Nieuws

 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel (2) Athez - La Bénisson-Dieu

  18 augustus 2011 Gisterenavond brachten we door in Athez, waar het flink h...

  Lees meer
 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel (1)

  Maandag 15 augustus 2011 De nacht was kort en rusteloos. Laatste minuten w...

  Lees meer
Meer nieuws

China Dalian

Wandelvakantie en rondreis China  VERPLAATST NAAR 2025

China Dalian IML-Wandeltocht - Beijing - Xian - Chengdu

TT-wandelreizen verzorgt een groepswandelvakantie door china met  Dalian. 
 

Datum  6 t/m 20 mei 2025

Ontdek de Magie van China met TT-Wandelreizen!

Een Unieke Wandelvakantie en Rondreis door China Dompel jezelf onder in de diversiteit en pracht van China tijdens onze speciaal samengestelde wandelvakantie. Van de historische diepten van Beijing tot de moderne charme van Dalian, deze reis is een perfecte combinatie van fysieke uitdaging en culturele verrijking.

Dalian IML-Wandeltocht - Een Wereld van Wandelaars Word een deel van 's werelds grootste wandelevenement in Dalian. Deze levendige kuststad staat bekend om zijn harmonieuze mix van natuurlijke schoonheid en stedelijke elegantie, met prachtige stranden, schilderachtige heuvels en een bruisende skyline. Het Dalian International Walking Festival is een unieke ervaring die de stad in al haar pracht laat zien, vrij van de drukte die je bij soortgelijke evenementen zou verwachten.

Beijing - Waar Oud en Nieuw Samenkomen Beijing, de hoofdstad van China, is een stad waar historie en moderniteit naadloos in elkaar overvloeien. Bezoek iconische monumenten zoals de Verboden Stad, het Tiananmenplein en de Grote Muur van China. Deze stad biedt een fascinerende kijk in het rijke keizerlijke verleden van China, terwijl het ook zijn moderne gezicht laat zien.

Xian - De Poort naar China’s Oude Geschiedenis Xian, bekend als de thuisbasis van het Terracottaleger, biedt een diepe duik in het oude China. De stad was het oostelijke startpunt van de zijderoute en is rijk aan historische schatten, waaronder de oude stadsmuren en de Big Wild Goose Pagoda.

Dompel je Onder in de Geschiedenis bij het Terracotta Leger Een van de hoogtepunten van onze reis is een bezoek aan de historische stad Xian, beroemd om zijn Terracotta Leger. Dit ongelooflijke mausoleum, gevuld met duizenden unieke kleifiguren, is een van de meest indrukwekkende archeologische ontdekkingen ter wereld.

Ontdekking: Huaqing Warmwaterbronnen Op een steenworp afstand van het Terracotta Leger ligt het kuuroord Huaqing. Hier vind je warmwaterbronnen omgeven door prachtige vijvers, badhuizen en tuinpaviljoens die herinneren aan de Tang-dynastie. Dit was ooit een keizerlijk ontspanningsoord, waar de adel zich terugtrok om te genieten van de rust en natuurlijke schoonheid.

Historische Betekenis: Het Verhaal van Chang Kah-Shek Huaqing is niet alleen bekend om zijn natuurlijke schoonheid, maar ook om zijn plaats in de geschiedenis. Het was hier waar Chang Kah-Shek, de nationalistische leider van China, in 1936 tijdelijk werd vastgehouden. Dit leidde tot een cruciale wending in de Chinese geschiedenis: het dwong hem tot een tijdelijk verbond en wapenstilstand met de communisten om samen de Japanse invasie te weerstaan.

Verkenning en Reflectie: Meer dan Alleen een Wandeltocht Deze reis is ontworpen voor degenen die niet alleen willen wandelen, maar ook dieper willen duiken in de geschiedenis en cultuur van China. Van de bruisende straten van Beijing tot de rustige warmwaterbronnen van Huaqing, elke stap brengt een nieuw verhaal en een nieuwe ontdekking.

