Nieuws

 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel (2) Athez - La Bénisson-Dieu

  18 augustus 2011 Gisterenavond brachten we door in Athez, waar het flink h...

  Lees meer
 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel (1)

  Maandag 15 augustus 2011 De nacht was kort en rusteloos. Laatste minuten w...

  Lees meer
Meer nieuws

Totaal gastenboek overzicht

Fam. Scheepers

08-07-2014 om 18:01, theoweert@hotmail.com

Ondanks dat het al enkele jaren geleden is dat wij met jou een vacantie door gebracht hebben, wil ik toch nog wel even reageren.
Wij hebben het altijd hardstikke leuk gevonden, mooie wandelingen gemaakt en het provisorische tafelen van eten en drinken was best leuk.
De reden dat wij niet meer deelnemen aan welke georganiseerde tocht dan ook, is, dat wij in groepsverband dat niet meer willen, maar dat is ieder zijn keus.
We wensen jou en de organisatie daarom, veel sukses in de toekomst en ga door met jou organisatie.

Henny van Roonwijk

08-07-2014 om 18:02, theoweert@hotmail.com

Hallo Theo ,ik heb al verschillende reizen mee gemaakt .Ik heb het iedere keer naar mijn zin gehad. de leukste reis vond ik de laatste keer naar La Palma Theo is een prima organisator het eten smaakt altijd goed. en toevallig vallen de reis bestemmingen ook in mijn smaak., zo doende heb ik mij weer voor 2 reizen aangemeld.

Phily Titulaer

08-07-2014 om 18:05, theoweert@hotmail.com

Kenmerken van Theo:
gastvrij, ondernemend, tolerant, flexibel,
goede kok, klantgericht en met Conny een goed team.
Het was een genot om dagelijks zorgeloos op pad te gaan.

Carla Shair

08-07-2014 om 18:07, theoweert@hotmail.com

Hoi Theo,
Leuk dat ik iets kan schrijven in je wandeldagboek.
Ik heb nog geen wandeltocht van jou gelopen, maar heb je wel als reisleider meegemaakt op de tochten van Jago.
Als reisleider vind ik jou heel aardig, sympathiek en een hele grote charmeur, altijd klaarstaan voor iedereen, vooral het vrouwelijk schoon had het goed bij jou.
Hopelijk dat ik je nog heel lang als reisleider mag meemaken en misschien tot op een wandeltocht van jezelf.
Gezondheid, geluk en vooral veel vrolijkheid in je verdere leven.
Groetjes van je Grote Vriendin Carla.

Wim en Bep Ruiter

08-07-2014 om 18:12, theoweert@hotmail.com

Gré en Gerard maakten ons enthousiast voor een wandelvakantie, en zo maakten we kennis met duizendpoot Theo en zijn assistenten. We nemen voor hen ons petje af. Voor alle drie een pluim.
De natuur - schitterend
Het weer - prachtig
Het eten - heerlijk
De reisgenoten - gezellig
De daal, stijg, en lachspieren - pijnlijk
Conclusie:
De wandelvakantie - onvergetelijk

Fam. Steltenpool

08-07-2014 om 18:19, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Bovenkarspel

Datum:

04-05-2010

Na een dagtocht met Theo op 9 april j.l. "De dijkjes wandeling in de Wogmeer", werden wij opnieuw geprikkeld voor een week wandelen in de Ardennen. Wij konden dit gevoel ook overbrengen bij Bep en Wim. Dus 16 april vroeg uit de veren en samen in de auto naar Weert.
Vandaar uit met dfe medewandelaars richting La Roche. Zoals wij ook voorheen gewend waren was alles weer keurig geregeld. Na iedere wandeltocht had Theo in sneltempo weer een geweldige maaltijd. Conny en Paula brachten ons veilig over allerlei stofwegen naar de start van de wandeling en wachtten ons op het eind weer op.
Theo je bent een kanjer!! dee TT reizen zijn bij jou in goede handen. We hebben rijkelijk genoten van deze week. Van ons komen er nog drie pluimen bij.
Gré en Gerard"

Maria van Schie

08-07-2014 om 18:20, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Halfweg

Datum:

04-05-2010

Theo, Conny en Paula
Ik kwam helemaal blanco binnen. Maar dit smaakt naar meer.
Ik heb genoten van de groep en van jullie.
Hartelijk groeten en wellicht tot ziens

Mia Salomans

08-07-2014 om 18:22, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Dronten

Datum:

04-05-2010

Wat een mazzel!: Prachtig weer, geweldige wandelingen, lekker huisje en goedgevulde heerlijke warme maaltijden.
Theo, bedankt voior je verzorging en enthousaistme. Aad, bedankt voor je geimproviseerde fijne dans; Ton, je aanstekelijke humor; Henny, fijne gesprekken en Marrie, "warme" kamergenoot.
Doordat ik met de groep heb gewandeld, heb ik mezelf , wat betreft kilometers, overtroffen, Dat geeft energie.
Groetjes

Henny Reubsaet

08-07-2014 om 18:24, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Amsterdam

Datum:

04-05-2010

Saksische Schweiz 24 april t/m 2 mei 2010
Een heerlijke vakantieweek aschter de rug!
Prachtig weer, uitstekende gezelschap en heel lekker eten. Wat wil je nog meer.
En dan heb ik mezelf ook nog overtroffen door die drie 100 zware kilometers in drie dagen weten te lopen. Met dank aan de groep! (en aan het prachtige landschap)
Theo, bedankt voor je zorgen en samen met Mia, Marrie, Aad en Ton bedankt voor de goede sfeer in de groep!

Aad Wittens

08-07-2014 om 18:26, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Heythuysen

Datum:

04-05-2010

Julianatocht + Saksische Schweiz
Theo, onze reisleider heeft ons de hele weeek goed begeleid en verzorgd, het kan niet beter.
Voor mij is het een fantastische week geweest, het weer heeft ons ook geholpen om onze tochten met doorzettingsvermogen te kunnen voldoen. Af en toe was de route op enekele plaatsen zeer zwaar, maar we zijn met ons allen heelhuids boven op de top van de berg gekomen. De laatste dag de gezellig feestavond van de Julianatocht met hebuffet. Op de terugreis een paar uur een bezoek gebracht aan Dresden en een overnachting in Thum. Bij het ontwaken scheen de zon weer boven de bergen. Het kan niet beter om met zo'n dag onsee terugreis te ondernemen.
Met dank aan Theo, Ton, Marrie, Mia en Henny voor de gezellige dagen die we deze week samen hebben doorgebracht.
Met dank

Marie-Jose v.d. Ven

08-07-2014 om 18:27, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Sint-Oedenrode

Datum:

14-07-2010

Theo,
We hebben een prachtige reis gehad naar de Mourne en Castlebar in Ierland. Je was reisleider maar ook reisbegeleider, je was er als je er moest zijn met raad en daad. Je was een van ons die er ook voor de gezellige dingen was. Je kwam ons halen/brengen en begroeten als we een wandeling gelopen hadden. Als je kon liep je mee! Theo je bent iemand waar we op konden rekenen, ik hoop dat we elkaar nog eens tegen zullen komen op een volgende reis, Groet Marie-Jose van de Ven.

Jeanne en Rinus

08-07-2014 om 20:41, theoweert@hotmail.com

Plaats:

De Lier

Datum:

26-07-2010

De Hadrian Wall Way. Prachtige tocht, uitstekend georganiseerd, wij hebbben genoten.

Els Put

08-07-2014 om 20:43, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Amsterdam

Datum:

26-07-2010

Met een klein groepje wandleden we de eerste week de West Highland Way en de tweede week de Great Glenn Way. Ik kijk terug op 2 fijne weken. We hebben prachtige wandelingen gemaakt; vooral de West Highland Way was - hoewel af en toe behoorlijk pittig - heel mooi en afwisselend. De Great Glenn Way was minder uitdagend, maar sommige stukken langs de meren (vooral Loch Ness langs) waren prachtig.Schotland is een heel mooi land. Jammer dat er murges zijn (vonden vooral mij erg lekker...) Bovendien hadden we heerlijk wandelweer; een paar keer een bui, één hele regenachtige dag, maar ook dagen met stralende zon! Theo, bedankt voor de goede organisatie en de verzorging onderweg. (Conny de tweede week) Dit werd ook door héél veel andere wandelaars langs de West Highland Way gewaardeerd: je kreeg applaus op een terrasje op 't eindpunt.";

Ben

08-07-2014 om 20:44, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Alkmaar

Datum:

26-08-2010

Ardennenweek augustus 2010
Met een klein,select gezelschap waren wij 8 dagen te gast in een mooi,groot huis in Houyet.Al op de eerste dag maakten wij een wandeling van 12 km om bij het huis te komen.Toen merkten wij al goed de gevolgen van de storm op 14 juli.Omvergewaaide bomen,verdwenen markeringen,dat beloofde wat..Gelukkig zijn wij de andere dagen hiervan vrij gebleven en konden wij genieten tijdens prachtige wandelingen van 20-25 km per dag.Dit alles onder de voortreffelijke leiding van Theo,geassisteerd door chauffeur Theo van de Ven en Loek (bevoorrading)Direct na aankomst van de wandelingen stond Theo alweer in de keuken om ons in no-time een prima 3-gangen maaltijd voor te schotelen.
Naast de wandelingen konden wij genieten van de verjaardag van Loek.Hij had nog nooit zoveel mensen op zijn verjaardag gehad.Hij tracteerde op Belgische wafels en een Belgisch biertje en werd door ons in een T-shirt van Belgie gehesen.Andere hoogtepunten waren de vroege verschijning (zie vervolg

Ben

08-07-2014 om 20:45, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Alkmaar

Datum:

26-08-2010

(vervolg)van een zeehond,de zwempartij van Alma in de Maas,het bezoek aan een brouwerij en de jaarlijkse kermismuziekgebeuren in Houyet.In Houyet liep een Nederlander rond met op zijn arm Houyet getatoeerd(hij komt er al 14 jaar).Zover gaan wij wandelaars niet,maar terugkomen doen wij zeker!

