Nieuws

 • WANDELEN DOOR DE HISTORIE OLAV-PAD NOORWEGEN

  Lees meer
 • ONDERWEG NAAR HET LAND VAN DE VIKINGEN!

  Dit is het eerste verslag van Arie Haasnoot, die samen met zijn vrouw Johanna...

  Lees meer
Meer nieuws

Reunie, info- en contactdag Hollandsche Rading

HOLLANDSCHE RADING- LAGE VUURSCHE -BAARN

Na al verschillende malen vanuit Oosterbeek  3 maal, Vessem en Den Bosch deze dag georganiseerd te hebben, misschien leuk eens weer een andere locatie op te zoeken. Nu is dit niet geheel waar, want Baarn is al eerder een startlocatie geweest van een wandelend diner, bij een rëunie van een van mijn wandelreizen. Echter wel in een andere opzet, helaas heb ik daar ook geen foto's meer van.heide De Stulp

Eetcafe De Generaal BaardTijdens deze contactdag en informatiedag van TT wandelreizen maken we een wandeling van ca 15 tot 20 kilometer in de omgeving van Baarn via de Lage Vuursche en Hollandsch Rading. 
Deze rondwandeling in de buurt van Baarn zal ik zelf  begin mei verkennen en  en verder uitwerken. Deze wandeling maken we gezamenlijk. zodat men tijdens de wandeling al met elkaar kan kennismaken en ervaringen kunt uitwisselen.

Onderweg gebruiken we de gangen van een diner. ( c.q. een andere samenstelling, omdat ik deze afspraken nog moet maken, niet elk restaurant wilt b.v. alleen maar een nagerecht serveren. Maar meestal lukt het me wel er zijn meer restaurants in dit gebied.) 

Hierbij zal gebruik gemaakt worden van enkele bestaande  wandelroutes aangevuld door een eigen invulling. We doen ieder geval Paleis Soestdijk aan, maar de rest van programma zal nog uitgewerkt moeten worden. Helaas lukt het niet om ook een bezoek aan het paleis de wandeling te plannen. Want zowel het Paleis Soestdijk als Kasteel Groeneveld sluit om 17.00 uur en de openingstijden liggen ook bij 10/11 uur. Dus we hebben dan maar 6 uur voor 15 km te wandelen en ook nog te dineren. Voor Soestdijk moet je toch wel 1,5 uur voor uittrekken om die te bezichtigen. Maar ondanks dit zal het best een mooie wandeldag worden.

MEER INFORMATIE Info- en contactdag

 

Nieuws

 • WANDELEN DOOR DE HISTORIE OLAV-PAD NOORWEGEN

  Lees meer
 • ONDERWEG NAAR HET LAND VAN DE VIKINGEN!

  Dit is het eerste verslag van Arie Haasnoot, die samen met zijn vrouw Johanna...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+31 (0)6 52 78 88 06
 • De hele wereld verbonden via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Lees meer
 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer
 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden
 • Wandel programma 2020

  Wandel programma 2020

  Programma bekijken

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.