Chengdu - Het Hart van Sichuan Chengdu, een stad die zowel voor zijn culinaire tradities als voor zijn natuurlijke schoonheid bekend staat, is een must-see op deze reis. Geniet van de lokale Sichuan keuken, bekend om zijn pittige smaken, en bezoek het Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding, waar je de beroemde reuzenpanda's in hun natuurlijke habitat kunt zien.

Ga met Ons Mee op dit Avontuur We zijn benieuwd naar je interesse in deze unieke reis. Meld je aan en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring met TT-Wandelreizen, waar geschiedenis, cultuur en avontuur hand in hand gaan.

Reis in Stijl: China's Bullet Treinen Ervaar de snelheid en het comfort van China's Bullet treinen, een wonder van moderne technologie. Deze treinen bieden een efficiënte en comfortabele manier om de uitgestrekte landschappen van het land te doorkruisen, terwijl je onderweg geniet van prachtige uitzichten.

Sluit je Aan bij Ons Avontuur Deze reis is meer dan alleen een wandeltocht; het is een viering van de Chinese cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Wij nodigen je uit om deel uit te maken van deze unieke ervaring. Reserveer je plek nu en stap in een wereld van ontdekking.

PROGRAMMA

Maandag 6 mei 2025

Vlucht van Amsterdam/Brussel - Beijing

Dinsdag 7 mei 2025

Beijing

china beijing hotelkamer

Aankomst in Beijing om 05.00 uur  en gaan naar ons in Beijing liggende 5 sterren  Hotel  – we zullen hier onze bagage afgeven, want we kunnen waarschijnlijk nog niet inchecken, want we kunnen pas omstreeks 15.00 uur op onze kamers terecht

Oude brouwerijchina beijing hutong avondHet hotel ligt vlakbij de metro en  De Verboden Stad en bij een metrostation waarmee we de Qianmen-straat kunnen bereiken en die is erg mooi om er ook in de avond overheen te wandelen.

Een oude brouwerij zullen we bezichtigen er zijn veel fotogenieke plekken en bronzen beelden.

Hier maken we in de avond een korte wandeling door de omgeving en maken kennis met het Chinese bedrijvige leven. Afhankelijk hoe we ons voelen kunnen we misschien al een bezoek brengen aan de Tempel van de Hemel, daar wordt in de namiddag door vele Chinezen, gedanst, muziek gemaakt  en spellen gedaan.

Woensdag 8 mei 2025

Tempel van de Hemel - De Verboden Stad - Palace Museum

Tempel van de Hemelse VredeWe bezoeken de Tempel van de Hemel. in het Tiantanpark.  De Tempel van de Hemel werd oorspronkelijk gebouwd in het achttiende jaar van de Ming-dynastie (in 1420). Gelegen in het zuidelijke deel van de stad, het heeft een oppervlakte van 273 hectare. Het is een plek waar de keizers van zowel de Ming en Qing dynastieën 'reisde om te aanbidden en te bidden voor een goede oogst. Het noordelijke deel van de tempel is rond in tegenstelling tot het zuidelijke deel, die is vierkant, wat inhoudt dat "de hemel is rond en de aarde is vierkant" om zowel hemel en aarde symboliseren. Er zijn veel prominente plekken in dit park, zoals de circulaire Mound Altaar, de keizerlijke gewelf van de hemel, de Lange Gang, de Echo Wall, de Seven-Star Stone en vele andere gebieden van historisch belang en panoramische schoonheid. In 1998 werd hij opgenomen in de "Lijst van de World Hermitages" door de Verenigde Naties voor Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

 Verboden Stad Palace Museum

Palace PalaceNa het ontbijt beginnen we aan een volle dag sightseeing van de stad. We bezoeken Het plein van de Hemelse Vrede, welke het grootste plein ter wereld is. Aan dit plein ligt de Verboden Stad.