Jackie Knutson

08-07-2014 om 20:55, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Portland USA

Datum:

11-10-2010

Dr. Theo

This a long overdue note of thanks from Jackie, who you met with my group of 7 girls on the West Highland Way. I have you to thank for tending to my blistered feet on that fateful 5th day of walking. I was able to walk on and finish the whole walk and now I know more about blisters and how to handle them!! I am very grateful, truly, for the kindness you showed in tending to my sore feet. It enabled me to finish the walk and I'm so happy because in case I never walk the WHW again, I can say I made it the whole way the first time!

I just looked at your photos from the WHW and it was fun to see the places we all walked and a few photos of our girls with your guests. It is always a great memory walking with my gals every 2 years and we intend to continue.

It was fantastic to meet you and your kind spirit.

With much appreciation,
Jackie Knutson
Portland, Oregon USA

Sharon Sylvestre

08-07-2014 om 21:01, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Canada

Datum:

26-10-2010

Hi Theo,

Yes I do remember you and the wonderful group of travellers whom Conny and I met along the Camino Finisterre. Good fun, wasn't it? I think Conny is on Facebook but I am not. Have to get someone to show me how to do it. But in the meantime it was great to meet you and once again thank you for your sharing generosity. Take care. Will be in touch again soon

greetings Sharon
Canada

Hedda Bumann

08-07-2014 om 21:02, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Wuppertal

Datum:

10-11-2010

Bester Wandelvriend Theo Tromp und Theo van de Ven,

ich möchte mich recht herzlich für ihre freundliche Hilfe und Fürsorge auf dem Pilgerweg bedanken. Ohne Sie und die ganze freundliche Gruppe hätte ich es nie bis Santiago geschafft. Mit ihrer Hilfe konnte ich, nachdem sie mich 2009 gerettet haben, den Pilgerweg nach Santiago und Fisterra zu Ende gehen.
Was für ein Glück sie 2009 getroffen zu haben.
Es war sehr schön und ich war sehr gut bei ihnen aufgehoben und habe mich bei ihnen sehr geborgen gefühlt.

Vielen herzlichen Dank dafür.";

Loes van Gils

08-07-2014 om 21:04, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Breda

Datum:

27-02-2011

hoi theo,mijn broer Martien van achterberg kwam jou gisteren bij de huldeging van olat tegen,hij werd 2.
bracht een boekje mee van jou,dat sprak ons wel aan,we hopen toch eens een wandelvakantie mee te gaan,je heb een leuke site.
gr loes en antoon

Theo v.d. Ven

08-07-2014 om 21:05, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Boekel

Datum:

04-05-2011

Hoi Theo, Ik heb genoten van de prachtige reis naar Nieuw-Zeeland/Australië.
Ik was er al een keer geweest maar zoiets als nu kon ik het mij niet voorstellen, ik heb genoten van de eerste tot de laatste dag geweldig, waar jij ons overal naar toe leiden fantastisch. Hier kom je met geen enkel reisbureau. "

Rob en Miep

08-07-2014 om 21:06, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Almere

Datum:

08-05-2011

Hallo Theo
De reis naar Nieuw Zeeland en Australie was is een woord Geweldig. Wat hebben we genoten en veel gezien. We kunnen iedereen aanraden om met jou mee te gaan. Niets is jou te veel, je probeert van alles om het iedereen naar de zin te maken. Je reizigers, daar doe je alles voor. Dank je wel het was fijn om met je mee te gaan.
Groeten Rob en Miep

Paula Lavrijsen

08-07-2014 om 21:08, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Veldhoven

Datum:

31-05-2011

Hallo Theo,
Is het mogelijk om ervaringen te horen van de reis naar Thailand.
Ik mis deze in het gastenboek en ik zou, alvorens te boeken voor november 2011, meer informatie willen hebben.

Ik heb ook middels tweevoeter de vraag gesteld omdat ik nergens een mailadres van je kan vinden.

Hopende op een snelle reactie,
Met groet,
Paula Lavrijsen

Ria Hageman

08-07-2014 om 21:09, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Den Haag

Datum:

26-06-2011

Hoi Theo en Theo.
Het was een gezellige wandelweek en groep. Onverwachts vanuit twee plaatsen in de Ardennen. Wij hebben heerlijk gewandeld en goed gegeten van je drie gangenmenu iedere dag.
Ria en Dick.

Jw dijkgraaf

08-07-2014 om 21:10, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Epe

Datum:

20-06-2011

Hallo Theo.Ik heb de coast to coast goed overleefd .Ondanks het af en toe slechte weer was het een geslaagde vakantie.Al lag voor mij het tempo wat aan de lage kant ,maar daarom niet getreurd.het vervelendste was eigenlijk het niet hebben van goede telf. verbinding vooral op de tweede dag in de black sail was dat erg lastig.Maar alles is goed gekomen.Tot een volgende keer misschien .Groeten Jan Willem

Marian

08-07-2014 om 21:11, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Utrecht

Datum:

21-06-2011

Hallo Theo en Theo,

Weer terug in het dagelijks leven na de mooie, leuke en ook wel winderige Hadrian Wall. Ik heb een heel gezellige en fijne wandelweek gehad en ondanks de regen en wind en zon niet te vergeten was het voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alle goed zorgen, koffie en thee posten langs de route en niet te vergeten de soep en lunch ergens langs de route op de meest mooie plekjes. Dat was echt super!
Tot ziens en tot een volgende reis.

Katharina

08-07-2014 om 21:13, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Amsterdam

Datum:

21-06-2011

Hallo Theo, het was een prachtige tocht! Zoveel verschillende landschappen en onderkomens. En dan de luxe: je bagage niet zelf met je mee dragen, eten en drinken onderweg aangereikt krijgen, en aan het eind van de dag een pub met heerlijk bier. Wel heel veel wind, daar op de hoogten. Ik ben benieuwd naar je plannen voor volgend jaar. k

Reactie : Leuk Katharina, dat je deze Coast to Coast tocht je goed bevallen is.
Was in begin even wennen na goede markeringen in de plaatsen in het veld op namen te moeten lopen. Maar deze ervaringen is zeker een plus punt voor volgend jaar.
Ja voor volgend jaar weer een aantal nieuwe wandelingen op het programma gezet.

Cor v.d. Heijden

08-07-2014 om 21:14, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Geldrop

Datum:

21-06-2011

Hoi,Theo,de Coast to Coast wandeling was voor
mij een hele belevenis die ik niet graag had
willen missen,wat een ruige natuur heb je daar,ook wil ik je nog bedanken voor het extra werk die ik mede veroorzaakt heb,maar het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Gre en Gerard

08-07-2014 om 21:20, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Bovenkarspel

Datum:

21-06-2011

Hoi Theo
wij gingen voor de 9e keer met jou op pad.Dit maal een weekje Frankrijk waarin de 4 daagse te Chantonnay die heel goed verzorgd was.In Chartre hadden we tijdens de heenreis een prachtige avondwandeling.Voor ons is als vanouds, Theo als reisleider, chauffeur en kok, dat is toch top!.jou 2e chauffeur en hulp Theo van de ven heeft het voor ons ook goed gedaan.Niets was jullie te veel. Het was voor ons weer een geslaagde week.

