OLAT

  OLAT heeft in de jaren verschillende wandelpaden uitgezet, waar gidsen van verkrijgbaar zijn

  Overzicht bekijken

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.