Het Palace Museum werd in opdracht van de derde keizer van de Ming-dynastie, keizer Yong Le. Het paleis werd gebouwd tussen 1406 en 1420, maar werd afgebrand, herbouwd, ontslagen en gerenoveerd ontelbare keren, dus de meeste van de architectuur kunt u snel periode van de jaren 1700 en op afdelingen. De Verboden Stad was de zetel van de keizerlijke macht voor 500 jaar, en is nu een belangrijke toeristische attractie in China. De totale oppervlakte van het complex is 183 hectare groot, dus het duurt een tijdje om door te lopen, vooral als je wilt om een ​​goede blik op alles hebben. Alles bij elkaar zijn er 9.999 1/2 kamers in het museum, die niet allemaal kunnen worden bezocht.
 
The Imperial Palace is rechthoek architectuur. Het is 961 meter lang van zuid naar noord en 753 meter breed. Er is stadsmuur met 10 meter hoogte rond en de gracht buiten de stadsmuur is 52 meter breed. The Imperial Palace heeft 4 poorten. De Poort van Goddelijke Dapperheid (Shenwumen) op het noorden, Merdian Gate (Wumen) op het zuiden, de Eestern Flowry Gate (Donghuamen) op het oosten, en de Westelijke Flowery Gate (Xinhuamen) op het zuiden, de Eastern Folwery Gate (Donghuamen ) op het oosten, en de Westelijke Flowery Gate (Xinhuamen) op het westen. Er zijn 4 hoektorens op de 4 corners van stadsmuur en het hele gebied is 724,250 vierkante meter.

In de avond zullen we Pekingeend eten en hoe de traditionele wijze van eten hier van is.

Donderdag 9 mei 2025

Ning Tombes - de Chinese Muur The Great Wall

china beijing Ning Tombes tour

china beijing Ning Tombes

In de ochtend zullen we opgehaald worden door een chauffeur, die ons zal brengen naar de Great Wall.

Er zullen twee optie's zijn één is een wandeling van circa drie uur over de Chinese muur met een gids over een gedeelte waar je geen toeristen zal tegenkomen. Bekeken moet worden of de Ning Tombes en Heilige weg hierin mee genomen kan worden.

Voor deze wandeltocht zal een meerprijs zijn van € 50,- voor de wandelids en vervoer en lunch onderweg.

De andere mogelijkheid is het onderstaande programma

Onderweg bezoeken we mogelijk een Jade fabriek waar enorme kunstwerken te zien zijn.

china beijing chinese Great WallHeilige wegDaarna rijden we naar de Heilige Weg waar we overheen wandelen om aan de andere zijde opgepikt te worden om vervolgens naar de Ming Tombe te rijden. Die we zullen bezoeken.

De Grote Muur bij Badaling is een wereldberoemde schilderachtige plek.  De Grote Muur bij Badaling ligt in Yanqing County, dat is ongeveer 60 kilometer ten noordwesten van Peking. Het is algemeen bekend als de meest representatieve deel van de "Great Wall" uit de Ming-dynastie. Goed uit met grote uniforme bakstenen gelegd, werd de muur gebouwd op de ruggen van de bergen. Diverse baken torens werden gebouwd op strategische punten langs de muur. Badaling is een plaats van strategisch belang en de wand is zowel lang en stevig. Met zijn vele baken torens, de muur ziet er prachtig uit en het beste belichaamt de pracht van de traditionele Chinese architectuur.
Liggende op het hoogste punt van de strategische pas leidt naar Beijing vanuit het noordwesten, de Grote Muur bij Badaling bestaat uit de belangrijkste muur en enkele ondergeschikte muren. Het wordt geflankeerd door steile bergen en in de volksmond bekend als de "sleutel tot de noordelijke poort." Nu 3741 meter van de Grote Muur bij Badaling en 21 baken torens zijn open voor bezoekers.

Vrijdag 10 mei 2025

Lama tempel - Panda Zoo - Hutong - Olympische stadion

Vogelnest BeijingPanda zooVandaag bezoeken we de Lama Tempel. De Lama Tempel (Yonghe Palace) werd gebouwd in 1694 en is nu de grootste en best bewaarde Lamasery van de Gele Sekte in Peking. Vervolgens brengen we een bezoek aan de Panda Zoo. 