Jeanne en Rinus

08-07-2014 om 21:21, theoweert@hotmail.com

Plaats:

De Lier

Datum:

24-06-2011

Hallo Theo

Bij de boeking van de twee reizen Julianatocht in Tsjechië en de vierdaagse van Chantonnay in Frankrijk, beloofde je ons 2 mooie wandelevenementen.
Nu dat heb je meer dan waar gemaakt. Mooie wandelingen, schitterende natuur, goede slaapgelegenheden, prima eten, uitstekend georganiseerd, kortom voortreffelijk. Onze complimenten.
Groetjes van Jeanne en Rinus"

Robert en Wilma

08-07-2014 om 21:22, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Deurne

Datum:

20-07-2011

Hallo Theo,
Het wandelend diner van afgelopen zaterdag (16 juli) vonden we zeer geslaagd.
Je hebt ons veel van Oosterbeek en omgeving laten zien. Een omgeving waar xich veel heeft afgespeeld tijdens de laatste maanden van de 2e W.O.
Je wist er veel over te vertellen.
We zijn gedurende de wandeltocht niets te kort gekomen. Kreeg je weer trek dan was het volgende restaurant waar we weer iets te eten kregen daar.
Wat hebben we een geluk gehad met het weer. Zou het dan toch aan jou liggen, Theo?
Tot een volgende wandeltocht.
Groetjes
Robert en Wilma

Jolande van Loon

08-07-2014 om 23:54, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Breda

Datum:

06-08-2011

Beste Theo

Natuurlijk schrijf ik graag een bericht in het gastenboek. Ik liep het airborne pad eind juli met je. Ik heb heel wat lange afstandspaden gelopen. Doorgaans krijg je een routeboekje,de vouchers voor de overnachtingen en zie je verder niemand. Ik was dan ook heel verbaasd om zo in de watten gelegd te worden. Koffie, maaltijden (en hoe!), halen brengen naar eet- en slaapgelegenheid. Je wees me, als ontwikkelaar van deze route, op bijzonderheden. Het airborne pad is een hele goede verzorgde route, met veel leuke paadjes. Zo voert het je haast ongemerkt door steden heen.
Bedankt voor je reisbegeleiding. Jolande

Cor Brasser

08-07-2014 om 23:55, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Krommenie

Datum:

08-08-2011

Hierbij wil ik alle deelnemers aan deze bijzondere tocht bedanken voor de mooie dagen. Sommigen waren onbekenden, Theo en Paul kende ik al, maar ondanks de verschillende karakters heb ik dit als een heel mooie week ervaren. De goede verzorging onderweg van "'mental, Theo", zijn soms verrassende verschijningen langs en op het parcours, het verkeerd lopen, de tocht door het maisveld, de etentjes, het onweer 's avonds, de man van de 2 honden in Nijmegen, de mensen met oranje hesjes, waarvan wij steeds dachten dat het Theo was, de zeer "snelle" ijsverkoper van ijskar Ferrari in Eindhoven, de indrukwekkende graven, monumenten en musea, Cor's plekje, de vreselijk harde muziek bij de Waag in Arnhem, de mooie grens tussen Limburg en Gelderland bij café 't Zwaantje op de Mokerhei, de prachtige overnachtingsadressen bij Vrienden"

Kitty Michel

08-07-2014 om 23:56, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Zoetermeer

Datum:

19-04-2011

Theo Tromp, Ik heb al veel reizen meegemaakt met jullie (TT en TV). De reizen die jij organiseerd zijn geweldig!! Mijn volgende reizen gaan naar La Rochelle en Kintyre. Groet en tot dan!!!!
Kitty

Reactie : bedankt voor je reactie en dat je een trouw medereiziger bent. En dat je zoveel mooie fotoexpresentatie er van gemaakt hebt.

Miep en Rob

08-07-2014 om 23:58, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Almere

Datum:

16-02-2012

Onze 2de keer op reis met jou en ook deze keer geweldig genoten. Voor jou was het ook de eerste keer de Kintyre Way in Schotland. Soms hele mooie paden, maar ook minder mooie stukken. Het onderkomen, verzorging en eten was geweldig. Dank je wel we hebben genoten en tot een volgende keer.

Laurie Faro

08-07-2014 om 23:59, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Gemonde

Datum:

19-02-2012

Beste Theo,
Via de website van het Genootschap kwam ik terecht op je website. Zou ik de verhalen van de site mogen opnemen in onze database PILNAR? Hieronder volgt een toelichting op dit project.
Alvast heel hartelijk dank voor je medewerking en ik hoor graag van je!
Hartelijke groet, Laurie Faro

Verzoek om toestemming opname weblog en digitale reisverslagen in PILNAR

Het Nederlands Genootschap van St. Jacob is een samenwerking aangegaan met de School of Humanities, onderzoeksgroep Religie en Ritueel, van de Tilburg University en het Meertens Instituut, KNAW te Amsterdam om een digitaal bestand van moderne pelgrimsverhalen te realiseren. Doelstelling van dit project PILNAR is te komen tot een voor wetenschappelijk onderzoek toegankelijk digitaal bestand van verslagen van pelgrims naar Santiago de Compostella. Het gaat met name om verhalen waarin verslag wordt gedaan van de tocht, de belevenissen onderweg en de ervaringen.

Reactie : Hallo Laurie,

Natuurlijk mag je gebruik maken van mijn verslagen.

groetjes Theo Tromp

Gian Carlo Mazzali

09-07-2014 om 00:01, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Costa Rica

Datum:

02-11-2012

Hello Theo…….

Among so many people that you probably offered your support probably you do not remember me……

I am from Costa Rica and did the Camino de Santiago de Compostela just recently (already one month, time flies!!), along with my wife and son. On the stage between Sarria and Porto Marin, early in the morning, under a cold light rain, at the top of a long climb, we met you and your truck and generously you gave us a glass of warm tea which was delicious and renewed our will to keep on walking.

Thanks !!

Once back to "civilisation" I wanted to write this brief note to let you know our appreciation to you. People like you bring back faith to the world understanding the value of "humanhood" that each person has.

Thanks.

Hope you are doing well.

Rgds,
Gian Carlo Mazzali";

Gerard Scholten

09-07-2014 om 00:02, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Delft

Datum:

04-11-2012

Hallo Theo,

Alweer de 2e week thuis, maar in gedachten nog vaak aan de wandel in Spanje!
Het is echt nagenieten.

Ik wil je bij deze nog even bedanken voor je fijne gezelschap en je voortreffelijke organisatie van deze Santiago-wandelreis.
Alles echt tot in de puntjes verzorgd en geregeld; ook mijn heen- en terugreis.
Bovendien zeer getroffen met deze leuke wandelgroep.
Nogmaals dank en wellicht tot (weer)ziens.

Gerard.

Gian Carlo Mazzali

09-07-2014 om 00:04, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Costa Rica

Datum:

04-11-2012

Hello Theo…….

Among so many people that you probably offered your support probably you do not remember me……

I am from Costa Rica and did the Camino de Santiago de Compostela just recently (already one month, time flies!!), along with my wife and son. On the stage between Sarria and Porto Marin, early in the morning, under a cold light rain, at the top of a long climb, we met you and your truck and generously you gave us a glass of warm tea which was delicious and renewed our will to keep on walking.

Thanks !!

Once back to "civilisation" I wanted to write this brief note to let you know our appreciation to you. People like you bring back faith to the world understanding the value of "humanhood" that each person has.

Thanks.

Hope you are doing well.

Rgds,
Gian Carlo Mazzali

Reactie : Hello Gian.
Thanks for your feedback. I am now in Australie with a group walkers.In september t/m oktbober walk a with a group from St. Jean Pied de Port to Santiago en Finistrera.
Greetings Buen Camino
";

Arie Evegroen

09-07-2014 om 00:05, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Zuid Holland

Datum:

14-12-2012

Ik mij ondanks de kou de laatste dagen weer behaaglijk warm.Op mijn werk is alles in kerstsfeer.

We kunnen terug zien op een prachtige reis in Thailand.
Hoogtepunten voor mij waren natuurlijk als climax de trekking in Umphang, de dagen in Bangkok met de trein, metro, de fietstocht en de gezellige straatjes bij het hotel.
De River kwai met de spoorweg, de treinreis en de wandeling. De oude tempelcomplexen in Ayutthaya en Sukothai. De avondmarkt in Chang Mai en de tempels aldaar met het vallen van de avond. De klim omhoog de berg op in het park waarbij alle bagage omhoog werd gedragen, varen met eten op De Mekong met de vriendschapsbrug, de shows Siam Miramit en de lady-boys show. En niet te vergeten de Thaise massages van mijn nek en schouders.

Miep en Rob

09-07-2014 om 00:06, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Almere

Datum:

17-12-2014

Wat hebben we weer een geweldige reis gemaakt. Deze keer naar Thailand. We hebben volop genoten en kunnen deze reis bij iedereen aanbevelen. De wandeltochten zijn goed te doen en er is heel veel te zien onderweg. De shows, de heerlijke maaltijden, echt Thailand moet je gewoon doen.
Theo bedankt voor al je goede zorgen.