Dan staat een oude volkswijk de Hutongs op het programma. Hier rijden we met een fietstaxi door en wandelen door de wijk. Brengen een bezoek aan een familie.  Hierna rijden we naar het Olympische district, waar we de lunch gebruiken en  naar het Vogelnest (Olympisch Stadium) gaan.

In de avond bezoeken we de Chinese Kung Fu Show, een geweldig spektakel is geen vechtshow maar veel kleur, klank The Legend of Kungfu Show Beijing.

bezoek Zomer Paleis

Brug ZomerpaleisZomerpaleis

Zaterdag 11 mei 2025

Xian Oude City muur - Drum en Bell toren - Moslim Market - Dumpling Banquet met de Tang Dynasty Show

We komen in de ochtend aan in Xian, waarna we onze bagage weg zullen brengen naar een hotel vlakbij het station. Dan zullen we eerst  ontbijten en daarna wandelen over een plaatselijk marktje en beklimmen daarna de oude stadsmuur voor een stadsmuur xianfietstocht.  We maken een fietstocht tot ongeveer de helft van deze citywall

Halverwege zullen we deze muur verlaten en wandelen of rijden naar de Bell en Trommeltoren.

We wandelen naar de Grote Moskee, gebouwd in het midden van de 7de eeuw. Het is één van de oudste, kunst-markt-langs-muur-xiangrootste en best bewaarde islamitische moskeeën in China. Rond de moskee is de moslim straat die bruist elke dag met tal van authentieke fijne eetgelegenheden en souvenirwinkels.

Wandelen langs deze smalle straat uitgelijnd met winkels aan beide kanten, zie je dat moslimmannen met witte hoeden zitten in de winkels of ontspannen praten met elkaar. Ook brengen we een bezoek aan de in stad gelegen Temple of the Eight Immortals van Xi'an.

Als één van de slechts twee overgebleven taoïstische tempels in Xi'an, heeft de Stad van God Temple genoteerd als een belangrijke historische en culturele site onder bescherming staat. 

IMoslim marktn de avond brengen we een bezoek aan een Dumpling Banquet met de Tang Dynasty Show.

De Tang-dynastie Muziek en Dans show is een van de meest populaire attracties sinds zijn debuut in 1983. De show reproduceert de prachtige scènes van de welvarende Tang-dynastie, tot vreugde van het publiek met fascinerende oude keizerlijke hof muziek en dans. Het Tang Dynasty Show, een prachtige prestatie van de oude muziek en dans, is een must als je Xian bezoeken.

Een blijvende kostbare schat van de Tang-dynastie cultureel erfgoed, Tang Dynasty Music and Dance Show is ontwikkeld als een mix van oude melodieuze muziek en inspirerende dans , samen met diverse Chinese instrumenten, en het beschikt over de presentatie van tal van interessante historische verhalen aan het publiek, zoals het verhaal van de Monkey King meester 's - Monk Xuanzang. De voorstelling, versterkt door Engels ondertiteld en fascinerend visuele effecten, om meer mensen kennis te geven over de Chinese geschiedenis en cultuur.

Zondag 12 mei 2025

Xian - Terra-cotta leger - Big Wild Goose Pagoda 

Teracote warriorsBig Wild Goose PagodaVandaag bezoeken we het Terra-Cotta Warriors  een complex met drie inmens grote hallen waar a schatting het Terracotta leger bestond uit meer dan 8.000 militairen, 130 Ons wagens met 520 paarden en 150 cavalerie paarden, waarvan het merendeel bleef begraven in bij de pits nabijgelegen Qin Shi Huang's mausoleum.

We gebruiken de lunch daar en vervolgens rijden we terug en bezoeken  het tempelcomlex Giants Wld Goose Pagoda. Dit  tempel complex, trekt vele bezoekers voor zijn roem in de boeddhistische religie en haar eenvoudige, maar aansprekende stijl van de bouw.

We zullen indien mogelijk met de Bullettrein naar Chengdu rijden , waar we laat aan zullen komen. Maar hierdoor hebben we twee dagen gewonnen voor Chengdu

Maandag 13 mei 2025

Chengdu -Kuanzhai Ancient Street of Qing Dynasty - Night Market - Wu Hou Tempel

Ons Hotel ligt in het hart van Chengdu, op 5 minuten lopen van het Tianfu-plein. Van hier vertrekken ook de twee metrolijnen en vele buslijnen.  De drukst bezochte winkelstraat ligt om de hoek.

ChengduIn Chengdu zullen we een wandeling maken door de stad en langs de rivier de Jinijang, waar vele mensen langs wandelen en trimmen. 
Ook hier zullen we zien dat China zeker geen achterlopende economie is, maar een land met ook heel veel welvaart. Openbaar vervoer is simpel geen kaartjes je gooit het geld in een kartonnen doos, dat is it. 

We wandelen door de beroemde oude Jinli straat. De straat is ongeveer 550 meter lang. Het is een deel van de tempel van Marquis, en de gebouwen zijn in de Qing-dynastie stijl. 

Direct bij deze straat ligt de Wu Hou Tempel, dit is het belangrijke heiligdom naar Sichuan's oude Shu verleden en de helden die de Shu Koninkrijk legendarische tijdens de Drie Koninkrijken periode. De tempel werd gebouwd om originele overblijfselen Shu keizer Liu Bei's huis in 221, maar tijdens de Ming-dynastie, werden Liu Bei's onderwerpen ook hier gehuisvest, met name Zhu Ge Liang.

Zhuge Liang was Liu Bei's rechterhand en adviseur tijdens de oorlogen van de Drie Koninkrijken periode - hij is een legendarische figuur in Sichuan en is in sommige opzichten, meer dan zijn meester gehonoreerd. De tempel verbrand tijdens de oorlogen die de Ming-dynastie omvergeworpen en werd in 1671-1672 heropgebouwd tijdens de Qing-dynastie. Het belangrijkste heiligdom, Zhaolie Tempel, is gewijd aan de keizer Liu Bei, de rug heiligdom, Wu Hou Temple, om zijn adviseur Zhu Ge Liang en er is ook de "Beëdigd Brotherhood Shrine ', dat Liu Bei, Zhang Fei en Guan Yu's herdenkt" eed af in de Peach Garden. "

De tempel is nu verdeeld in drie grote delen: de culturele relikwieën met Zhaolie Temple, Wu Hou Tempel en de Broederschap Shrine, het park met vijvers, rock sculpturen en wilgen en Brocade Street, bekend als Jinli, de kunsten, ambachten en snacks straat die grenst aan de tempel.

In de avond gebruiken we mogelijk een hotpot maaltijd in een echt Chinees restaurant. 

Dinsdag 14 mei 2025

Chengdu Giant Panda - Dujiangyan Irrigation System

rode pandapandas chengduVroeg in de ochtend een bezoek aan het Pandacentrum. Op dit ruim op gezette terrein vindt men de dag en nacht verblijven van verschillende soorten panda's

Het is zelfs zo dat de rode panda soms zolang je heen wandelen. Verder kan je de babypanda kraamkamer bekijken.

Hierna rijden we naar Dujiangyan en bezoeken een prachtig oud irrigatiesysteem gebouwd rond 250 jaar v.Chr! De gebruikte materialen waren alleen hout, bamboe en stenen. 

We gebruiken de  Chinese lunch aan de rivier

chendu nachtWoensdag 15 mei 2025

Leshan Giant Boeddha

We zullen een bootocht maken langs het boeddhabeeld

Leshan Giant Boeddha is de grootste Boeddhabeeld in de wereld.

Zo wordt gezegd de Boeddha is een heuvel, en de heuvel is een Boeddha.

leshan giant buddhaLeshan Boeddha is al lang een van 's werelds Cultuur Relics door de UNESCO. Ongeveer 120 kilometer van Chengdu, na bijna 2 uur rijden zullen we dit wonder van de wereld te bereiken.