Bea

09-07-2014 om 00:07, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Noord Holland

Datum:

17-04-2013

Theo, Bedankt voor de mooie reis die we gemaakt hebben in Nieuw Zeeland en Australië. Soms discussies over de bedden, maar het werd steeds weer opgelost. Lekker bij je gegeten en je hebt ons op vele mooie plekjes gebracht. Bedankt"

Elle

09-07-2014 om 00:08, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Bodegraven

Datum:

17-04-2013

Theo, het was een geweldige reis door Nieuw Zeeland en een stukje Australië. Ik heb vooral genoten van de prachtige wandel- en klimtochten, en alle bezienswaardigheden die je ons hebt laten zien. Het was in één woord geweldig.";

Marjo

09-07-2014 om 00:12, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Bodegraven

Datum:

17-04-2013

Na wat aftasten wie we waren, tijdens deze reis naar Nieuw Zeeland en Australië. Heb je me een fantastische reis gegeven. Ik heb veel moois gezien. Fijne tochten gelopen. Heb er van genoten. Weer een nieuwe ervaring voor mij. Je bied iets bijzonders aan. Dank je wel. Veel geluk en misschien tot ???"

Riet van Zon

09-07-2014 om 00:13, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Oosterhout

Datum:

15-05-2013

Beste Theo, wat denk ik er nog vaak aan terug... De Santiago reis van okt. 2012.
Ik geniet nog steeds een beetje na,het heeft me goed gedaan, wie weet, ga ik nog een keertje met je mee.Maar eerst naar Nijmegen.

Gr. het ga je goed Riet v. Zon

Reactie : Fijn dat het je erg goed bevallen is. In september gaan Gerda en Anneke nog mee vanaf St Jean Pied de Port en wandelen verder mee tot zelfs Finistère. Dus het traject Leon naar Santiago doen ze nogmaals.
"

J.van der Sanden

09-07-2014 om 00:17, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Oud-Turnhout

Datum:

16-05-2013

Beste Theo,
Bij het bekijken van de foto's van de wandeltocht in 2012 op Mallorca wil ik, weliswaar laat, alsnog jou bedanken voor de uitstekende begeleiding. De tochten waren mooi, de sfeer was uitstekend. Alhoewel ik al verscheidene keren Mallorca had bezocht moet ik bekennen dat jouw dagtochten mij plezierig verrast hebben. Ik moet nog een gaatje en reis vinden voor dit jaar. De reis naar Madeira in 2014 ga ik zeker bij jou boeken.
Vriendelijke groeten,
Jacques.

Rinda Scheltens

09-07-2014 om 00:17, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Zwolle

Datum:

19-05-2013

Hoi Theo,

Nog bedankt voor de heerlijke vakantie in Frankrijk. Na het bibberen in een tentje in Tjechië was het eerlijk om na de vierdaagse in een echt huisje terug te komen, waar je ook nog de meest heerlijke maaltijden voor ons kookte. Het zwembad hebben we niet gebruikt, maar voor de rest was alles perfect! Ik ben klaar om mijn tent aan de wilgen te hangen en zal zeker vaker met je meegaan.

Groetjes,

Rinda"

Marian Post

09-07-2014 om 00:18

Plaats:

Utrecht

Datum:

20-05-2013

Theo,

Ik heb een fantastische en heel gezellige Julianatocht en wandelingen in de mooie Sachsische Schweiz met jou en Theo v.d. Ven gehad. Het huis in Tsjechie was mooi en de andere onderkomens prima. Ik heb het naar me zin gehad. Bedankt!

Harrie Jaspers

09-07-2014 om 00:20, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Budel-Schoot

Datum:

01-06-2013

Theo, wij (ik en mijn vrouw Tiny) hebben een mooie reis gehad naar Chantonnay, mede door het goede wandelweer. Een prachtige natuur en een mooi vakantiehuis om 's avonds tot rust te komen. En we hebben kunnen genieten van je lekkere maaltijden. Ongelooflijk hoe jij altijd van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de weer bent om het je vakantievierders naar hun zin te maken.
Bedankt en tot een andere keer

harrie jaspers

Miep en Rob

09-07-2014 om 00:21, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Almere

Datum:

02-06-2013

Mee geweest naar de Ardennenweek en wat was dat fantastisch. Logeren in een mooi groot huis met ruime kamers en goede bedden. Een grote ruimte om actief te ontspannen een eetruimte, keuken (het domein van Theo)en een kamer met open haard om gezellig te ontspannen. We hebben meegelopen met de 2-daagse in Diekirch en daarna iedere dag een mooie wandeling gemaakt met verzorging onderweg. Het was in een woord: "Geweldig". Jammer dat er weinig deelnemers waren, maar volgend jaar nieuwe kansen. Ga mee, het is echt een fijne week.

Gabi

09-07-2014 om 00:22, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Augsburg

Datum:

04-06-2013

Im September und Oktober 2012 war ich auf dem Jakobsweg. Ich hatte große Probleme mit einer Sehnenentzündung und große Schmerzen. Weiterpilgern war nicht mehr möglich. Theo hat mich aufgelesen, und ein Stück weit mitgenommen. Er wurde zu einem meiner Engel auf dem Camino, und hat somit dafür gesorgt, dass ich Santiago de Compostela doch noch erreiche. Danke!";

Joop en Miny

09-07-2014 om 00:23

Plaats:

Den Haag

Datum:

03-07-2013

wij zijn nu ruim een week terug van onze Coast to Coast wandeling: Ruud en Mariette, Virga en Joop en ik. Wij denken met plezier terug aan onze ontmoetingen onderweg, de kopjes thee/ koffie en gesprekjes met jou. De laatste twee dagen hebben we 30 en 25 km. gelopen, voor ons best pittig. We moesten thuisgekomen echt een beetje bijkomen.
Alle goeds met je wandelbegeleiding en wie weet: tot ziens.
Joop en Miny

Anneke en Gerda

09-07-2014 om 00:26, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Den Haag-Utrecht

Datum:

23-07-2013

Beste Theo,
Gerda en ik willen je graag laten weten, dat we enorm genoten hebben van de voettocht Leon naar Santiago. We wilden dan ook meteen dit jaar weer met je mee van St. Jean Pied de Port naar Finistere.
We genoten van de prachtige tocht, maar ook van de groep en heel erg van je begeleiding. Steeds weer een verrassing als we na een paar uur de auto weer zagen en jij zelfs bij de lunch iets warms voor ons maakte. Theo, Gerda en ik waren blij dat jij dit voor ons mogelijk maakte. Dank je, het was

voor ons een unieke ervaring !
Hartelijke groet en beste wensen,
tot 16 september, Gerda en Anneke

Het was erg leuk jullie beiden als er fitte deelneemsters van 81 en 83 jaar er bij te hebben. Menigeen zal hopen nog zo te wandelen als jullie doen. Petje af.

Wim en Jose van Anen

09-07-2014 om 00:27, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Noordwijk

Datum:

23-07-2013

Theo

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Ierland. Je kookkunsten waren voortreffelijke en de locaties waren goed.
Leuke groep mooi weer en als topper de Patrick beklommen.
Hopen dat een volgende reis ook zo zal zijn.

Eva

09-07-2014 om 00:28, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Amsterdam

Datum:

22-08-2013

Mooi Initiatief!

Jolande van Loon

09-07-2014 om 00:29, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Breda

Datum:

29-08-2013

Beste Theo

De wandeling over de kintyre way in Schotland was weer prima. De organisatie klopte helemaal en het eten was weer heerlijk. En dat, terwijl je drie verschillende maaltijden tegelijk moest maken.
Bedankt en tot ziens.

Marlene Weren

09-07-2014 om 00:30, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Wanroij

Datum:

31-08-2013

Theo,

Wat heb ik genoten van de prachtige wandelingen over de Kintyre Way.
De organisatie was uitstekend.Jou kookkunsten niet te vergeten.
Bedankt.

Mieke Gieling

09-07-2014 om 00:31, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Nijmegen

Datum:

15-09-2013

Ik ben nog maar net bekomen van een geweldige Kintyre Schotlandreis p de foto's is te zien hoe geweldig groots de omgeving was waar wij liepen. Op een enkel buitje na in het begin werd het weer steeds mooier en de lucht zo helder dat je ver kon kijken. Naast de leuke huisjes en het door Theo klaar gemaakte lekkere eten, hadden we het heel gezellig. Bedankt en morgen ga ik weer met hem op stap: compostella van St,Jean PdP naar Leon. Ik heb er zo'n zin in!

Reactie : Hoi Mieke,

Ja nog niet zo lang geleden weer gezien op een van mijn wandelreizen. Je bent ook al een trouwe gast en wandelvriendin geworden.
Hoop dat mijn aanbod van wandelreizen steeds voldoende aan je toekomstige wensen geeft, want je bent een prettige reisgenoot.
Hoop dan ook je nog jaren als deelneemster te morgen ontmoeten.