Mensen kunnen genieten van de reus van de voorkant met een cruise, en mensen kunnen ook naar beneden te lopen van zijn hoofd tot zijn voeten. Zijn voet biedt ruimte voor 20 personen staan! En de nieuwste ontdekking toont ons een andere magische wonder: de hele berg is net als een Boeddha slapen op de rivier Minjiang, en het standbeeld van gigantische Boeddha zit in het hart!  en In de middag een wandeling te maken bij de Boeddha en om dan weer terug te rijden naar Chengdu.

Donderdag 16 mei 2025

Ochtend  in Chengdu vrije te besteden- Vlucht of bullettrein naar Dalian

Ik ook ditmaal gekozen voor het Holiday Inn Express City Centre Dalian vlakbij het station en de metro en het grote Zhongshan square.

Vrijdag 17 mei 2025

Dalian hotel

Op dit moment heb ik nog geen volledige informatie over de IML-tocht in Dalian van 2024, maar deze wordt in februari verwacht. Maar het programma zal wel in grote lijnen hetzelfde zijn.

De afstanden voor zaterdag zijn 5 -10 - 20 - 30 kilometer (in de praktijk zijn de afstanden korter, maar er zitten wel wat hoogte verschillen in.

Er wordt vertrokken vanaf het grote Fonteinenplein bij de Haven over een brede weg met aan de linkerkant plaatsen als Brugge, Venetië en Franse kastelen, een luchtvaart museum en aan de rechterkant grote flats in aanbouw. Na 4 kilometer gaat het over in ee soort Zevenheuvelenweg, die zich de heuvels inslingert. Aan beide zijde zijn grote zeedieren en andere dieren gemaakt. Je hebt er verschillende prachtige uitzichten.

Het eindpunt van de 20 kilometer is bij het grote Zeeaquarium en en actractiepark.  De 30 kilometer slingert verder langs de kust en passeert een groot aantal trouwcentra. Vele bruidstellen zijn daar aan het posseren en er is zelfs een trouwkerk voor de foto's ook kan je onderwater foto 's laten maken. Ook dit stuk is met genoeg mooie uitzichten.

Op de zondag wordt er over dezelfde route gewandeld, alleen dan is er geen 30 kilometer. Als je het eerste stuk parallel met de route wandelt wandel je door diverse nagebouwde westerse steden.

De zondag is er wel nog een andere route van 20 kilometer, maar die ligt een 65 kilometer verder en is met de trein te bereiken. Echter daar is geen IML afstempeling (dit zou bij belangstelling wel opgelost kunnen worden)
Hou er rekening mee, dat wij als IML wandelaars maar een zeer kleine groep zijn, die zeer gewaardeerd worden door de andere 300.000 wandelaars. Maar voor hun IML niets zegt, dus het huldigen daar voor b.v. de Global of Pac Pacific moet je niets van voorstellen.

In de avond hebben we een ontvangst door de organisatie voorde Internationale IML-wandelaars.

Zaterdag 18 en zondag 19 mei 2025

Dalian International Walking Festival 

Dalian startpleindalian startTijdens deze wandelsportreizen ook de Tweedaagse IML wandeltochten van Dalian. We zullen indien mogelijk de tweede dag een andere route wandelen.Deze ligt een 65 kilometer van ons verblijf af, maar dat kunnen we op een later tijdstip pas met zekerheid zeggen.

Is waarschijnlijk het grootste wandelevenement van de wereld met over de twee dagen een 300.000 wandelaars.

Toch heb je dat gevoel niet, dat komt waarschijnlijk dat men een vloeiende start heeft, dus niet eerst wachten op een startknip en een ruime weg waar het inmensgrote plein verlaten woordt.

Mochten we twee dagen toch dezelfde route hebben zal ik jullie ieder geval door een aantal paralel aan de route liggen de wijk heen voeren.

Waar je je ogen te kort komt, er zijn hele steden nagebouwd, zoals de Belgische plaats Brugge, Venetie, Franse kastelen.