Lodewijk Zwennes

09-07-2014 om 00:33, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Den Haag

Datum:

24-10-2013

Ik ga al heel wat jaren mee met de wandelreizen van Theo. Deze reizen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Theo is een fantastische reisleider en een geweldige kok! Ook de kleine reisgezelschappen zijn gezellig. Ik heb door deze reizen al heel wat van de wereld gezien. Zolang ik goed kan lopen, wandel ik graag met Theo mee.

Reactie : Hoi Lodewijk,

Jij bent een van mijn trouwste deelnemers, die al meer dan 30 jaar aan mijn wandelreizen deel neemt. Nooit te beroerd om een handje toe te steken als er wat gedragen moet worden.

Theo van de Ven

09-07-2014 om 00:34

Plaats:

Boekel

Datum:

28-11-2013

Hoi Theo, ik heb met plezier al een heleboel reizen met jou meegemaakt, en het was altijd goed georganiseerd, ik ben ook heel blij dat ik dit heb mee mogen maken.
En wat ik zo bijzonder vind is dat jij je altijd voor de honderd procent klaar staat voor jou wandelaars.
Maar nu heb ik werk gekregen zodat ik niet meer voor jou kan rijden, maar ik wil al de wandelaars via deze weg bedanken voor al die prettige samenwerking gedurende deze jaren.
Jij ook heel hartelijk bedankt Theo en we zien elkaar nog wel eens bij een of andere wandeling en ik blijf je volgen op de site.

Met vriendelijke groeten Theo v.d. Ven

Reactie : Hoi Theo,
Misschien wel een late reactie via het gastenbok, maar via de mail had ik je al laten weten dat we altijd een fijne samenwerking hadden.
En je bent altijd welkom als je weer tijd hebt.

Miep en Rob

09-07-2014 om 00:35

Plaats:

Almere

Datum:

21-12-2013

Indonesië.
Daar wilde ik wel eens heen en ja hoor Theo organiseerde er een reis heen. Wij hebben direct ingeschreven en er erg naar toegeleefd. 16 november vlogen we er naar toe en de reis was begonnen. Wat een geweldige ervaring.
Heel veel gezien, heel veel gereden in de busjes, heel veel gewandeld, heel veel lekker gegeten, maar vooral heel veel genoten.
Theo het was een bijzondere ervaring.
Wij wensen je nog heel veel succes en wandelplezier bij al je volgende tochten.
Rob en Miep
Almere

Reactie : Bedankt Miep,
We hadden ook een geweldige groep en het klikte zo fijn onderling met elkaar.
Ben al weer druk bezig voor het nieuwe jaar de tochten uit te werken.
Hoop dat jij ook snel weer ze hersteld bent dat je weer alles kan doen wat je wilt.
"

Jose van Huffel

09-07-2014 om 00:36, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Westzaan

Datum:

14-02-2014

sawadeeka Theo,
ik vond het helemaal te gek om met jou mee te gaan naar Thailand.Heel erg genoten,erg veel gezien.Jouw programma van rondtrekken in een busjeen daarbij goed uitgezochte wandelmogelijkheden,cultuurverrassingen. Spectaculair veelzijdig!Goed uitgedacht,gezellig begeleid,en perfect dat busje bestuurd!Helemaal goed!Ga mijn best doen om weer een keer met je door verre landen te
trekken.Dank je wel,dikke kus José

Reactie : Bedankt voor je reactie en we hadden ook dit keer weer een fijne groep, die goed met elkaar klikten. Het was altijd wel wat koel dit maal in Thailand, maar was prima om te wandelen.
Al was het koudste sinds jaren geweest. Weet je nog hoe koud het was op de Doi Itahaman.3 graden en koude wind. Fijn dat je weer een keer mee wilt, dat doet me altijd goed als men weer meegaat,
Want dat betekend dat men het na hun zin hebben gehad.
En dan heb ik mijn doelstelling gehaald, plezier in het wandelen.
"

Jan Toos v Heerebeek

09-07-2014 om 00:39, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Best

Datum:

17-02-2014

Hallo Theo,

Even een berichtje over onze reis naar Thailand van 10 jan.tot 3 febr.2014.

We hadden veel goede berichten gehoord over T.T. wandelreizen dus onze verwachting was hoog,maar de reis heeft alle verwachtingen ver overtroffen.

We hadden een fijne groep, hiervoor willen wij nog ieder bedanken voor het vele plezier wat we hebben gehad.

Maar toch vooral hoe Theo deze reis heeft begeleid in een woord geweldig!!!!!

Elke dag was een belevenis,aan rondreizen bezichtingen maar vooral aan dingen samen doen.Daarom zijn voor ons T.T. reizen een echte aanrader voor mensen die van ontspannen inspanning houden.

Nogmaals Theo bedankt.

Reactie : Ik ben blij, dat jullie als nieuwkomers bij mijn wandelreizen. Natuurlijk kon je me van OLAT, maar het was toch even een avontuur om met me op reis te gaan.
Ben blij dat het jullie ook goed bevallen is en jullie waren ook zeer prettige deelnemers.
We hadden ook weer een geweldige groep en we hebben ook ervaren dat Thailand niet altijd heet is.
Hopelijk weer tot ziens op een volgende wandelreis

Mieke Gieling

09-07-2014 om 00:40, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Nijmegen

Datum:

19-02-2014

Na de geweldige rondreis, iedere berg op, alle heiligdommen liggen hoog boven, het regenwoud is prachtig maar heeft ook geen wandelpad, zo struinden we de weken door en oh wat was het mooi. Hoeveel tempels, stupa's , Boeddahs, hanen, olfanten enz hebben we niet gezien. Lekker clubje, zo met zijn tienen (incl. jij en Lucky als gids), flexibel en vanalles is mogelijk. Ook de week die wij aan de kust bleven was gewelig, zeker die fietstocht naar die prachtige houten tempel. Teveel om op te noemen en ik ben nog niet helemaal bij. Zie je vast gauw weer. Mieke

Reactie : Hoi Mieke
Het was weer fijn je erbij te hebben en dat je zo genoten hebt.
Natuurlijk is het belangrijkste dat je weer gewoon kan wandelen en genieten

Henny van Roonwijk

09-07-2014 om 00:41, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Beuningen

Datum:

20-02-2014

Hoi Theo ,
Ik had meteen naar afloop van de indrukwekkende reis naar Indonesië een bedankje in het gastenboek gezet , maar blijkbaar heb ik weer iets verkeerd gedaan zodat het niet over is gekomen . Dus alsnog het was een heerlijke reis, goed verzorgd , wel, veel in de auto ( maar het is ook iets groter dan Ned.veel gezien .heeeeerlijk eten en geweldig weer trots regentijd , daar heb je wel geen invloed op ????
Alles bij mekaar een fijne reis gehad ,mede ook door de leuke deelnemers .
Groetjes Henny

Reactie : Ja Henny het was een geweldige reis, waar ik ook veel over Indonesië heb geleerd. Dat o.a. een Indonesiër geen tijden kan schatten. Dus als me zegt 4 of 5 uur rijden, dan mag je wel aan 7 a 8 uur denken. Dit was vooral op Java het geval. Mara we hebben erg veel gezien en beleefd.
Hopelijk weer tot ziens op een van de reizen.
";

Theo en Hennie

09-07-2014 om 00:42

Plaats:

Heerlen

Datum:

19-04-2014

Hoi Theo,

Voor ons is het al een paar jaartjes terug dat we met jou en een klein gezellig clubje mee waren (Juliana 3 dgs Tsjechië. Het waren voor ons fantastische dagen, met niet alleen wandelen, maar ook met veel foto's en lol. Helaas is het er nog niet van gekomen dat we nog eens van je diensten gebruik konden maken. Hierbij speelt tijd (bah werken)een grote rol. Maar wie weet wat de toekomst brengt en jij hebt nog reislust voor jaren, ooit komt het er nog van!!! groetjes uit Zuid Limburg, Hennie en Theo

Reactie : Fijn dat het jullie toen ook erg bevallen is. Het is inderdaad al weer een lange tijd terug. Ik hoop dat je ook weer een beetje op oude peil weer komt. Want het is momenteel geloof ik wat aan het kwakkelen.
"

Gerry

09-07-2014 om 00:44, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Oldenzaal

Datum:

18-04-2014

Hoop nu al dat de héle tocht van Saint Jean Pied de Port naar Santiago in 2015 doorgaat. Dan kan ik alvast gaan sparen...

Reactie : Nu Gerry ga dan maar sparen, want ik heb momenteel al 3 belangstellenden voor 2015. De tocht van dit jaar zal niet doorgaan. Heb net besloten om het eerste weekend van oktober een familie weekend te organiseren. Die organiseer ik om de twee jaar en was dit vergeten met het opzetten van het programma. Maar tot op heden had ik nog geen aanmeldingen. Dus voor degenen, die het dit jaar toch hadden willen lopen moeten nog maar een jaartje geduld hebben.
"

Jan Gerritse

09-07-2014 om 00:45, theoweert@hotmail.com

Plaats:

Langbroek

Datum:

27-04-2014

Hallo Theo,

Ik ben aan de hand van de foto’s nog regelmatig aan het nagenieten van onze reis naar Nieuw Zeeland en Australië dit jaar. Je had het keurig georganiseerd. Mooie motels in dito omgevingen. Ook al kon je lang niet alle tochten meelopen je genoot ervan ons weer af te zetten bij het begin van een mooie wandeling en/of bezienswaardigheid.
Nogmaals bedankt voor deze mooie reis en jouw getoonde enthousiasme.
Ook je kookkunst is het vermelden waard.
Blijf deze reizen organiseren. Succes verder en we zien elkaar wel weer op een reis.

Groetjes,
Jan Gerritse";

Theo Tromp BEHEERDER

09-07-2014 om 00:50, m.h.tromp@hccnet.nl

Plaats:

WEERT

Datum:

09-07-2014

Alle onderstaande berichten komen uit het oude gastenboek. Deze wordt binnenkort opgeheven, daarom is een nieuwe gastenboekprovider genomen. Het oude gastenboek is nog te zien met de juiste data op http://ttwandelreizen.write2me.com/

Theo Tromp BEHEERDER

13-07-2014 om 16:42, m.h.tromp@hccnet.nl

Plaats:

Weert

Wandelreis::

Gastenboek bericht

Beste wandelvriend(in) Als je deelgenomen hebt aan een van mijn wandelreizen zou ik het erg op prijsstellen als je een berichtje hier in achter laat.

JeanetteKotte

14-07-2014 om 09:48, meity43@live.nl

Plaats:

Hengelo (Ov)

Wandelreis::

Madeira

Jammer, dat je wat Madeira betreft niet beter bent voorbereid, maar zoals je zegt..je bent geen reisburo. Dus nemen we gewoon alles voor lief. Je bent een toffe knul vol humor en dat heb ik veel liever, dan een te goed georganiseerde reis, waar niks meer tussen kan komen.
Als je op reis gaat met een grote groep is het misschien raadzaam de groep te verdelen in beginnelingen en gevorderden. Dat bespaart tijd en geeft meer mogelijkheden voor hen die beter kunnen lopen en geeft geen spanningen!! Gr.van Jeanette.
Gr. van Jeanette.

Wim en Jose van Anen

14-07-2014 om 15:15, anen@xs4all.nl

Plaats:

Noordwijj

Wandelreis::

Ierland met verlenging

Fantastische reis gehad, Ierland heeft een wisselend klimaat. Maar desondanks was het een beleving, zijn met de foto's bezig en dan komen de herinneringen ook weer terug. Theo had van goed tot hele goede overnachtings locaties. Het is een aanrader voor iedereen die van mooie natuur houd. De verlenging Wicklow mountains was schitterend.

Bn van kaauwen

15-07-2014 om 13:04, Benvankaauwen@gmail.com

Plaats:

Wijchen

Wandelreis::

Chantonnay (Fr.)

Hoi Theo
Ik heb een mooie ervaring opgedaan.het was mijn eerste wandelreis samen met mijn zwager die een verwoed wandelaar is ?? Ik vond het erg leuk ik wacht op de volgende keer Theo het was top
Gr. Ben

Martin en Jopie

15-07-2014 om 19:06

Plaats:

Oudenbosch

Wandelreis::

Ierland.

Prachtige reis met een hele positieve ervaring wat betreft het reizen in klein gezelschap met Theo. Ierland was prachtig ondanks af en toe een regenbuitje, wat 'n natuur!!!!
Het is zeker voor herhaling vatbaar, dus Theo je ziet ons w.s. wel weer eens verschijnen op een reis.

Hans Sander

25-08-2014 om 19:01, h.sander1@kpnplanet.nl

Plaats:

Westervoort

Wandelreis::

Hadrians Wall Path

Beste Theo,
Ik wil je namens de groep bedanken voor de geweldige organisatie en verzorging, Want zelfs het weer was (op een enkele druppels na) prima, maar daarvoor zal je wel hulp gehad hebben van de weergoden.

Gedurende de wandeling maakte je ons telkens weer blij. Dat was als we in de verte een wit busje ontwaarden en daarna en een rijzig persoon onze richting zagen opkomen. Bij het dichterbij komen zagen we dan een vol tafeltje met stoeltjes erbij geplaatst om de inwendige mens te verzorgen. En verwende ons met een lekkernij of een stuk fruit.

De route was ook werkelijk prachtig. We hebben maar meteen het idee van ons afgezet, dat jij daar ook de hand in had gehad, want die ligt er al van de 2e eeuw na Christus. Alleen heeft men er nu handwijzers bijgezet, zodat je niet verdwalen kon.

De route was ook werkelijk prachtig met geweldige vergezichten, de koeien en schappen onderweg. Geweldig!

Hoe wel ik kan er niet om heen. Ik heb toch een min puntje. Je moet het vermelden. Er waren een paar stukken bij, die echt stijl waren. Dat had anders gemoeten, maar dat vergeven we je maar.

We zullen nog lang aan deze mooie wandeltocht terugdenken en we zijn er van overtuigd dat jij nog wel eens terugdenken aan dit gezellige wandelgroepje.
En willen je iets stoffelijks aanbieden (dit door geschonken aan asia-care-foundation) ook de namens de andere deelnemers Vera, Greet, Piet en Peter

Bernd Paulus

30-09-2014 om 14:28, m.h.tromp@hccnet.nl

Plaats:

Frankfurt am Main

Wandelreis::

Beijing Reise International Mountain Walking Festival

Hallo Theo
Als kleine ergänzende Erinnerung an unsere gemeinsame Beijing-Reise (15-23.09.2014) füge ich Dir eine Foto-CD mit Aufnahmen bei und wünsche gute Unterhaltung.
Danke nochmals für Deine gute Reiseleitung sowie für die Überlassung Deiner schon gleich am Ende der Reisfertig geworden einer foto-DVD.
Bleib weiter so aktiv und bei guter Gesundheit
Viele Gruße Bern Paulus
";

Addy Reijnhout-Maas

22-11-2014 om 14:52

Wandelreis::

Zuid-Korea, Japan, Taiwan

Hoi Theo,

Het was een fantastische, compleet, verzorgde reis (Ziud-Korea, Japan, Tainwan). Jij verstaat de kunst om mensen mee te nemen in een droom, die nadat we alle foto"s hebben bekeken, toch werkelijkheid was.
Hartelijk dank daarvoor, groetjes Addy Reijnhout-Maas

Grietje Meijer

23-11-2014 om 16:21, grietje.meijer@versatel.nl

Plaats:

Dronten

Wandelreis::

Z-Korea, Japan en Taiwan.

Hallo Theo,

Het was een onvergetelijke, goed verzorgde reis.
We hebben veel mooie dingen gezien, tijdens de wandelingen en de excursies. Jij verstaat de kunst om het mensen naar de zin te maken en dingen binnen afzienbare tijd te regelen. PETJE AF!!! En dat zonder humeurig te worden.
Graag gaan we nog een keer een wandelvakantie met je mee.
Groetjes Fred Willemsen en Grietje Meijer.

De Rijck Roger

27-11-2014 om 14:34, roger.derijck@skynet.be

Plaats:

messelbroek België "

 

zuid Korea- Japan - Taiwan -indonesia

Hallo Theo
Zijn nog aan het bijkomen van zeer mooie reis die we met u gemaakt hebben
En is zeker een aanrader ,dit was echt een koplete reis op alle gebied.
Hopen nog eens met u een reis te maken
Monicque &Roger

Hannie en Wim Maas

06-12-2014 om 13:47, wkmaas@worldmail.nl

Plaats:

Lelystad

Wandelreis::

Zuid-Korea, Japan en Taiwan

Hallo Theo, Het was een geweldige reis naar Zuid-Korea, Japan en Taiwan met hoogtepunten zoals Bukhansan National Park (Seoul), station Shinjuku (Tokyo), de Taroko kloof (Taiwan) en al dat lekkere eten. Letterlijke hoogtepunten waren de torens in de drie steden, Seoul tower. Tokyo Metropolitan Government Building en de Taipei 101. Met name je improvisatietalent en de drive om het iedereen naar de zin te maken is ons goed bevallen. We zien al weer uit naar een volgende reis onder jouw begeleiding. Wim en Hannie Maas

Marianne Post

08-04-2015 om 21:20

Plaats:

utrecht

Wandelreis::

Nieuw-Zeeland en Australië"

 