 

Dalian heuvelendalian venetiedalian brugge

 

 

 

 

 

 

 

 

19 mei 2025

Om 20.20 uur vlucht naar Beijing

20 mei 2025

Aankomst Amsterdam

Reissom

Wandelreis Japan - China 

5 t/m 20 mei 2024 China Dalian
Wandelreis   incl.. vliegtickets, vervoer ,hotels op 2 pers kamer, vervoer in China, , de excursies, Nederlandse begeleiding, Engelstalig gidsen, entreegelden van de genoemde   excursies. inschrijfgeld Walking festival 20 km, fooien   tour gidsen en chauffeurs

ca.   € 4245,-*
Early bird korting € 100,- bij inschrijving voor 1 nov 2024
  Toeslag  1 persoonskamer op aanvraag  
16 mei t/m 20 mei 202-

China verkort -  alleen IML China Dalian
Wandelreis   incl.. vliegtickets, vervoer ,hotels op 2 pers kamer, 
overnachtingen incl. alle maaltijden, inschrijfgeld Walking festival 20 km, met welkomsbuffet

€ 2245,-

  Toeslag  1 persoonskamer op aanvraag  € 100,-
   Fooien hotel zijn niet inclusief
 Standaard fooien zijn: Hotel  Bellboy/kamermeisje: RMB   5-RMB 10 (ca. 1,20) per kamer elke keer/dag
 

* De prijs is afhankelijk van de prijs vliegticket (geschatte vliegticket november 2023) van het uiteindelijke aantal deelnemers.
Natuurlijk ook de koers van de Euro is bepaald. 

Inbegrepen

 • Vliegticket Amsterdam - Beijing
 • Vliegtickets Dalian - Amsterdam
 • Tranfers Airport -metro
 • Transfers via openbaar vervoer - Bullet trein
 • Overnachtingen in hotels op 2 persoonskamers
 • Ontbijt en (lunch indien zelfverzorgend Subway o.i.d.)
 • Welkomst Diners en die we gezamelijk doen.
 • Inschrijfgelden en door de organisatie aan geboden diners
 • Nederlandstalige begeleiding 
 • Donatie aan Asia Care Foundation


Niet inbegrepen

 • Lunch en diner, behalve specifiek genoemd worden als inclusief.
 • Consumpties en eigen uitgaven


Bijzonderheden

Inschrijven

Aanmelden dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1500,- over te maken 6 maanden voor de datum op bankrekening  NL79 INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert met vermelding  Dalian China

Meld je aan


"A Smile is the Same in Every Language"  "Leef nu morgen kan het misschien niet meer"

Deze website is door mij de grootste zorg samengesteld, desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud ervan.  

Nieuws

 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel (2) Athez - La Bénisson-Dieu

  18 augustus 2011 Gisterenavond brachten we door in Athez, waar het flink h...

  Lees meer
 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel (1)

  Maandag 15 augustus 2011 De nacht was kort en rusteloos. Laatste minuten w...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl / Theo Tromp
p/a Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+31495712072/+31652788806
 • Cafe Tsjoch Drachten

  Cafe Tsjoch Drachten bruin café

  Café Tsjoch is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje van Drachten. Een café dat voor een ieder wat te bieden heeft.

  Bezoek de website
 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer
 • Wandelsportvereniging OLAT

  wsv OLAT wandelsportvereniging

  wsv OLAT OLATNieuws Ons nieuwsblad, OLATNieuws, verschijnt 11 keer per jaar. Maandelijks ontvangen de leden het.

  Bezoek de website
 • IML-Wandelingen

  IML-Wandelen in de wereld

  IML-Wandelen in de wereld

  Overzicht tochten
 • Wandelagenda

  Wandelagenda

  Wandelagenda Nederland

  Zoek een wandeling
 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden
 • Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Lees meer
 • Wandelpaden OLAT

  Wandelpaden OLAT

  OLAT heeft in de jaren verschillende wandelpaden uitgezet, waar gidsen van verkrijgbaar zijn

  Overzicht bekijken

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.