Hallo Theo,

Met Pasen lekker napraten met familie over de grandioze vakantie in Nieuw Zeeland en Australië. Vooral het Zuider eiland vond ik fantastisch mooi en gevarieerd. Wat heb ik mooie wandelingen kunnen maken. Geen ongelukken en je hebt ons perfect over alle bochtige wegen in Nieuw Zeeland geloodst.
Groet,
Marian "

Peter & Hetty Smits

30-04-2015 om 12:01, peter@mailsmits.nl

Plaats:

Leusden

Wandelreis::

Sächsische Schweiz, 3 Länder Wanderungen en Dresden";

 

Hallo Theo,
Inmiddels hebben we de reis van de Malerweg, de drie landen wandeling en Dresden een paar dagen achter de rug en ook de foto's hebben we al bekeken. Ook die van jou die je zo vriendelijk was om direct na afloop op CD aan ons te geven.
De reis was in één woord: GEWELDIG!
Wat een fantatische natuur en hele mooie wandelingen. En dan niet te vergeten jouw bijzondere verzorging. Altijd sta je onderweg weer ergens klaar met koffie, soep of thee met daarbij een koekje of de lunch. Op Hetty haar verjaardag zelfs met taart. We hebben zo'n niveau van verzorging slechts één keer eerder mee mogen maken en dat was ook met jou op het Hadrian Wall Path :-).
Jouw concept van een wandelvakantie kun je toch echt wel uniek noemen. Goede onderkomens, altijd lekker eten en een topverzorging onderweg.
We zijn gek als we niet opnieuw met jou op pad gaan.
Theo, nogmaals bedankt voor de prachtige vakantie die je ons hebt bezorgd en hopelijk treffen we elkaar volgend jaar opnieuw.
Groetjes, Hetty & Peter";Beantwoord op: 22:14 03-05-2015

Was weer leuk jullie er bij te hebben na 4 jaar en we hadden een erg leuke groep in totaal. Waar het onderling prima klikten.

Ad en Margriet Post

30-04-2015 om 19:49, de.admahoeve@gmail.com

Plaats:

Luttelgeest

Wandelreis::

Malerweg

Hoi Theo,
Langs deze weg willen wij je bedanken voor de geweldige wandelvakantie in de Saksische Schweiz. De omgeving was schitterend en de verzorging was uit de kunst. Zodra je maar dacht aan een bakje koffie, dan was het busje al in zicht en zat je te wachten met koffie, gebak, broodjes of soep.
Het was een geweldige belevenis met een leuke groep.
Wie weet tot een volgende keer.

Ad en Margriet Post

03-05-2015 om 12:04, de.admahoeve@gmail.com

Plaats:

Luttelgeest

Wandelreis::

Malerweg

Hoi Theo,
wij sluiten ons volledig aan bij het bericht van Peter en Hetty. Het was een fantastische reis, goed verzorgd en indrukwekkende natuur.
Heel erg bedankt en wie weet tot volgend jaar,
Ad en Margriet

Yvonne Frans Diender

05-05-2015 om 11:05, fdiender@hotmail.com

Plaats:

Raalte

Wandelreis::

Sachsische Schweisz,3 Landen wandeling en Dresden

Hallo Theo,
Nu een week verder zijn we nog volop aan het nagenieten, aan de hand van de foto's, van onze wandel reis op de Malerweg en de 3 landen wandelingen.
Voor ons de eerste kennismaking met Theo Tromp en met zijn wandel reisconcept.We vonden het heel bizonder en hebben het als geweldig ervaren.De reis met de bus,het regelen van de pensions en de verzorging tijdens en na de wandelingen was alllemaal prima geregeld.
Deze vorm van op wandel vakantie gaan is ons prima bevallen en we zullen in de toekomst zeker weer gebruik gaan maken van jouw reis aanbiedingen. Bedankt ,vr.groet.Yvonne en Frans.

Gerry Engbers

05-07-2015 om 11:59, gerryengbers@hotmail.com

Plaats:

Oldenzaal

Wandelreis::

Saint Jean Pied de Port -Santiago

Dankzij de geweldige verzorging, konden we 6 weken lang alleen maar genieten en hoefden we nergens over na te denken. Alle pelgrims die langs Theo kwamen waren erg onder de indruk van zijn gulle zorgen. Het valt niet mee om het iedereen naar de zin te maken... Maar: Theo komt een heel eind in de buurt!! Een onvergetelijke ervaring, een absolute aanrader voor ieder die zonder zorgen, maar mét bagagevervoer naar Santiago wil wandelen!!"

Beantwoord op: 12:37 05-07-2015

Gerry bedankt voor deze reactie, het is ook voor mij een plezier om onderweg te zijn en zoveel mensen te ontmoeten en te verzorgen. Bedankt.

Willy Brandsma

06-07-2015 om 01:08, willy.aly@gmail.com

Plaats:

Denekamp

Wandelreis::

Leon – Santiago de Compostela 2015";

 

Beste Theo,
De Camino kan je op vele manieren invullen. Voor mijn Camino had ik maximaal 3 weken uitgetrokken, bagage zou vervoerd moeten worden en slaapplaatsen zouden vooraf geregeld moeten zijn.
N
a enig zoeken op internet kwam ik bij TT-Wandelreizen uit. En, beste Theo, je hebt me niet teleurgesteld.

De gehele reis was tot in de puntjes verzorgd en er was voldoende ruimte om jezelf te zijn ook al maakte je deel uit van een wandelgroep(je). Ik kijk dan ook terug op een fantastische reis en een unieke ervaring die ik niet graag had willen missen. En je weet, voor een mooie buitenlandse wandelvakantie ben ik altijd te porren en dan weet ik jou te vinden.Beantwoord op: 12:23 18-07-2015

Willy fijn dat je zo genoten heb, maar ook wij hebben genoten en heel wat afgelachen die weken.

Ik zie je maar ook anderen graag weer terug op een volgende wandelreis.

Mieke Gieling

18-07-2015 om 11:11

Plaats:

Nijmegen

Wandelreis::

Ierland

Ierland, zo dichtbij en zo apart. In nog geen 2 uur stond ik in Dublin en daar stond het busje weer klaar. Meteen Noord voor het Walking Festival Mourne Way, Noord Ierland met zijn pound, de Nood Oostkust, zo geweldig, de IML Castlebar enz.: wat een natuur. Terug naar Dublin en toen Zuid: dat wil je niet missen: eindelijk weer bomen, Ierse muziek: prachtige reis, zeker doen. Goed voor de conditie en geen enkele zorg, Theo lost het op.

Beantwoord op: 12:26 18-07-2015

Mieke leuk dat je een berichtje achterlaat. Je hoort ondertussen wel een van mijn stamgasten.

Het was ook weer erg mooi en fijn met een groep door Ierland te reizen. Zeker waren de Wicklow en Dublin Mountains de slagroom op het toetje.

Zeker een aanrader als afsluiting na de Vierdaagse van Castlebar

Greet Heikens

19-07-2015 om 15:36, greetheikens@hotmail.com

Plaats:

Stadskanaal

Wandelreis::

Santiago

Hallo Theo, Santiago was voor mij een geweldige ervaring, het was een reis zonder zorgen, waar ik met veel plezier op terug kijk. Theo bedankt en ik zie je op de reis naar Madeira, groeten Greet Heikens

Addy en Nol

28-07-2015 om 13:57, addygoudsmits@wemail.nl

Plaats:

Valkenswaard

Wandelreis::

Leon-Santiago de Compostela

Ha die Theo,
Lang hebben we gezocht naar een manier om, na een geweldige fietstocht die Nol en ik maakten in 2004, nogmaals van "Santiago" te genieten.Jij kwam met de oplossing en we kijken wéér terug op een wandel-én doe vakantie die we nooit hadden willen missen.Je hebt zorg voor je mensen, je houdt van gezelligheid en de organisatie klopt! Chapeau! Je ziet ons nog vaker! Camino-groet, Addy en Nol";

chantal

20-08-2015 om 21:53, tallie159@hotmail.com

Plaats:

halsteren

Wandelreis::

nieuw zeeland

ik volg het bord op pinterest over nieuw zeeland, dit omdat mijn passie nieuw zeeland is ik ben er nog maar eenmaal geweest maar zou morgen terug gaan als het kon. Ik heb daar ook mooie wandelingen gemaakt. Mijn ervaringen en passie beschrijf ik in een blog, misschien zitten er bruikbare tips bij voor je. Veel succes verder.
Gr Chantal, www.tikinewzealand.nl

jelte van der Zee

18-09-2015 om 16:36, jeltevdzee@hotmail.com

Plaats:

Vleuten

Wandelreis::

Noorwegen /Sagamars

Beste Theo.

Ik heb erg genoten van de mooie reis en kan terug kijken op een geslaagde vakantie. Zowel de wandeltochten
als steden bezoeken waren super. De reis is zeker voor herhaling vatbaar.Ook het contact met de medereizigers was prima.
Heb al een volgende reis in de planning.

Groet.

jelte

Beantwoord op: 14:49 19-09-2015

Hoi Jelte,
Je was ook een fijne deelnemer tijdens deze wandelreis en ben blij dat je er ook van genoten hebt.

Jolande van Loon

19-09-2015 om 08:15

Wandelreis::

Litouwen en Letland

Deze zomer reisden we met een grote groep naar Litouwen en Letland. Theo had de reis goed in elkaar gezet. Een rondreis waarin we veel nationale parken bezochten, grotere en kleinere steden, platteland en kust. Steeds wist Theo een combinatie te maken van wandelen, attracties en andere zaken als zwemmen. Zoals altijd zorgde Theo goed voor de groep, een reden waarom ik nu voor de derde keer met hem op reis ging.

Ad en Irene

06-12-2015 om 10:48

Plaats:

Cervera del Maestre

Wandelreis::

Indonesie

Wij hebben in November een fantastische reis naar Indonesie achter de rug met Theo. Hij is een echt reisleider, zorgt goed voor de groep en zoekt interactie met de lokale bevolking. Vooral het laatste is erg leuk; je komt op plaatsen waar je zelf niet snel zal komen. Chapeau!

Beantwoord op: 10:45 30-12-2015

Fijn bedankt voor jullie reactie en het was fijn om jullie erbij te hebben en tot ziens erg on the world.

jan janssens

13-06-2016 om 17:07, janssens2008cleirbaut@telenet.be

Wandelreis::

Nieuw-Zeeland en Australië 2016"

 

Van 13 maart tot 8 april hebben we een fantastische ervaring opgedaan. Met 16 man hebben we het Noordereiland in Nieuw Zeeland verkend. De IML tochten hebben we tot een goed einde gebracht. Na 14 dagen zijn we overgestoken naar Australië. Daar was het zalig weer en de natuur was overweldigend. Aan alles komt een eind en met spijt hebben we moeten afscheid nemen van een homogene groep die na één maand geen enkel probleem heeft gehad, dank zij de aanpak en de hulp van Theo en de ganse groep. Waarvoor dank. Ondanks de problemen in Brussel (22 maart) zijn we veilig en wel thuis geraakt. We kijken al uit naar ons volgend avontuur in Azië later dit jaar.";

Maria en Hennie

24-08-2016 om 19:57

Plaats:

Rijen

Wandelreis::

Ierland en Nieuw Zeeland Australie

Wij zijn nu 2 keer met Theo op reis geweest en dat is erg goed bevallen. Kosten nog moeite gespaard om het iedereen naar de zin te maken.
In Ierland de Mourne Walking en 4 dg Castlebar, tussendoor nog verschillende mooie plaatsen bezocht tijdens de rondreis. We hebben ook nog de St. Patrick beklommen, de hoogste en heilige berg van Ierland. De volgende reis met Theo in 2017 is reeds geboekt.

Sjaan van der kleij

03-09-2016 om 18:15, sjaanvanderkleij@hotmil.com

Plaats:

Zoetermeer

Wandelreis::

Ijsland

Hoi Theo,

Je hebt er weer een fantastische reis van gemaakt. Al kon ik niet alles meelopen omdat het te zwaar voor me was heb ik toch enorm genoten.
Met jou op reis gaan is voor mij altijd een feest en ik bedank je er voor.

Beantwoord op: 22:55 03-09-2016

Ja Sjaan er zaten inderdaad een aantal pittige tochten in, maar gelukkig waren er wel soms wat lichtere alternatieve. Maar je heb veel moois gezien in die weken.
Wat ik al zei de wandelreis Litouwen en eventueel Vaasa Finland zijn de wandelingen een stuk lichter en zeker ook voor jou te doen

Arie Klootwijk

01-12-2016 om 19:10, arieklootwijk@live.nl

Plaats:

Barenedrecht

Wandelreis::

Indonesie

Hallo Theo, bedankt voor de prachtige reis die ik mocht beleven met de groep wandelaars naar Indonesie, het was grandioos, veel gezien, en ook veel genoten, deze reis kan ik iedereen aanbevelen, en ook het dolfijnen spotten op Bali, wat was dat prachtig, veel plezier met de verdere wandeltochten, groetjes Arie Klootwijk

Lieven De Smedt

19-12-2016 om 08:44, desmedt.L@hotmail.com

Plaats:

Dendermonde (Belgie)

Wandelreis::

Korea - Japan - Taiwan 2016

Bedankt voor de mooie reis naar Zuid-Oost Azië, het was een fantastische ervaring in een zeer leuk gezelschap

tot op een volgende reis

Ruud Schenk

19-12-2016 om 17:42, ruudschenk@planet.nl

Plaats:

Groningen

Wandelreis::

Japan 2016

Ha Theo,
Ruim duizend foto's, daar moet ik een dagje de tijd voor nemen! Nogmaals veel dank voor de werkelijk vlekkeloze organisatie van de reis naar Japan. Een schitterend land, bezocht samen met een aangenaam gezelschap onder jouw enthousiaste leiding; kortom, ik heb genoten!

Eddy en Arlette

31-12-2016 om 11:13, eddy.tassenoy@skynet.be

Plaats:

B- Merchtem

Wandelreis::

Nieuw-Zeeland/Australië & Ijsland

In 2016 zijn we een eerste keer met Theo op reis geweest op voorspraak van Jan en Maria : NZ +AUSSIE en ook snel geboekt voor de rondreis in Ijsland. Het werden fantastisch reizen, niet alleen qua programma en medereizigers, maar ook en vooral de 'mens' en organisator Theo verdient een dikke pluim voor zijn inzet. We kijken al vol verwachting uit naar onze volgende reizen in 2017 (en hopelijk ook later) om samen met hem prachtige wandelingen te maken in alle uithoeken van de wereld...

Beantwoord op: 15:33 04-01-2017

Bedankt Arlette en Eddy en ook ik kijk weer uit na een nieuwe wandelreis met een Duvel verzamelaar ;-)
Ja het waren allebei erg gezellige reizen.

sjaan van der Kleij

03-01-2017 om 16:08, sjaanvanderkleij@hotmail.com

Plaats:

zoetermeer

Wandelreis::

Nw. Zeeland Australie

hoi Theo. ik heb deze reis nog niet gemaakt, maar ik ben vol verwachting wat deze reis zal brengen. ik ben vol vertrouwen dat het een hele fijne reis wordt , want iedere reis die ik meegegaan ben gaf mij het gevoel , volgende keer ga ik weer met Theo op reis.
groetjes van Sjaan

Beantwoord op: 15:40 04-01-2017

Bedankt Sjaan en we zullen er weer een mooie en gezellige reis van maken, maar daar heb ik ook fijne en gezellige wandelaars voor nodig en die hebben bijna altijd steeds

Sjaan van der Kleij

09-04-2017 om 11:18, sjaanvanderkleij@hotmail.com

Plaats:

ZOETERMEER

Wandelreis::

Nieuw Zeeland/Australie

Hoi Theo, het was voor mij een reis, die al mijn verwachtingen overtrof. We hebben zo veel gezien, gewandeld en genoten. Met elkaar vormden we een leuke groep en deden veel gezamenlijk. Jouw inzet en creativiteit om alles voor iedereen tot een geweldige vakantie te maken , daar heb ik geen woorden voor. Zo fijn was net. TOT ZIENS Sjaan

Beantwoord op: 01:24 10-04-2017

Het is erg fijn deze woorden te lezen en ben blij dat deze wandelreis weer een geweldige reis werd. Waar ik met plezier me heb v

Nieuws

 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel (2) Athez - La Bénisson-Dieu

  18 augustus 2011 Gisterenavond brachten we door in Athez, waar het flink h...

  Lees meer
 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel (1)

  Maandag 15 augustus 2011 De nacht was kort en rusteloos. Laatste minuten w...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl / Theo Tromp
p/a Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+31495712072/+31652788806
 • Cafe Tsjoch Drachten

  Cafe Tsjoch Drachten bruin café

  Café Tsjoch is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje van Drachten. Een café dat voor een ieder wat te bieden heeft.

  Bezoek de website
 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer
 • Wandelsportvereniging OLAT

  wsv OLAT wandelsportvereniging

  wsv OLAT OLATNieuws Ons nieuwsblad, OLATNieuws, verschijnt 11 keer per jaar. Maandelijks ontvangen de leden het.

  Bezoek de website
 • IML-Wandelingen

  IML-Wandelen in de wereld

  IML-Wandelen in de wereld

  Overzicht tochten
 • Wandelagenda

  Wandelagenda

  Wandelagenda Nederland

  Zoek een wandeling
 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden
 • Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

  Lees meer
 • Wandelpaden OLAT

  Wandelpaden OLAT

  OLAT heeft in de jaren verschillende wandelpaden uitgezet, waar gidsen van verkrijgbaar zijn

  Overzicht bekijken

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.